Serano wrote:Paja_Baksis wrote:Meni bi bilo interesantno da vidim kako Kingsi izvode na teren Bobana i ovaj se userava u zivot Zazi i Jawelui
Мрско ми да одговарам на све, али им се он у живот не би усрао никада.
Ово да је Ван Ганди бркати мајмун је фрустрација зато што најбољи центар у универзуму и трећу сезону маше пешкирима.
Ван Ганди је луд, Срби и Блиц су у праву.
Da odgovorim na ovo i zatvaram pricu, necu vise da se javljam dok se Detroit ne ukanali(kao sto hoce): Van Gandi je brkati majmun zato sto je izgubio kompas i zato sto nema uopste viziju za svoj tim. Elaborirao sam zasto, ko je hteo da procita i shvati sta sam pisao, procitao je. On je trener koji gleda samo da pokrije svoje dupe i nista vise od toga. Njegovi timovi ce igrati dovoljno dobro da on ne dobije otkaz ali nikad dovoljno dobro(ili lose) da dodju u situaciju da vaspostave sampionsku fransizu i zato cu vise ceniti maskotu na klupi Klivlenda koji apsolutno nema nikakvu kontrolu nad svojim timom ali sedi tu u nadi da ce mozda od necega sto kaze LeCoach-u uci u tintaru.
Bobi niti je najbolji niti je bez mana. Ja prvi priznam da mu je odbrana, najblaze budi receno, ispodprosecna. Da li on moze da je nadogradi ili da se sama ekipa postavi tako da igra dobru odbranu je nesto o cemu mozemo da diskutujemo, ali ne treba tvrditi da on nema mesto u NBA ili da je gori od Zaze (koji je pokazao svu svoju "raskos" na evropskom prvenstvu).
Blic pise clickbait-ove, njih ne bih uzimao za ozbiljno ni kad pisu vremensku prognozu. Ovo mogu samo da protumacim kao
Ad Hominem i da ignorisem.
Srbi sve gledaju ili kroz ruzicaste ili crne naocare, sve zavisi koga pitas.
Necu vise. Paja out.