Board index Košarka Američka košarka

Srbi u NBA

Re: Srbi u NBA

Postby White Mamba » 30 Oct 2017, 02:28

Slavisak bi Jokari pojeo govno na keca :lol2: :lol2:
Kako igra Somborska sajla ? :roll:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Slavisak » 30 Oct 2017, 02:29

Dabl dabl u proseku, visoki procenti suta i to kao peta opcija u ekipi :roll:
Slavisak

Postby White Mamba » 30 Oct 2017, 02:32

Doso Milsep jbga mora se zna ko je stariji..
A difens ?
Pegla solidno ? :roll:
Ustvari to Jovanca da mi odgovori, ne delujes mi objektivno :D
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Paja_Baksis » 30 Oct 2017, 07:39

Ja da sam na Divcevom mestu trejdovao bih Kostu za Bobija. Ima mladu ekipu da pegla odbranu oko njega, a on je penicilin za ovu neefikasnu igru u napadu. Plus bi igrao manje minuta pa bi i Papag imao prostor.

A ovaj brkati majmun u Detroitu, posto se vise bavi politikom nego ekipom, sigurno bi pristao
Paja_Baksis

Postby Serano » 30 Oct 2017, 11:17

Slavisak wrote:Washington tank ekipa :roll: Koliko ste jadni u svojoj mrznji :biggrin: Vazno je da po peti put odere Porzingisa, da se zna ko je gazda :okk:

Не ложи се. Једини који умире у мржњи си ти. Виђено више пута на овој теми.

Па и од Вашингтона су пукли.

Неће Денвер бити ни близу плејофа.

Paja_Baksis wrote:Ja da sam na Divcevom mestu trejdovao bih Kostu za Bobija. Ima mladu ekipu da pegla odbranu oko njega, a on je penicilin za ovu neefikasnu igru u napadu. Plus bi igrao manje minuta pa bi i Papag imao prostor.

A ovaj brkati majmun u Detroitu, posto se vise bavi politikom nego ekipom, sigurno bi pristao

Озбиљан си?
Serano
Guest

Postby Slavisak » 30 Oct 2017, 11:32

Pukli su zbog ocajnog Milsapa koji ne moze da se sastavi na terenu. Nije lako ciganima zato sto dva grobara haraju NBA ligom otuda i tolika mrznja :roll:
Slavisak

Postby Paja_Baksis » 30 Oct 2017, 11:49

Serano wrote:
Paja_Baksis wrote:Ja da sam na Divcevom mestu trejdovao bih Kostu za Bobija. Ima mladu ekipu da pegla odbranu oko njega, a on je penicilin za ovu neefikasnu igru u napadu. Plus bi igrao manje minuta pa bi i Papag imao prostor.

Озбиљан си?

Sto nisam? Zamisli sliku - Divac i Pedja u odelima grle Bobija i Bogdana, natpis slike - "New era". Samo dresovi bi otplatili ugovore.

Kosta ima jos 2 godine ugovora na oko 16-17 miliona, Bobi 2 godine na 14...Bobi ima 29 godina (i s obzirom na nacin koji igra moze lagano da igra jos 10 godina), Kosta ima 28.

Kingsi imaju Labisiera, WCS i Papag kao visoke (na stranu sto je meni Papag buljas, ali Kingsi imaju viziju, sto postujem), imaju Harry Giles-a koji izlazi iz povrede i koji je, navodno, potpuno zdrav i zverka svoje vrste; Ako izuzmem Z-Bo koji je tu da pruza "senior guidance" i koga ne bih preterano gulio kad vec tankuju - svi ce oni traziti svoje minute. Kosta je ok igrac, ali nista vise od toga, plafon mu je nizak.

Bobi bi se lepo uklopio u nekih 10ak minuta po utakmici, markentiski bi bio pun pogodak, i mogao bi da da novu dimenziju ekipi. Ja i dalje tvrdi da on moze efikasno da se upotrebi u NBA samo ne treba praviti gresku koju je prvi Miloje provalio - da ga ubacis u igru i pokusas da prilagodis ekipi.

Kada Boban igra, cela ekipa mora da se prilagodi njemu.

Uostalom u svemu u zivotu postoji balans. Jing i Jang. Toplo i hladno. Small ball i Boban ball(s). Meni bi bilo interesantno da vidim kako Kingsi izvode na teren Bobana i ovaj se userava u zivot Zazi i Jawelu, a sa druge strane odigras neku kombinovanu zonu da ih nateras na najlosije suteve sa perimetra ispod linije za 3 poena. Ne kazem da bi ih Kingsi dobili, ali makar malo da se vidi da nije jebeni "small ball" sve i svja na ovoj planeti
Paja_Baksis

Postby mihZR » 30 Oct 2017, 13:35

Gde bi se prodavali dresovi? U Srbiji? Prodaja originalnih NBA dresova u Srbiji ne moze da otplati nedeljni rezim masaza za bilo kog igraca Kingsa...
mihZR

Postby Paja_Baksis » 30 Oct 2017, 14:54

mihZR wrote:Gde bi se prodavali dresovi? U Srbiji? Prodaja originalnih NBA dresova u Srbiji ne moze da otplati nedeljni rezim masaza za bilo kog igraca Kingsa...

