Board index Košarka Američka košarka

Avangarda NBA Fantasy

Re: Avangarda NBA Fantasy

Postby Fratelo » 13 Mar 2025, 08:17

Ne brini yobi, dao sam sve od sebe, ali ova sezona ocito nije moja, previse povreda i izostanaka.

Cestitke i zelim ti da osvojis ovo.
Fratelo

Postby ZikosKaraiskaki » 16 Mar 2025, 22:58

Какав двобој, бод ће одлучити.
ZikosKaraiskaki

Postby kecman » 17 Mar 2025, 08:46

Cestitke Zikos! Odlicna nedelja za tebe, sve najbolje u nastavku takmicenja.
Interesantno da su svi "nizi" seed-ovi pobedili u QF.

Za mene, ova nedelja, kao i cela sezona, bas u rikverc sve vreme. Dugo sam bio 1i ili 2i po broju poena a 5i ili 6i na tabeli, onda se neko vreme to sve stabilizovalo, ali sam bas imao previse pehova sa povredama i izostancima da bi bilo sta vise uradio. U ovom dvomecu me je konkretno zavrsilo to sto je Kessler ostao na klupi kao DNP-CD u ja mislim petak, totalno bez najave, tako da Juti sve najgore, ugasite se slepci slepi ahahah
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Dare » 17 Mar 2025, 11:30

Starks gdje ti polufinale?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby AirBall » 17 Mar 2025, 11:31

Cestitke Radonja, ovi moji se ispovredjivali u najgore vreme, ali to ne umanjuje tvoju pobedu... Obzirom kakvu si sedmicu imao ne bi mi pomogao ni kompletan tim...

Srecno u nastavku...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Radonjaa » 17 Mar 2025, 12:04

Hvala, više bih volio da smo obojica bili kompletni, pa ko šta ponese, ovako sa tvojih 5 - 6 povrijeđenih nije bila ravnopravna situacija, to je ,,kletva'' ovog sistema takmičenja.
Čestitke na odličnoj sezoni, kao i Kecmanu, Starksu i Fratelu, sve su to odlične ekipe koje su mogle i da osvoje da su se kockice malo drugačije posložile, ali je liga toliko ujednačena da jedna lošija nedelja baca sve prethodno u vodu, nadam se da će svi igrati i sledeće godine.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Starks » 17 Mar 2025, 12:33

Dare wrote:Starks gdje ti polufinale?

Zaslužen prolaz, u srijedu je bilo riješeno pitanje pobjednika.

Peder si ako ne osvojiš sad.

Ne pamtim da se desilo da četiri prvoplasirana ispadnu u prvoj rundi PO.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby ZikosKaraiskaki » 17 Mar 2025, 12:36

kecman wrote:Cestitke Zikos! Odlicna nedelja za tebe, sve najbolje u nastavku takmicenja.
Interesantno da su svi "nizi" seed-ovi pobedili u QF.

Za mene, ova nedelja, kao i cela sezona, bas u rikverc sve vreme. Dugo sam bio 1i ili 2i po broju poena a 5i ili 6i na tabeli, onda se neko vreme to sve stabilizovalo, ali sam bas imao previse pehova sa povredama i izostancima da bi bilo sta vise uradio. U ovom dvomecu me je konkretno zavrsilo to sto je Kessler ostao na klupi kao DNP-CD u ja mislim petak, totalno bez najave, tako da Juti sve najgore, ugasite se slepci slepi ahahah

Хвала ти, некомплетност обојице је довела до тога да се довијамо са овим неким играчима са листе, повреде су учиниле своје.
Свака ти част на свему приказаном у сезони, мени једна од занимљивијих сезона од кад играм. Јако изједначено и не зна се шта ће бити до краја.
ZikosKaraiskaki

Postby yobara » 17 Mar 2025, 12:42

Desilo se kod mene u ligi...prosli 4/6/7/8

Ja kao treci pusiona, prvi dan sam imao 28-17, ostalih 6 dana ko da su se takmicili ko ce gore da odigra

