Hezonja wrote:Dosta lose prvo, drugo dosta dobro.
Promasili smo brdo otvorenih suteva i ponovo ocajno otvorili utakmicu. Dosao je Den sa totalnom drugim sistemom igre nego sto je bio prosle godine i jednostavno treba vremena.
Sto se mene tice, moram biti agresivniji u smislu da prvo gledam kos, a tek onda pas.
Ipak, velika je promena doci iz 2. srpske u NCAA, igrati pred velikim brojem ljudi i protiv timova gde su svi igraci maltene na izuzetno fizickom nivou.
Na treningu totalno drugacije sutiram nego sto sam ikada pre, sa odrazom, rotacijom i sad treba malo vremena da se naviknem, Duhon je kralj i dosta pomaze.
I naravno moram fizicki da ojacam da bih mogao da zavrsavam oko obruca, jedan sam od verovatno najvisih plejeva u ligi.
Bice bolje i hvala na podrsci. :)
Lakse ce ti biti da imas dobra dodavanja ako je odbrana pre svega skoncentrisana na tvoj napad na kos. Strana pomoci i sve, bice blize i onda mozes da saljes lakse loptu gde zamislis. Juce je bilo super, ali imao si par dodavanja koja su bila na ivici da budu izgubljena. No, nas si, tehnika prelepa, to malo im je bilo puno

No, ta agresivnost ce doci na svoje, samo da se malo adaptiras pre svega. Sto kazes, iz 2. srpske u NCAA, nije mala stvar, plus si mlad momak, koliko vidim jos nisi stao sa rastom i razvijanjem. Fino su te komentatori pohvalili, ali mi smo bili bolji
Vidi se da je novi sistem... Napisah, moglo je to da bude puno vise u statistici asistencija, ali nisu ovi tvoji pogadjali. No, vazno je da si puno kreirao. Zapamti ovo - svi vole momka koji od njih pravi boljeg igraca! I svi hoce takvog u timu, na parketu. Ako imas jos i te poene, to je fantazija.
Djuhon car, slusaj ga, sto bi Misa Tumbas rekao - Da slusas Duleta, ovog Duhona
Vezbaj levu ruku isto. Levi ulaz. Gledao sam klipove. Znam da imas prelep juro step. Vezbaj ga jos vise. VIdi se ta lakoca, sto kazu glajd taj imas. Kao npr Bjelica. Lepo je to videti, retko. Ima tu puno stvari. To sigurno i ti znas bolje od mene, kao i tvoj strucni stab. Uci, uci kosarku, uci zivot, uci i tu skolu.
A kolaci u Poko Loku te cekaju. Mada, mozemo da ti posaljemo i malo heroina, ima Remi, dao mu Delgi
I da, pozdravi brata Mikovica ili Mijovica, to je nas brat, samo borba i neka nastavi da psuje sudije jer nije bio faul
Kad je sledeca? Cu podrska... Pa kad postanes eNBeA zvezda ima da nas vodis sa sobom, da ti budemo cirkus
Dare, brate, ako mi odemo u usa, ko ce ovde da drzi sve? PA tebe sam ostavio kao pravog i legitimnog naslednika i coveka u koga ima 100% poverenja!!!
Trej, sta ti nije jasno, da ti pojasnimo?