Jokić 43:28
Braun 43:28
Gordon 42:55
Marej 42:27
Porter 42:05
Pogledamo ove brojke, pomislili bi da se radi o G7 NBA Finala i da se nakon ovoe utakmice završava sezona, a ne da se radi o četvrtoj utakmici prve runde plejofa, da ni prva runda nije gotova i da posle toga ima još tri serije potencijalno.
Starteri su odigrali ukupno 214:23 minuta od mogućih 240:00 minuta.
Još jedan podatak, klupa Denvera je uzela samo 6 šuteva i dala 4 poena ukupno, kroz dva zakucavanja Džordana i Votsona, to je to.
Ne znam da li sam ikada u životu video toliko mizeran doprinos klupe, ok zna se da nisu neki igrači, ali za 25:37 minuta se očekuje malo više od tog lundbergovskog doprinosa i učinka.
Suluda rotacija Adelmana obzirom da je imao lufta da ih bar malkice odmori i izrotira na prelazu iz treće u četvrtu, odnosno na startu četvrte četvrtine da budem precizniji.
Ok, znalo se i bilo je jasno da će sa povredom Vestbruka rotacija biti dodatno sužena, ali brate mili, smisli nešto da ti ljudi ne baldišu totalno u završnici.
Na kraju imam donekle razumevanje za ceđenje napada jer su stvarno delovali istoršeno. Ili na drugoj strani u odbrani Jokiću Bogdan skine loptu sa skoka, ništa protiv Bogdana razume se, ali šanse da se tako nešto desi u prvih 30 minuta utakmice su ravno 0%.
Dosta značajna pobeda za Denver na psihološkom planu, ako dobiju i G5 mislim da su 99% prošli dalje.
Sa druge strane, da su Klipersi ovo pobedili posle onakvog povratka gotovo sam siguran da bi bilo rešeno u pet utakmica.