Svega ima, od povreda, do nekog polutankovanja, nestabilne forme...neke ekipe su se dobro popunile, dubok roster, pa se odredjeni igraci toliko ne trose i opadaju brojke...a rastu igracima poput da cika Velja Bonu, nekim peskirdzijama iz Dalasa i znate vec :biggrin:

Takodje, cestitke svima, idemo u elimination round, volume 2
yobara

Postby Dare » 22 Mar 2025, 11:20

Unistise me povrede u najgorem trenutku
Dare

Postby yobara » 23 Mar 2025, 07:28

@Dare
@Zikos
@Radonja

Do sad je bila praksa da se zakljucavaju timovi, koji igraju za trece i cetvrto...mogu namestati tim, ali im se ukida add/drop opcija

Ostajemo na tome ili menjamo?
yobara

Postby Dare » 23 Mar 2025, 12:54

Moze da ostane tako
Dare

Postby ZikosKaraiskaki » 23 Mar 2025, 17:46

Може, није проблем. Како смо до сад, тако ћемо и даље.

Свака част противнику, кад највише треба најбоље партија пружа.
ZikosKaraiskaki

Postby Radonjaa » 24 Mar 2025, 05:19

Yobara, čestitam, ne znam jesi li pratio, okrenuo sam i vodio do 40 sekundi pred kraj poslednje utakmice, tj bilo je +0,3 za mene, onda u poslednjem napadu Oklahome na utakmici Zubac udara blokadu Hartenštajnu i dobija +0,3 a Hartenštajn -0,2, potom se na drugoj strani njih dvojica bore za skok i Zubac je izbija ispred Hartenštajna i završava +0,4 za tebe, nadrealna drama :biggrin:

Generalno prezanimljiva nedelja, dosta su me koštali izostanci igrača u danima kad nisam imao nikoga da ih zamijeni, mada sam na kraju izgubio jer sam jutros između Kijontea Džordža i Dejviona Mičela vjerovao statistici umjesto logici i odabrao ovog prvog, ali je bilo dosta izostanaka i kod tebe (kao i kod ostalih polufinalista), možda bi na jesen trebalo razmisliti o skraćenju trajanja regularnog dijela za makar jednu nedelju (ili dvije ako ima prostora), jer se ovako zagazi u period kad mnogi odmaraju, mnogi na naznaku najmanje povrede preskaču po 2 - 3 utakmice, mnogi tankuju, u velikoj mjeri se svede na gatanje i sreću, pa neke odlične ekipe najnižu tačku sezone dotaknu kad bi trebalo da budu najjači (konkretno ove godine Er, Fratelo i Starks).

Želim ti sreću u finalu, mada moram da priznam da mi je Dare favorit ako mu igrači ozdrave, napravio je vrhunsku ekipu

Što se tiče borbe za treće mjesto, slažem se da se zaključaju ekipe, nisam stigao da pišem danas, ali ste imali većinu i bez mene :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby yobara » 24 Mar 2025, 05:35

Ne pitaj me nista, kad sam se probudio 138.90 - 138.30 za mene, ode na 138.90 - 139.40...digao sam ruke, al reko poslednje cudo mozda se desi...rifresujem ono 0,20 pa 0,40 za mene

Za 13 godina fantazija se meni nije ovo desilo, ovako u crunch time... mada sam imao par pobeda i par poraza za 0,10...ali nista slicno da odlucuju dva igraca u isto vreme, u polufinalu :wacko:

Mislim da ovo jos nije zvanicno, mozda budu neke korekcije, mozda na kraju zavrsi nereseno :laugh:

E, da...Zikos je mislim vise nesmotreno izbacio Dejvisa iz ekipe...a ima naznaka da ce se vratiti sledece nedelje...da mu izbacim Kapelu (posto je sigurno mesec dana out) i vratim Obrvu...ili da ostavim ovako...nisam hteo nista na svoju ruku, ali mislim da moze da utice na krajnji ishod, ko god bio u finalu

I da - i ja sam razmisljao o skracivanju iz svih razloga sto si napisao...tankovanje je uzelo maha
yobara

PreviousNext

Return to Američka košarka