Board index Košarka Američka košarka

Srbi u NBA

Re: Srbi u NBA

Postby Ćoba » 31 Oct 2017, 10:13

Bjelica gura sasvim pristojno s obzirom koliko mu tim ne odgovara..
Ćoba

Postby killchrome » 31 Oct 2017, 10:38

Tufi wrote:Kako je ovo nekad mucno citati.

Vi koji nipodastavate Jokica mislite da ste bolji od ovih koji ga dizu u nebesa? Niste ni najmanje. Sprdate se Slavisi, koji stvarno zna nekad da pretjera, a ne pogledate vase postove. "lazni igrac" "prevara" "Limitiran" "ne moze stolicu da odbrani".

Slazem se da je momak defanzivno znacajno slabiji nego ofanzivno, ali kad bi bio solidan defazivac, bio bi u top 2-3 centra lige, sa ovakvim ofanzivnm potencijalom.

Iskulirajte sa tolikim pljuvanjem, jer me podsjecate a one koji pljuju Novaka jer mu je tata kreten.

Momak igra sasvim pristojno u NBA ligi, ima dobre brojke, da se ne lezemo mi 10+ godina nismo imali igraca sa tolikim ucinkom u ligi. Nije ni meni drago sto je ispalio reprezentaciju, ali ga ne pljuem i ne pricam da je prevara. Lik da je 20 poena i 10 skokova(jeste da su uglavnom lagani skokovi) prosjecno i on je prevara? Kako da ne. Nije All star nivo ali nije ni kanta.

problem je sto nije igrao ni za zvezdu ni partizan, drugacije bi se pisalo veruj mi :okk:
killchrome

Postby balzamen » 31 Oct 2017, 11:04

Tufi wrote:Kako je ovo nekad mucno citati.

"lazni igrac" "prevara" "Limitiran" "ne moze stolicu da odbrani".

Slazem se da je momak defanzivno znacajno slabiji nego ofanzivno

:okk:

Znaci slazes se da je limitiran i da ne moze stolicu da odbrani ali ti ne odgovara kad to neko i napise?
balzamen

Postby Tufi » 31 Oct 2017, 11:17

Slazem se da je defanzivno slabiji nego ofanzivno i to znacajno, sto nije tesko biti jer je ofanzivno fenomenalan.

E sad stvar je u tome sto ovi koji ga kritikuju ne pominju igru u ofanzivi, vec samo "rupa" "prevara" i slicno

Kako vam ne dosadi da to konstantno ponavljate
Tufi

Postby Paja_Baksis » 31 Oct 2017, 11:28

Tufi wrote:Slazem se da je defanzivno slabiji nego ofanzivno i to znacajno, sto nije tesko biti jer je ofanzivno fenomenalan.

E sad stvar je u tome sto ovi koji ga kritikuju ne pominju igru u ofanzivi, vec samo "rupa" "prevara" i slicno

+1
Paja_Baksis

Postby Slavisak » 31 Oct 2017, 11:30

Covek ce do Februara imati all star brojke , tako da ako Denver bude u plej of-u po skoru na tabeli u tom trenutku , nije nemoguce da zaigra i na all star utakmici ove sezone . Trenutno belezi dabl dabl sa fantasticnim suterskim procentima.
Slavisak

Postby Serano » 31 Oct 2017, 11:32

Paja_Baksis wrote:Meni bi bilo interesantno da vidim kako Kingsi izvode na teren Bobana i ovaj se userava u zivot Zazi i Jawelui

Мрско ми да одговарам на све, али им се он у живот не би усрао никада.

Ово да је Ван Ганди бркати мајмун је фрустрација зато што најбољи центар у универзуму и трећу сезону маше пешкирима.

Ван Ганди је луд, Срби и Блиц су у праву.

Slavisak wrote:Covek ce do Februara imati all star brojke , tako da ako Denver bude u plej of-u po skoru na tabeli u tom trenutku , nije nemoguce da zaigra i na all star utakmici ove sezone . Trenutno belezi dabl dabl sa fantasticnim suterskim procentima.

Денвер ће у та доба постати свестан да од плејофа нема ништа.

Поспрдао се синоћ Порзингис. :okk:
Serano
Guest

Postby balzamen » 31 Oct 2017, 11:46

Tufi wrote:Slazem se da je defanzivno slabiji nego ofanzivno i to znacajno, sto nije tesko biti jer je ofanzivno fenomenalan.

