Uhvatih sam kraj, zadnjih 5-6 kilometera.
Kakav sprint Kevendisa, ne pamtim da sam tako nesto video, obavezno pogledati.
rabesandratana wrote:Uhvatih sam kraj, zadnjih 5-6 kilometera.
Kakav sprint Kevendisa, ne pamtim da sam tako nesto video, obavezno pogledati.
harper lee wrote:Fuj. Ne mogu da docekam sledecu godinu da se vrate Kontador i Endi Slek i da stave Viginsa tamo gde mu je mesto.
neza wrote:harper lee wrote:Fuj. Ne mogu da docekam sledecu godinu da se vrate Kontador i Endi Slek i da stave Viginsa tamo gde mu je mesto.
zar njemu nije zabrana dve godine?
mislim daj bre nek se drogiraju koliko hoce i ovako to vise blage veze nema sa sportom, nakljukas u kepeca razne specije i on pici po planincuinama ko divojarac... ono za viginsa sto rece da je prevara i meni se cini tako, nikada bezvoljnijeg vozaca ne videh da ce uzeti yutu maju... sve u svemu gledam bre one lepote kroz koje prolaze, onu masu ludaka koja to prati pored puta a sama trka smorila totalno...
neza wrote:i na mene je Sagan ostavio bas dobar utisak, mada znas ti da je i Vino svojevremeno pokazivao svakave raznovrsnosti i kontao sam da ce kad tad uzeti tour ali corak, valjda tako nece proci ovaj simpaticni Slovak... nego gde smo mi tu u pm, jel nemamo dobre hemicare ili pasulj nije kao sto ga mi i dozivljavamo?
neza wrote:jao juce vice na ovog seronju, dize mu moral ne ostavlja ga, da ga i Nibali ne stigne, a mogao je da ga pocepa i preuzme majcu, zato mi to malo sugavo i vise volim malo "svojeglave" vozace, tako bi se ja digao da mogu i tebe ostavio da pases prasinu ali ja nisam profi, jbg...
a ovo za te klince cuo sam i ja, i sve to bude okn dok oni ne porastu do ozbiljne hemije e onda nas vise nigde nema, to je to, mozda je tako i bolje...
neza wrote:pa pukao je tad vise od Nibalija a ovaj bi ga odvalio i vise od ta dva minuta bas me zanima kako bi onda stelovali taj hronometar, steta za Fruma ali ok zna sta je potpisao i tako je i uradio, ja vise teoretisem sta bi bilo kad bi bilo a verujem da ce vec dogodine praviti njumu mesto za vodju ekipe jer ovaj seronja ne sme pred Pistoljceta i Slekove tako da ce rado raditi za Fruma, pa kad ih ovi oderu bice eto ja nisam kriv...
neza wrote:ma meni se cinilo da je ovaj i rikverc ukljucivao da ga Vigins stigne, ni ne skoci na bajsu a odlepi mu se po 5-10m, da ga je ovaj pustio stigao bi odvalio i Valverdea i stopericu videlo se da iz njega kipi snaga... ok ovako je dovukao ovog i eto mu maja ali ja bi mu bar obrijao one zulufe za to...![]()
nego namestise ove godine tih hronometara u majkinu nigde ono bas teskih uspona gde i magarac crkne zbog proredjenog vazduha...
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests