Sjajni dueli u 1/4...Gusto,neizvesno do poslednjeg dana...Bravo za sve
Na kraju su ipak prosla cetvorica prvoplasiranih....Prvi nakon regularne sezone,Tajler Darden je hodao po ivici zileta iako se tako ne bi reklo kada se pogleda krajnji rezultat....Jackson iz Finiksa mu je pretposlednjeg dana doneo 7.1...Capela je bio jedne noci najavljen da propusta utakmicu,da bi kasnije bio probably i na kraju zaigrao....Sve su to sitni detalji koji kroje sudbinu ishoda...
Svaka cast Starksu,odlican je otpor pruzio iako je Tajler na papiru dosta jaci...Sjajno je koristio FA tokom duela i izvukao maksimum iz svog tima...Nema za cim da zali...
Drugoplasirani Civot je takodje jednom nogom bio u provaliji,Kadinjaca je vodio tokom citavog duela...da bi Civot uz dozu srece,gde Lowry propusta mec a Wright odvaljuje(naravno,svaka cast za reakciju i kupljenje istog sa FA).....Dodao bih jos da smatram da Kadinjaca nije koristio prednosti FA liste,tj. da nije najbolje pripremio mec i da je cak mogao do pobede...To je moje misljenje,on svakako zna najbolje sta je i kako zamislio tokom duela
Duel izmedju Gospode i Harija sam najmanje pratio(ne iz razloga sto smatram da nisu kvalitetni,naprotiv,imali su mnogo dobar rezultat,Hari najbolji u 1/4 i to sve bez,ako se ne varam,prvog pika Leonarda...kapa dole majstore

)....vec iz razloga sto mi je to bio najujednaceniji par u 1/4 i bilo je svejedno ko ce proci dalje iz mog ugla....
I za kraj,svaka cast i starom fantazi vuku i velikom doktoru NBA kosarke Alonzu na pruzenom otporu,gde je izgubio svega za 3fpt iako je bio osakacen povredama....Najnesrecniji igrac ove sezone definitivno,ostati bez Rodje koji nedeljno donosi preko 20fpts je nenadoknadiv gubitak...i opet je uspeo da skupi 130fpts u 1/4 sa Raselom,DeAndreom(kojeg je pred PO dao za Klaya i Micela pokusavsi da prosiri roster kvalitetom ali se i Klay povredjuje,zaista neverovatan peh) i krsevima....2,3 konstanta igraca je imao,ostalo je krpio i menjao.....
Mogu zamisliti kako bi igrao da je imao bar jos 2 kvalitetnija igraca...Sjajna priprema duela,svaku noc je imao 6 igraca....do sitnica pripremio duel i izvukao najvise iz svoje ekipe...takodje smatram da nema za cim da zali....
Polufinalni dueli:
Tajler Darden-Hari
Abreu-Civot
Sinoc odmah peh za mene...Evans out,sa njim bih imao oko +10 nakon prve noci...ovako,bice mnogo tesko odoleti napadima Civota s obzirom da Pelikani i njegov monstruozni Davis vezuju 3 tekme od veceras......Takodje postoji bojazan da Harden bude DNP jer je sve vise ocigledno da ce Rakete biti broj 1...dok se Pelikani bore za PO i Davis je siguran ucesnik svih utakmica...
Srecno svima u 1/2.....