Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby xrečeved » 26 Jun 2015, 02:50

xrečeved

Postby Tegi » 26 Jun 2015, 03:42

Milutinov u Sparsima!
26. pik...
Last edited by Tegi on 26 Jun 2015, 03:51, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Statista » 26 Jun 2015, 03:43

Koji sam genije :jupi:

Cekao sam samo SA, nesto kontam oni uvek vole taj fazon tornjevi blizanci i sl.
Da vidis kad oni uzmu Nikolu...

Srecan put Nikola
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby xrečeved » 26 Jun 2015, 03:44

Kako je Wojnarowski ubio draft, ovo je nadrealno. :laugh:

Kuka i motika u najavi...

Ja na početku rekao ortaku da ga uzima SAS. Toliko sam dobar. :D
xrečeved

Postby Кутузов » 26 Jun 2015, 03:45

:jupi: Vredelo je ostati budan do sada. Odmah u nba dok su tamo jos Greg i Timi.
Nije moglo bolje za Nikolu.
Кутузов

Postby Slavisak » 26 Jun 2015, 03:49

Milutinov talentom zasluzuje da bude u prvoj rundi drafta-a, jos ga Spursi draftovali :okk:
Slavisak

Postby pick&roll » 26 Jun 2015, 03:57

Čestitke Nikolici :blue: :okk:

I neka stisne sad selektor da ga ne vodi na EP... kakav Kuzmić, kakvi bakrači! :jezik:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Statista » 26 Jun 2015, 04:59

Da nema slucajno SAS ideju da upari Srbe :roll:
videcemo uskoro...

Ipak ne, uzese jos jednog centra,
nije mi bas najjasnija logika
Statista

Postby Statista » 26 Jun 2015, 05:32

Luka u zadnjem biranju u Filadelfiju, Radicevic u Denveru

Filadelfija 6 pikova :krsti: na ovogodisnjem draftu, sta li oni planiraju nije mi bas najjasnije
Statista

Postby Ćivot » 26 Jun 2015, 08:38

Ovom klincu se ceo svet srušio.
Nije ćivot jedna žena.
Ćivot

Postby Dylam Dop » 26 Jun 2015, 08:52

Jutro! :content:

Nikolino u SAS-u.. extra-zanimljivo! :basket2:

SAS napokon mora da krene jednom u generalno pospremanje i renoviranje tima.. ako ne ove, onda sigurno sljedece godine.
Imaju najveci broj neiskoristenih pikova citave prethodnu decenije od svih iz NBA, ukljucujuci i Dangubu iz prosle godine.. Bertansa jos recimo, etc.. Primjerice, neiskoristene centralne, sad vremesne Javtokasa, Lorbeka i Karaulova. Doduse Nikola osim sto je dakako najmladji, je i najbolje plasirani od svih prethodnih, pa ocekujem da ce mu se brzo otvoriti pozicija odlaskom Timija, ako sljedece sezone pokaze znacajan napredak..

@p&r

Samo, kakve veze ima plasman na draftu sa predstojecim pripremama za Eurobasket? :roll:

Bravo i za ostala nasa 2 igraca, mada nesto sam vec bio pomislio da su i oni Miskovi puleni kad vec uspjeva olako da zavalja nase preko bare.. :laugh: Milutinov i Luka (a izmedju ostalih i Toni Parker) su inace klijenti iste agencije 'EnterSport' registrovanoj takodje preko bare, a ciji je eksponent u Srbiji izvjesni Marko Jelic.

Hezonja je upao u extra-ekipicu i sigurno ce mu se otvoriti prostor za znacajnu minutazu, moze lagano da se nadmece sa Furnijeom.. Ocigledno da "magicarska" fransiza mnogo cijeni igrace sa evropskim pedigreom - mogli bi da budu i iznenadjenje za koju godinu poput Kingsa prije deceniju i kusur..
Dylam Dop
Guest

Postby Statista » 26 Jun 2015, 08:55

Ćivot wrote:

Ovom klincu se ceo svet srušio.

Komentar pobedio :lollol:
- The next Dirk
- - U mean the next Darko! Lol
Statista

Postby xrečeved » 26 Jun 2015, 09:03

Jbt, digneš Hollis-Džefersona sa 23 i pošalješ ga u Netse sa Blejkom za Plamlija. Šta se dešava sa Portlandom...
xrečeved

Postby Alonzo » 26 Jun 2015, 09:28

Summa summarum: Minesota, Miami i Filadelfija su uzeli najbolje pikove.

Majami izuzetno dobro prosao, Denver se obezbedio na pg poziciji, tako da ce trejdovati Lawsona. Fakticki, ako trejduju i Farieda, imace mogucnost da krenu od pocetka.

Kingsi su birali fakticki zamenu za Cousinsa, iako moze igrati i PF poziciju. Mozemo ocekivati da ce trejdovati Gaya uskoro.

E sada...Los Angeles Lakersi...

Ili su ovim potezom ucenili Filadelfiju, kako bi u trejdu sa njima i Kingsima uzeli Cousinsa, zato sto je sada Phila zaglavljena sa 3 visoka igraca, a trazili su Russela, dok bi Kingsima sada odgovarao igrac tipa Randle ili su jednostavno zeleli Russella da biraju sa druge pozicije.

Ako su zaista hteli Russella, to znaci da idu all in za nekog visokog igraca i da na Butlera ne racunaju ili da vec imaju dogovor sa nekim visokim igracom.

Ono sto mi pada na pamet je sledece -> trejd Younga, oslobadjanje salary capa i bidovanje za Monroea i Butlera ili jednostavno samo bidovanje za Gasola, Lovea ili Aldridgea.

@ trejdovi

Svi smo ocekivali haos, nista specijalno se nije desilo. Mislim da 90% ekipa izgubi strategiju posle prvih par pikova...i onda krece improvizacija. Toliko mnogo para se ulozi, a retko ko nesto dobije. Klasika.

@ NY

Interesantan pik. Hteli su Okafora, pitanje je da li mogu sada do njega preko treja. Porzingis ce ili biti veliko pojacanje ili ce biti prosecan igrac.

@ Russell

Deluje mi kao igrac koji moze da bude pravi plej i koji moze da donese ekipi odredjenu ozbiljnost. Ipak, u eri gde plejmejkeri lete, mi biramo igraca koji nije atleta. Nisam zadovoljan izborom Lakersa. Da su izabrali Okafora, uz Ronda bi dobili jednu sasvim drugaciju ekipu.

Ovako, Kobi je star - nije explozivan, Russell nije explozivan, Randle nije explozivan...pa nas ce atletska ekipa pretrcati za 10 minuta.

Ne vidim uopste strategiju kod Lakersa. Mi cemo ili igrati poziciono i sporo (sto je prevazidjeno) ili ce nas svi gaziti sa po 20 razlike.

Najgore bi bilo da nam sada dodju Love ili Aldridge koji nam nista ne bi doneli, zato sto su i jedan i drugi diskutabilni u odbrani. Ma ni Marc Gasol nam nista ne bi doneo, zato sto nema sa kim da igra - kome da dodaje backdoor pasove?

Sacekacemo trejd. Russell moze biti vodja, ali su potrebni igraci oko njega koji mogu da lete i da trce. Pitanje je - gde da nadjemo takve igrace?
Alonzo

Postby AirBall » 26 Jun 2015, 09:34

Golden State je podigao Looney-a koji moze biti kradja... Vrlo zanimljiv igrac...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Američka košarka