U moru svojih lazi Oskar je ipak rekao jednu istinu,a to je da ce udzbenici pisati o njemu kroz 50 god i bio je u pravu.Svakako da ce ovaj dogadjaj ostati upamcen u nasoj istoriji da je zbog korupcije,bahatosti,lazi,kriminala jednog coveka se skupilo toliko naroda.
Zbog toga sto je sve proteklo mirno studentima

Dakle treba insistirati i traziti da se utvrdi ko je,sta i zbog cega ugrozio bezbednost ljudi na ovom skupu,a podseticu da je vecinu skupa cinila nasa mladost i nasa deca plus puno je bilo zena i devojaka.Po meni to je jos jedan od ozbiljnih zlocina ove vlasti koja srecom nije imala fatalne posledice po nekoga od protestanata.
Ova komparacija sa 5 oktobrom nije na mestu.Svako od nas koji je svedok tog dogadjaja zna da su tada u prvim redovima bili navijaci i ljudi iz krimogenih sredina spremnih na sve plus si imao ozbiljnu podrsku i uticaj sa zapada.
Ovo sada jasno je kao sto rekoh da je veliku vecinu protestanata cinila omladina,studenti uz puno zena,ljudi koji nisu zeleli nikakvo nasilje i ne zele ga vec 4,5 meseca vec samo traze pravdu u ovoj zemlji.
I zato je dobro sto se fura ovaj nenasilan vid borbe i treba tako nastaviti

Mislim i gledajuci ga sinoc da je i njemu jasno da je on izgubio svaki legitimitet i vecinsku podrsku u narodu.Medjutim jasno je da imamo posla sa jednim ozbiljnim manipulatorom i osobom koja je spremna na sve,na gomilu lazi,na izazivanje sukoba da bi opstao na vlasti.
Dakle koristi covek sve mehanizme i dozvoljene i nedozvoljene.Mislim sta pricati o coveku koji ne da ni jednom mestu,ni jednoj opstini u Srbiji da bude pod vlascu nekog drugoga

Zato opet ponavljam velicanstven skup,velika pobeda studenata i gradjana i samo treba biti i dalje pametan i mudar u ovoj botbi

Nego zar vam se ne cini da je nenadlezna institucija i suvise uzrujana i nervozna za nekoga ko je vec pobedio obojenu revoluciju