Hocu i ja da izjavim koju za Dnevnik

kada sam vec ustao u nedoba, pa da makar s kladzom popunim vreme
Uzmite me s velikom dozom rezerve, jer zbog specificne RL situacije nisam uplacivao basket jos od kraja Poff serija tj od Juna meseca, a takodje sam vrlo vrlo slabo i igrao bilo sta, te sam van forme i peglam isklljucivo na iskustvo... takodje sam opasno kratak i sa infoima oko sastava, jer nisam imao vremena da se preciznije udubim. dakle, brzopotezne rutinske analize, pa sta bude
Svakako jednu stvar znam i zbog nje i igram - prvog i poslednjeg dana u grupi se najbolje od vajkada zaradjuje, pa se to jednostavno mora odigrati, koliko god da si van forme... poslednjeg dana, jer se zna tacno kome sta treba i nema mesta spekulacijama, a prvog dana jer tada kladze ubedljivo najvise grese s hendovima, s obzirom da se algoritmi za izracunavanje henda, temelje na zastarelim informacijama
Tako da cu u par postova po segmentima da napisem sta mislim o svakom mecu, tek da imam na jednom mestu fino utefteren početak, pa cu kasnije da vidim gde sam i koliko omasio, jer cu se potrduditi da prvih par dana odgledam sve sto se moze videti... granice cu uzimati po Mocartu i s obzirom da je otvaranje Šampionata u pitanju - igracu iskljucivo na pobednika tj na hend. nikakve druge granice me ne zanimaju, jer je sve do sada bila sarena laza, a tek krece stani pani
PS
Nadam se da ostalim forumasima nece smetati ovo tzv mini spamovanje... štaviše, cenim da je dobro sto ce se pomenuti svi mecevi, pa da ima odakle da se nacinje voz citata, ukoliko bude potrebe. zato i ponavljam da sam unapred rekao da sam van forme i da cu ovde da preslozim misli na brzaka, a ko god misli da gresim negde i da sam nesto propustio, neka mi to i predoci

svakako cu finalni sud doneti sutradan, zapravo danas, na jedno cuku pored pocetak kada se pojave i poslednji infoi o igracima