Igrao je finale protiv Monaka do prije koji dan, dobar je bio, mislim da bi se snašao u EL

Za NBA se slažem, razmišljam o paraleli sa Zajonom kog su svi predstavljali kao da nema dileme da će biti najbolji igrač na svijetu, a on prvo što ne može da se sastavi sa terenom, a ni kad igra nije baš toliko impresivan koliko se očekivalo da do sad bude.
Sa druge strane, Vembanjama djeluje košarkaški, tj tehnički dosta zaokruženije nego što mi je Zajon djelovao kad je draftovan, ali ostaje pitanje zdravlja, i toga koliko će mu trebati da snagom počne da parira NBA centrima. Ali na kraju krajeva, San Antonio je jedno, a Nju Orleans drugo, ne bojim se za njega ako ostane zdrav.
Neobičan draft za sad, nekolicina iznenađenja, prije svega Vitmor koji je zbog medicinskog kartona u poslednji tren pao sa jednog od prvih 6-7 mjesta na čak dvadeseto. Mislim tek treći draft u poslednjih 15 godina na kom neće biti biran niko naš (2009, 2018), Miško je pomjerio i Đurišića i Boškovića za 2024, navodno se dogodine očekuje nešto slabiji draft. Ovdje za sad birano 20 Amerikanaca i 2 Francuza.
Da kažemo i da je Rajakovićev Toronto birao jednog od najboljih šutera na draftu, Grejdi Dika