Napredpartizan wrote:Durant dominira,dok se Lebron blamira u Tajvanu...
Napredpartizan wrote:Kobe ima ponudu iz Kine,1.5 miliona dolara mesecno...
kosta76 wrote:Posto su timovi u NBADL ligi filijale NBA ekipa zanima me kako će se odraziti NBA lok aut na početak te lige ?Trazim nesto po sajtu NBADL i ESPN-u ali ni reci nema.Sjebace ovaj lok aut igrace koji nisu NBA kvalitet ali bi dobro dosli evropskim klubovima.Reflektovace se ovo stanje na njih jer je dosta NBA igraca na trzistu zbog ove situacije.Ovo je pausalna ocena,jer ne raspolazem nekim egyaktnim podacima,nayovimo je slobodnom procenom ili utiskom.
@alonzo...Mozda si ti upucen oko pocetka NBADL?
kosta76 wrote:Razmisljao sam u tom pravcu jer sada bukvalno svi hoce dokazanog zmaja iz NBA lige.Okacio sam link u prethodnom postu sa NBADL prospect.Neki od tih igraca su vec potpisali za evropske klubove.Predlagali su ih forumasi kao moguca pojacanja kod mene na kosarka.rs,malo smo se igrali pogadjanja da ne bi bilo rolanja jedne te iste price"Jel dolazi Dragicevic po 17 put i slicno?".To je bilo pre prognoye o duzini trajanja lok auta.Posto je sada izvesno da ce ovaj potrajati,neko kao Ejsi Low ce uzeti hleb igracu iz NBADL ili nekom senioru iz zavrsene sezone koji bi zeleo da igra u Evropi.Ne mogu samo da sagledam razmere svega toga
Napredpartizan wrote:Zvanicnici NBA lige su uvereni da ce se lokaut zavrsiti u septembru i objavili su raspored za predsezonu koja bi pocela 9.oktobra i trajala do 29 oktora.. 114 meceva bi se odigralo.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 5 guests