Slavisak wrote:Covek ce do Februara imati all star brojke , tako da ako Denver bude u plej of-u po skoru na tabeli u tom trenutku , nije nemoguce da zaigra i na all star utakmici ove sezone . Trenutno belezi dabl dabl sa fantasticnim suterskim procentima.

Ima ekstrema na obe strane hvala Bogu. :beyond:

A i naravno da ce ljudi pojacati pljuvanje nakon ispaljivanja reprezentacije, mislim da se to podrazumeva...
balzamen

Postby Tufi » 31 Oct 2017, 11:52

Pa naravno da ima, ali obicno ste vi ti koji se sprdate slavisi a radite isto.

Mislim da je dovoljno reci da je ispao picka ljetos, i to je to.

Bolje da pratimo Bogdana kako postaje najbolji igrac Kingsa :D
Tufi

Postby bhc_comp » 31 Oct 2017, 12:09

Tufi wrote:Pa naravno da ima, ali obicno ste vi ti koji se sprdate slavisi a radite isto.

:okk:
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Houdini » 31 Oct 2017, 12:11

Tufi wrote:Bolje da pratimo Bogdana kako postaje najbolji igrac Kingsa :D

Bogdan je vec najbolji igrac Kingsa :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Cvele » 31 Oct 2017, 12:24

Houdini wrote:
Tufi wrote:Bolje da pratimo Bogdana kako postaje najbolji igrac Kingsa :D

Bogdan je vec najbolji igrac Kingsa :biggrin:

+1
Cvele

Postby NEDJA » 31 Oct 2017, 13:17

Siguran sam da Denver nece videti plej- of a Jokic ce budziti statistiku. Svaka njemu cast za igru u napadu ali je u odbrani rupetina na kvadrat, Porzingis se posprdao sinoc sa njim
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Paja_Baksis » 31 Oct 2017, 14:46

Serano wrote:
Paja_Baksis wrote:Meni bi bilo interesantno da vidim kako Kingsi izvode na teren Bobana i ovaj se userava u zivot Zazi i Jawelui

Мрско ми да одговарам на све, али им се он у живот не би усрао никада.

Ово да је Ван Ганди бркати мајмун је фрустрација зато што најбољи центар у универзуму и трећу сезону маше пешкирима.

Ван Ганди је луд, Срби и Блиц су у праву.

Da odgovorim na ovo i zatvaram pricu, necu vise da se javljam dok se Detroit ne ukanali(kao sto hoce): Van Gandi je brkati majmun zato sto je izgubio kompas i zato sto nema uopste viziju za svoj tim. Elaborirao sam zasto, ko je hteo da procita i shvati sta sam pisao, procitao je. On je trener koji gleda samo da pokrije svoje dupe i nista vise od toga. Njegovi timovi ce igrati dovoljno dobro da on ne dobije otkaz ali nikad dovoljno dobro(ili lose) da dodju u situaciju da vaspostave sampionsku fransizu i zato cu vise ceniti maskotu na klupi Klivlenda koji apsolutno nema nikakvu kontrolu nad svojim timom ali sedi tu u nadi da ce mozda od necega sto kaze LeCoach-u uci u tintaru.

Bobi niti je najbolji niti je bez mana. Ja prvi priznam da mu je odbrana, najblaze budi receno, ispodprosecna. Da li on moze da je nadogradi ili da se sama ekipa postavi tako da igra dobru odbranu je nesto o cemu mozemo da diskutujemo, ali ne treba tvrditi da on nema mesto u NBA ili da je gori od Zaze (koji je pokazao svu svoju "raskos" na evropskom prvenstvu).

Blic pise clickbait-ove, njih ne bih uzimao za ozbiljno ni kad pisu vremensku prognozu. Ovo mogu samo da protumacim kao Ad Hominem i da ignorisem.

Srbi sve gledaju ili kroz ruzicaste ili crne naocare, sve zavisi koga pitas.

Necu vise. Paja out.
Paja_Baksis

Postby Ćoba » 31 Oct 2017, 14:48

Ne moze Bobi, vidilo se na EP da ne moze cim se pocne igrati malo brza kosarka a trend je da se igra sve brza. Stvarno steta sto nije rodjen jedno 20 godina ranije, bio bi jedan od najbolji centara svijeta.
Ćoba

PreviousNext

Return to Američka košarka