enfant terrible wrote:jbt, pored svih zvezda u NBA i velikog budzeta, ispasce da ce jedino hteti Karmelov dres da se kupi u sledecim godinama
vidi ovo je zapravo srz problema. NY zeli zvezde, Dolan zeli pare, znaci zeli zvezde. svako ime koje nije zvucno nece biti prihvaceno u NY. i NY hoce titulu i hoce je odmah. ne znam zasto jer smo mi u poslednjih 40 godina, samo dva puta igrali finale.
e sad Fil po mom misljenju nije izlapeo, on zeli da napravi dobru bazu i da onda pridoda jos jednog superstara Melu (ili ako Melo ode onda dva superstara). to je jedini put do uspeha, jer se pokazalo da besomucno preplacivanje igraca i vonabi superstarova ne pali.
treba da se napravi baza od igraca koji ce igrati zajedno neko vreme, koji ce nositi duh Knicksa, koji nisu dosli tu samo da potrose pare po klubovima. to je nama falilo jer nismo imali mnogo pikova, sve smo ih davali za te satro zvezde koje nista nisu uradile.
iako sam juce popizdeo zbog Pozaringisa, sad vidim da mozda i nije toliko losa opcija i da mozda ima nade za nas. pogotovo kada sam procitao da je veliki radnik.