Ma ko prica o Srbiji. USA. Soubiznis. Ceo NBA je takav cirkus. Sa Bobijem i Bogdanom/(Vladom i Pedjom) aludiras na njihovu najuspesniju generaciju u poslednjih 20 godina. I pricu o neposteno izgubljenom finalu. Povratak na stazu uspeha. Lozenje. Nisu toliko bitni nasi ljudi koliko taj "legacy" na koji se oni prze.

Niksi su najveca fransiza i imas uvek gomilu ljudi koji stoje u redu da kupe kartu iako im je ekipa vec godinama bulja.

Oni nece uraditi nista naredne 2-3 sezone sigurno, tenk im je sudjen, narocito na pretrpanom zapadu. Ono sto njima treba jeste da naprave neki sistem i da imaju viziju sta zele. Nazalost, tu imas i neke nesportske stvar koje cine fransizu velikom kao sto je marketing za koje su ameri majstori, i tu dolazi cela zamisao sa "borbi za kosmicku pravdu za nepravedno oduzeto finale Divceve generacije". Ma ne moram nista dalje da pricam, film se sam snima.

Sa kosarkaske strane ti imas Kostu koga treba nekome da uvalis (vec su isle price za njegov trejd) jer treba osloboditi minute za ove klince. A treba nesto i da dobijes za njega, ako je moguce nekog kome je dovoljan mali broj minuta da napravi promenu na terenu.

Gde ces bolje za to od Bobija. Ako ti ide dobro na terenu, nastavis da igras kako si igrao. Ako ne ulazi nista (kao ono sinoc), ubacis Bobija pa sta bude. Skupio si kod kosa, malo se igracima opuste ruke spolja i super.

A to da je rupa u odbrani:
a) i da jeste, sta te briga u trenutku kad te trpaju kao vola na terenu? Ubaci ga, bar oslobodi napad da profunkcionise
b) ja i dalje tvrdim da moze da se igra solidna odbrana sa njim. Ali to je malo do njega (da pocne da veruje u svoje lateralne kretnje sto bi rekao Djordjevic i malo da "predvidja" situaciju na terenu sto bih rekao ja), a malo vise do trenera koji ce to da upegla
Paja_Baksis

Postby mudrovsukilo » 30 Oct 2017, 15:11

odakle to da je boban nba igrac
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Paja_Baksis » 30 Oct 2017, 15:13

mudrovsukilo wrote:odakle to da je boban nba igrac

21 milion razloga kazu da jeste
Paja_Baksis

Postby mudrovsukilo » 30 Oct 2017, 15:16

Paja_Baksis wrote:
mudrovsukilo wrote:odakle to da je boban nba igrac

21 milion razloga kazu da jeste

sto onda igra brat moreland od 500evra vise od 21 miliona :roll:
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Paja_Baksis » 30 Oct 2017, 15:27

mudrovsukilo wrote:
sto onda igra brat moreland od 500evra vise od 21 miliona :roll:

Zato sto je brkatom magarcu bitnije da pljuje po Trampu nego da trenira ekipu.

Igra mu koliko 7?8? igraca u rotaciji i pokusava da postigne...sta? Da ih izraubuje do polusezone? Sta oni pokusavaju kao fransiza da urade? Da ispadnu u prvoj rundi PO na kljakavom istoku? Koga oni mogu da dobiju?

Al' bitno je da se okrenuo ka politici. Sad da mu neko da otkaz i kaze "alo bre some sta to radis" poceo bi da skici kao prase u novembru kako je to zavera Trampa protiv njega. A ne da je klasicna prevara od trenera.
Paja_Baksis

Postby Houdini » 30 Oct 2017, 15:42

Joerger je pricao da oni hoce da igraju up tempo kosarku, da stalno trce bez spustanja gasa da ne bi gubili na ritmu.. nema sta u toj kosarci da radi Marjanovic..

kao sto si i sam rekao, on zahteva da se ekipa podredi njemu i u napadu, a pogotovo u odbrani jer je ocajan u piku.. a on nije toliko dobar igrac da bi se neko njemu podredjivao..

imao je srecu da je Pistonsima trebalo za salary floor, pa je dobio dobar ugovor..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Malterego » 30 Oct 2017, 15:49

Boban nema mjesta u današnjoj NBA ligi, treba da se vrati u Evropu ako hoće da igra, i sigurno bi bio veliki faktor. Jednostavno mu tempo igre sa mnogo trčanja, tranzicije i šutiranja ne odgovara, ne može se uklopiti ni u napadu ni u odbrani, a da se njemu neko prilagođava nema šanse jer jednostavno nije neko ime.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego