Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby Starks » 22 Jul 2014, 17:46

Zar patke (Ducks) nisu iz Pekinga, Marberi igra za njih uspješno?
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Houdini » 22 Jul 2014, 17:56

jeste pomesao sam, ovi su nesto drugo. da ga jbm zaboravio sam sad sta, gledao sam pre nego sto sam dosao ovde. u svakom slucaju najbolji su klub, bili prvi prosle godine u regularnom delu, ali ih je Peking dobio u finalu.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby xrečeved » 21 Mar 2015, 11:47

Luzer godine bi mogao biti Mudiay, koji je potrčao za parama i igrao sezonu u rangu basketa na školskom.

D'Angelo Russell je bombona. Deluje kao prepametan igrač...

Okafor je jeziv, ne treba ga komentarisati. Novi Timmy.

Samo ne znam kakav je Towns, nisam ga gledao do sad?
xrečeved

Postby AirBall » 30 Mar 2015, 12:43

Apsolutno je svejedno ove sezone da li ce neka od ekipa imati 1. ili 2. pick, ne mogu da pogrese bilo uzeli Okafora ili Townsa, treci pick ce biti utesni izbor jer u klasi ne postoji igrac ni priblizno kvalitetan kao ova dvojica...

Kaminsky je rodjen za Utah
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby xrečeved » 30 Mar 2015, 13:09

Towns je toliko dobar?
xrečeved

Postby AirBall » 30 Mar 2015, 13:14

xreceved wrote:Towns je toliko dobar?

Kazu da je jeziv potencijal
AirBall

Postby Starks » 30 Mar 2015, 13:17

Mi već imamo centre koji odlično sarađuju. Gober će biti monstrum u odbrani a Fejvors na oba kraja može da dominira zbog svog atleticizma.

Nije baš istina da nema vrhunskih igrača u najavi, Danđelo Rasel je pokazao raskošan talenat, Stenli Džonson je godinama u notesima GM-ova kao veliki potencijal a svakako je tu i Emanuel Mudiej, novi Rasel Vestbruk po najavama.

Last edited by Starks on 30 Mar 2015, 13:22, edited 1 time in total.
Starks

Postby AirBall » 30 Mar 2015, 13:19

Sitna je to buranija za ovu dvojicu koji su Hall of fame potencijal...

Odavno se dva odlicna centra nisu pojavila u jednoj klasi..
AirBall

Postby Starks » 30 Mar 2015, 13:26

Ko kaže da će obojica uspjeti? Pa sjeti se koliko je Hašim Tabit hajpovan, najavljivan kao novi Mutombo pa je jedan od najgorih pikova u istoriji.

Tabit je biran ispred Hardena, Evansa, Rubija, Karija, DeRozana, Dženingsa, Holideja...

Ovaj Mudiej je imao nekih problema sa prijemnim testom, baš kao i Derik Rouz (Kalipari je povukao veze da ga ubaci) i Brendon Dženings, pa je otišao u Kinu. Strašan igrač može da bude, nikako se ne može reći da je boranija.
Starks

Postby AirBall » 30 Mar 2015, 13:27

Tesko da se Thabeet moze porediti sa ovom dvojicom jer je bio 220+ i imao je ogromne motoricke problema, Okafor i Towns su vrlo slicni po kretnjama mladom Olajuwonu ili Robinsonu, takvi igraci ne mogu da propadnu ukoliko ih mimoidju povrede...
AirBall

Postby Starks » 30 Mar 2015, 13:32

Okafor je dosta talentovaniji i raznovrsniji napadač, nego brine njegova igra u odbrani. Porede ga sa Kazinsom - širok napadački arsenal i prosječnost u defanzivi. Tauns je zvijer u odbrani ali u napadu nikad neće biti dominator.

U pravu si da je 99% izvjesno da idu na pozicije 1. i 2. ali nije nemoguće da nisu najveći prospekti.
Starks

Postby vess » 30 Mar 2015, 13:34

Dangelo Russell bombonica. :okk:
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby el maestro » 30 Mar 2015, 14:21

Okafor je normalni Kazins, tu nema dileme, Dominikanac je sjajan defanzivac, ali u napadu ipak nešto slabiji, na koledžu igra na snagu što neće prolaziti u NBA.Anđeo Rasel bi mogao da bude bolji od obojica, ali je kombo bek, tako da je tranzicija u NBA ključna, uz napredak u odbrani.Mudiej je misterija, možda bude bast, ali možda postane novi D-Rouz(pre povreda naravno).Stenli Džonson je najsigurniji pik, biće strašan defanzivac, napad je već problematičan.Bilo koji od ovih igrača može da bude najbolji igrač klase, i uopšte se ne slažem da će svako osim visokog dvojca biti "utešna nagrada"
i kada ne budeš prvi ti...
el maestro

Postby AirBall » 30 Mar 2015, 14:28

Ukoliko sam dobro upamtio Towns sutira bacanja nekih 80% tako da mi ta prica o losoj napadackoj igri dugorocno gledano ne pije vodu, s mekanom rukom kakvu ima brzim nogama i gabaritima ne vidim kako moze da propadne... Covek je iz Dominikane i nebruseniji je od Amera ali nikako manje talentovan...

Kombo bekovi su macke u dzaku, taj DeAngelo je sutirao 3/19 iz igre kad su ispali... Stanley Johnson je imao ogromne probleme sa napadom i na koledzu... Taj Mudiay je najveca nepoznanica, ko zna koje je on godiste, sumnjam da azuriraju knjige u Kongu ili odakle je vec...
AirBall

Postby Delcha » 30 Mar 2015, 14:53

Meni je ovaj Winslow jako interesantan igrač i mislim da vrlo lako može da bude među prvih 5 pikova na draftu.Ostavio je na mene pozitivan utisak na onom SP do 19 godina u Pragu, jeste da je imao loš put ali se vidi da je taj segment dosta popravio.U odbrani može da pokrije od keca do četvorke i dosta je aktivan na skoku i u odbrani i u napadu.Ne znam kako se sad kotira ali biće interesantno u kom će timu završiti.Iskreno, moja neka želja je da ode u Detroit ali videćemo.
Delcha

PreviousNext

Return to Američka košarka