Yobara, čestitam, ne znam jesi li pratio, okrenuo sam i vodio do 40 sekundi pred kraj poslednje utakmice, tj bilo je +0,3 za mene, onda u poslednjem napadu Oklahome na utakmici Zubac udara blokadu Hartenštajnu i dobija +0,3 a Hartenštajn -0,2, potom se na drugoj strani njih dvojica bore za skok i Zubac je izbija ispred Hartenštajna i završava +0,4 za tebe, nadrealna drama

Generalno prezanimljiva nedelja, dosta su me koštali izostanci igrača u danima kad nisam imao nikoga da ih zamijeni, mada sam na kraju izgubio jer sam jutros između Kijontea Džordža i Dejviona Mičela vjerovao statistici umjesto logici i odabrao ovog prvog, ali je bilo dosta izostanaka i kod tebe (kao i kod ostalih polufinalista), možda bi na jesen trebalo razmisliti o skraćenju trajanja regularnog dijela za makar jednu nedelju (ili dvije ako ima prostora), jer se ovako zagazi u period kad mnogi odmaraju, mnogi na naznaku najmanje povrede preskaču po 2 - 3 utakmice, mnogi tankuju, u velikoj mjeri se svede na gatanje i sreću, pa neke odlične ekipe najnižu tačku sezone dotaknu kad bi trebalo da budu najjači (konkretno ove godine Er, Fratelo i Starks).
Želim ti sreću u finalu, mada moram da priznam da mi je Dare favorit ako mu igrači ozdrave, napravio je vrhunsku ekipu
Što se tiče borbe za treće mjesto, slažem se da se zaključaju ekipe, nisam stigao da pišem danas, ali ste imali većinu i bez mene