GoodfellasG wrote:A da nije malo do mentaliteta u Srba? Sve bismo da zavrismo od jednom i ad hoc nakon sto se 13 godina zestoko ignorisalo psihopatsko delovanje kretena sa vlasti. Zapitajte se koji ste znacajan poduhvat u vasim zivotima zavrsili za jedan dan ili jedno poslepodne? Ja se kladim nijedan.
Velike stvari iziskuju velike licne i kolektivne zrtve, kao i veliko strpljenje. Setite se gde je bila svest ovoga naroda pre par meseci i gde je sada. Osetili ste i sami energiju u ljudima, probudilo se ono ljudsko u celoj Srbiji. I sad ce neko reci i sta sa tim, sta se ima od toga, i ostala banalizacija...Eskalacija i radikalizacija ovoga svega je neminovna, covek nema vecinu u zemlji, i on to sam zna.
Samo odrzati jedinstvo i jasan fokus, da se ovaj tonus nervoze i gradjanskog otpora zadrzi na duze staze. Pa padalo je i Sveto Rimsko Carstvo, Egipat, Vizantija, itd. Pasce i wannabe huligan kojeg majka nije dovoljno volela kad je bio mali.
Najkonkretnija mera bi bila generalni strajk takav da svaka profesija ispostuje i da se apsolutno nista ne radi, izuzev esencijalnih zanimanja poput lekara i slicno.
Ima neceg uzvisenog ne samo u krajnjem cilju kojeg svi prizeljkujemo, vec i u putu do istog. Nekada je I sam put do onoga sto zelimo vec sam po sebi nagrada i moralna, dusevna pobeda, koliko god taj put i proces bili teski.
Trust the process
Potpisujem ovo od A do Š.. dodao bih samo da zahtevi nisu ispunjeni studenti ce preduzeti dalje korake a na nama je da ispratimo ..
Ljudi koji su do juce pisali svi su isti i nemam za koga da glasam su razocarani stocnajveci tiranin u istoriji Srbije nije juce pao ..
Pa gospodo za pocetak je dobro sto ste otvorili oci i nije ovo isto kao za Rio Tinto i ostale proteste jer su tada protestovali opozicija i besposlicari ,a sada su izasli i oni koji se plase da i njima ne padne neka nadstresnica na glavu.
80% ljudi koje je sinoc izaslo ne bi sutra glasalo za Mariniku ili Mikija Aleksica i to je sve sto treba da se zna o borbi protiv Tiranina .. Ljudi jos uvek nemaju svest da je ovo javece zlo ikada psihopada koji spreman na sve i da ne postoji apsolutno niko gori niti je postojao ovo se radja jednom u 1000 godina u Srbiji u suprotnom zaokruzili bi ste bilo koga na izborima i on bi jos pre 10 godina bio bivsi
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.