fontaneros wrote:Radonjicu, sta ocekujes veceras od Denvera i Klipersa?
Izgleda da nece igrati Porter
Igraće Porter vjerovatno (mada pretpostavljam da je pod ozbiljnim bolovima), Vestbruk je 50/50, to u plej-ofu obično znači da će igrati.
Ne znam šta da očekujem, malo me koleba što kladionice solidno favorizuju Kliperse, jer je Denver sigurno u ozbiljnom naletu samopouzdanja i vraća se na domaći teren, tako su prošle godine razbili Minesotu u G5, očekivao sam da oni budu makar blagi favorit, ko zna kakve informacije ima Vegas.
Doduše, činjenica je da su obije pobjede Klipersa bile ubjedljivije od obije pobjede Denvera, i da još uvijek djeluje da se dosta igra u njihovom ritmu, gdje se teško kupuju poeni i gdje Jokić mora dosta da se oslanja na individualni kvalitet, tako da čisto košarkaški ima stvari koje idu na ruku Klipersima, ali je teško zamisliti da neko izgubi petu utakmicu kod kuće nakon onakve pobjede u gostima. Možda bi Marej mogao da odigra dobru utakmicu posle slabije prošle.
Radonjaa wrote:A i poslednji napad im je bio tragikomičan, imaju Vanvlita koji šutira trojke 8/11 i Šenguna koji je ubacio 30 poena, logično je da je Voriorse ,,strah'' i jednog i drugog i da ćeš da ih uključiš u akciju i natjeraš ove da ti daju ili otvoren šut ili preuzmu Šenguna sa malim. Ali oni to rade tako što daju Šengunu loptu na 10 metara od koša i onda Vanvlit pokušava da postavi blok da bi iznudili preuzimanje, što je i izgledalo smiješno koliko zvuči, Pejton ga je samo odgurao i to je propalo, i onda Šengun igra izolaciju sa Grinom i naravno baca ciglu. Do tog momenta Šengun ima 3/11 kad ga čuva Grin i 9/16 protiv svih ostalih, i Udokina najbolja ideja da pobjegnu od tog mečapa je da Vanvlit postavi blok na 8m, a da još nemaju ni plan B sem da Šengun uzida Grina sa linije za 3.
Prvi put udvojili jer ne može Hild da preuzme Šenguna, drugi put preuzeli (odličan blok Vanvlita, zaslužuje izvinjenje

), čim treći put u tri napada nije ista akcija prošla kao po loju jer su ovi bili spremni iz tajm-auta, posjed se raspao i završili sa najlošijim mogućim rešenjem