AirBall wrote:Ukoliko sam dobro upamtio Towns sutira bacanja nekih 80% tako da mi ta prica o losoj napadackoj igri dugorocno gledano ne pije vodu, s mekanom rukom kakvu ima brzim nogama i gabaritima ne vidim kako moze da propadne... Covek je iz Dominikane i nebruseniji je od Amera ali nikako manje talentovan...
Kombo bekovi su macke u dzaku, taj DeAngelo je sutirao 3/19 iz igre kad su ispali... Stanley Johnson je imao ogromne probleme sa napadom i na koledzu... Taj Mudiay je najveca nepoznanica, ko zna koje je on godiste, sumnjam da azuriraju knjige u Kongu ili odakle je vec...
Mudiej kao što je i Trej rekao nije stariji od ovoga što je zvanično, sa 5 godina je došao u SAD, a i ne izgleda starije od svog godišta, ne vidim koja je potpora te teorije osim što je došao iz Konga.Tauns je dobar šuter za centra, ali nije puter ruka, nije loš napadač, ali previše ide na snagu, u NBA to neće moći.Rasel mene fascinira lakoćom sa kojom igra, biće od njega nešto, ali činjenica da je kombo bi mogla da mu značajno skrati domet.Džonson je daleko od najvećeg potencijala na draftu, ali je zicer, on ima daleko najmanje šanse da propadne na draftu od top igrača, on će biti sjajan defanzivac a u napadu šta bude.Okafor i Dominikanac jesu dva najbolja igrača na draftu, ali nije to neka značajna razlika u odnosu na ostatak drafta.
i kada ne budeš prvi ti...