BB ima problem sa agresivnoscu u napadu, tacnije manjkom iste.. deluje mi kao da ima preveliki respekt prema NBA i da ide na onu evropsku varijantu dokazivanja, a to je da kroz odbranu dobijas minute i iz toga dolazi napad.. na svu srecu po njega, u ekipi je koja pokusava da napravi sistem i Joerger ga mnogo ceni, ali opet mora da bude agresivniji. nadam se da ce iz rutine doci i taj agresivnost u napadu..
u dobrani sasvim korektan, par puta se nasao na RW i PG13 i odradio sasvim dobar posao, naravno odbranu na bratu Robersonu ne racunam, on se sam cuva
interesantno je da ima 1 asistenciju u proseku poslednjih 5 meceva, a ocekivao sam od njega makar 5 po mecu. no kada Kingsi krenu malo da pogadjaju i njemu ce se dici prosek, jer dosta promasaja ide na njegova dodavanja..
sto se tice Jokica, napadacki fenomenalna partija, nista mu nisu mogli.. izvuce se, postuje, radio je sta hoce. dobro Netsi su inace visokim igracima davali mogucnost za mnogo poena, ali opet sjajno napadacki deluje.. zbog njegovih pasova kod katova saigraca odbrambeni igraci mu se dosta odaljavaju i to mora da koristi, juce je uspesno to radio..
ova igra je fenomenalna za navijace, ali ako hoce koju stepenicu vise mora da pojaca toughnes i agresivnost.. mislim kada ti Russell skine loptu u skoku onda jbg..
ono sto mi je jos gotivno kod njega je sto ne juri statse, ma kako to izgledalo kada se pogleda statistika, protiv Toronta su mu trebala 2 poena za TD i uopste nije forsirao kad je video da ne ide..