Naknadna pamet

.Sad svi uvidjaju kolika je greska bila sto se Saletu nije pruzila podrska,eh kako ste ga samo pljuvali.
Ludo prvenstvo definitivno.Svs tri glavna favorita ispala pre 1/2.Trebali su i Francuzi.Spanci se srecno provukose do 1/2.
Uspeh Poljske senzacija u rangu 1/2 Makedonije 2011 s tim sto su Makedonci imali ipak kvalitetniji tim tada.
Sem Ponitke,Slotera i Balcerovskog objektivno ja i ne znam gde igraju ostali igraci.Sve cestitke zaista

.
Luka ocigledno na ovom prvenstvu nije bio u nekoj formi i tu treba traziti razloge neuspeha.
Slazem da je koncept jedan igrac jednako tim doziveo krah na ovom prvenstvu.
I ne znam kako je neko mislio da je moguce da jedan igrac igra 40 min.,da da 40 koseva i da donese pobedu trofej ekipi .To nije mogao ni jedan Novicki ,a bio je blizu.
Dzordan najbolji igrac svih vremena,bio je okruzen fenomenalnim igracima,Brajent isto.Ovo da jedan igrac bude toliko dominantan i da sam donese titulu ,ne znam za takvog igraca i za takav tim.
Mi moramo da shvatimo da danas svi igraju kosarku i da svako moze svakoga da pobedi.Drim tim vise ne moze sa sigurnoscu da garantuje da ce sve da pobedi,(cak i sa najjacim timom),a ne tamo neka Srbija.
Poljska sa jednim igracem koji igra EL,(sto bi neko rekao EC tim )pobedi prvaka Evrope.
I dalje tvrdim da smo imali najbolji tim,najvecu sirinu i da smo trebali da odemo do kraja,ali jbg.desava se slab dan.
Mislim da se sada osvajaci medalja znaju(Poljaci mislim da ce biti cetvrti).
U finalu ocekujem duel Francuza i Nemaca ,a tu bi moglo da vazi pravilo da se neki tim tesko dobija dva puta na jednom prvenstvu

.