mihZR wrote:Gde bi se prodavali dresovi? U Srbiji? Prodaja originalnih NBA dresova u Srbiji ne moze da otplati nedeljni rezim masaza za bilo kog igraca Kingsa...
Ma ko prica o Srbiji. USA. Soubiznis. Ceo NBA je takav cirkus. Sa Bobijem i Bogdanom/(Vladom i Pedjom) aludiras na njihovu najuspesniju generaciju u poslednjih 20 godina. I pricu o neposteno izgubljenom finalu. Povratak na stazu uspeha. Lozenje. Nisu toliko bitni nasi ljudi koliko taj "legacy" na koji se oni prze.
Niksi su najveca fransiza i imas uvek gomilu ljudi koji stoje u redu da kupe kartu iako im je ekipa vec godinama bulja.
Oni nece uraditi nista naredne 2-3 sezone sigurno, tenk im je sudjen, narocito na pretrpanom zapadu. Ono sto njima treba jeste da naprave neki sistem i da imaju viziju sta zele. Nazalost, tu imas i neke nesportske stvar koje cine fransizu velikom kao sto je marketing za koje su ameri majstori, i tu dolazi cela zamisao sa "borbi za kosmicku pravdu za nepravedno oduzeto finale Divceve generacije". Ma ne moram nista dalje da pricam, film se sam snima.
Sa kosarkaske strane ti imas Kostu koga treba nekome da uvalis (vec su isle price za njegov trejd) jer treba osloboditi minute za ove klince. A treba nesto i da dobijes za njega, ako je moguce nekog kome je dovoljan mali broj minuta da napravi promenu na terenu.
Gde ces bolje za to od Bobija. Ako ti ide dobro na terenu, nastavis da igras kako si igrao. Ako ne ulazi nista (kao ono sinoc), ubacis Bobija pa sta bude. Skupio si kod kosa, malo se igracima opuste ruke spolja i super.
A to da je rupa u odbrani:
a) i da jeste, sta te briga u trenutku kad te trpaju kao vola na terenu? Ubaci ga, bar oslobodi napad da profunkcionise
b) ja i dalje tvrdim da moze da se igra solidna odbrana sa njim. Ali to je malo do njega (da pocne da veruje u svoje lateralne kretnje sto bi rekao Djordjevic i malo da "predvidja" situaciju na terenu sto bih rekao ja), a malo vise do trenera koji ce to da upegla