Board index Arhiva Podrum

EP U Sloveniji - kladionica

Re: EP U Sloveniji - kladionica

Postby laki21 » 02 Sep 2013, 19:48

Prvi bet mi ne miriše nikako. Nije Izreal toliko jak, ni izbliza. Ako se treća završi, recimo, +15, kraj će svakako biti ispod 10.
Državno favorizovanje Partizana stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Crvene zvezde.
laki21

Postby Ćoba » 03 Sep 2013, 11:55

Gledam kvote i jedna mi zapade za oko,na Italiju protiv Rusa 2.55,osakaceni su i oni,ali mislim da sa obzirom na velicnu kvote ovaj par mora na tiket na neki manji ulog,kod mene ide sigurno.
Ćoba

Postby Hezonja » 03 Sep 2013, 11:58

coba17 wrote:Gledam kvote i jedna mi zapade za oko,na Italiju protiv Rusa 2.55,osakaceni su i oni,ali mislim da sa obzirom na velicnu kvote ovaj par mora na tiket na neki manji ulog,kod mene ide sigurno.

RAZBICE ih Italijani.
Hezonja

Postby KomiZver » 03 Sep 2013, 12:14

po meni lepa kvota na BIH 1.75 nisu Letonci nista posebno,ne igraju ni Bertans a ni Biedrins,tako da je po meni ovo lepa kvota.i jos nesto,cak bih se i usudio na nas da igram,potceniće nas Litvanci,i tu je nasa sansa.
KomiZver

Postby Hezonja » 03 Sep 2013, 12:56

A sta su Bosanci jaki kao ekstra?Blums, Berzinsi, Bertans, Strelniks, Janicenoks, Freimanis...Dobri su skroz...
Hezonja

Postby Baron » 03 Sep 2013, 15:02

Ja cu sigurno na Srbiju uzeti h1...nema sansi da nas Litvanci odvale u prvoj utakmici....

Slazem se, i ja cu probati sa BiH, na neke manje uloge..oni ce sigurno nekome zagorcati zivot, a mislim da su upravo Letonci idealan tim da budu zrtva Mirzinog terora...Over je izvestan, 158,5 je po meni smesno za Bosance :lollol:

Uzecu i Gruziju h1(5,5), ne znam po kom osnovu su Poljaci favoriti :)
Baron

Postby Tegi » 03 Sep 2013, 23:45

Evo par saveta za prvi dan:

Bosna-Letonija plus poeni
CG-Makedonija plus poeni, ipak minus, lapsus calami da se kurcim malo. :biggrin:
Rusija-Italija 2
Mi od Litvanaca gubimo manje od 5 ili dobijamo.
Finska od Turaka gubi manje od 10.

To je to.
Last edited by Tegi on 04 Sep 2013, 00:00, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 03 Sep 2013, 23:52

Igra se sa totalno novim loptama, rokajte undere :D
Hezonja

Postby Baron » 03 Sep 2013, 23:54

Slazem se aspolutno sa mojim bratom Tegijem, samo cu izbeci Italijane, ne bih se na njih kladio ni u jednom sportu, nema sansi...

Bosna i Letonija su igrale neke meceve koji su isli u under, al' sutra manje od 200 ne moze da padne :D
Baron

Postby Tegi » 04 Sep 2013, 00:03

Lawrence wrote:Slazem se aspolutno sa mojim bratom Tegijem, samo cu izbeci Italijane, ne bih se na njih kladio ni u jednom sportu, nema sansi...

Bosna i Letonija su igrale neke meceve koji su isli u under, al' sutra manje od 200 ne moze da padne :D

Ma ja sam igrao na bracu Ruse, ni na sta ne lice, ali ne bi me cudilo da Italijani izgube svih pet utakmica. Ali treba probati, kvote 1, 5/6 su najgore. Da sam bio pametan stavio bih ove "specijale" na tiket za 100 i opario se, a ja glumatam da igram sportsku prognozu i odigrah samo kec, dvojka, kec, dvojka. :biggrin:
Last edited by Tegi on 04 Sep 2013, 00:18, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 04 Sep 2013, 00:12

Jel ima granica za Koponena?
Sve ispod 20 je za igru.
Hezonja

Postby skeva » 04 Sep 2013, 00:24

Sutra ce se Mirza zaboljati, stavljaj preko ako je granica i malo pristojna :biggrin: Plus Nahbar iznad. Mislim da ce mu Bozidar dati vise slobode nego sto bi on dao samom sebi :biggrin:
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby GENCO » 04 Sep 2013, 04:15

Hocu i ja da izjavim koju za Dnevnik :biggrin: kada sam vec ustao u nedoba, pa da makar s kladzom popunim vreme
Uzmite me s velikom dozom rezerve, jer zbog specificne RL situacije nisam uplacivao basket jos od kraja Poff serija tj od Juna meseca, a takodje sam vrlo vrlo slabo i igrao bilo sta, te sam van forme i peglam isklljucivo na iskustvo... takodje sam opasno kratak i sa infoima oko sastava, jer nisam imao vremena da se preciznije udubim. dakle, brzopotezne rutinske analize, pa sta bude
Svakako jednu stvar znam i zbog nje i igram - prvog i poslednjeg dana u grupi se najbolje od vajkada zaradjuje, pa se to jednostavno mora odigrati, koliko god da si van forme... poslednjeg dana, jer se zna tacno kome sta treba i nema mesta spekulacijama, a prvog dana jer tada kladze ubedljivo najvise grese s hendovima, s obzirom da se algoritmi za izracunavanje henda, temelje na zastarelim informacijama
Tako da cu u par postova po segmentima da napisem sta mislim o svakom mecu, tek da imam na jednom mestu fino utefteren početak, pa cu kasnije da vidim gde sam i koliko omasio, jer cu se potrduditi da prvih par dana odgledam sve sto se moze videti... granice cu uzimati po Mocartu i s obzirom da je otvaranje Šampionata u pitanju - igracu iskljucivo na pobednika tj na hend. nikakve druge granice me ne zanimaju, jer je sve do sada bila sarena laza, a tek krece stani pani
PS
Nadam se da ostalim forumasima nece smetati ovo tzv mini spamovanje... štaviše, cenim da je dobro sto ce se pomenuti svi mecevi, pa da ima odakle da se nacinje voz citata, ukoliko bude potrebe. zato i ponavljam da sam unapred rekao da sam van forme i da cu ovde da preslozim misli na brzaka, a ko god misli da gresim negde i da sam nesto propustio, neka mi to i predoci :beyond: svakako cu finalni sud doneti sutradan, zapravo danas, na jedno cuku pored pocetak kada se pojave i poslednji infoi o igracima
GENCO

Postby GENCO » 04 Sep 2013, 04:47

termin 14 30

Izrael - GBR
da Britanci nisu bili domacini OI veliko je pitanje da li bi se ovde nasli... svakako je da su iskusni Izraelci favoriti, ali je kvota od 1,1 nedostojna igranja, jos pogotovo kada se zna da na otvarajucem mecu, slabije ekipe, imaju najvise sansi za iznenadjenje. Hend od 13,5 je poprilicno škakljiv iz prostog razloga, što su svi svesni duzine šampionata i velikog broja vaznih utakmica u kratkom periodu, tako da verujem da ce gledati da maximalno rasterete igrace. ovde imamo parametar da Izrael i sledeci dan igra od 14 30, te ako bi se desio neki tzv ocekivani scenario, gde vec u drugom pol vode sa zadovoljavajucom prednosti, ocekivano je da malo rasterete igrace nosioce... neko od forumasa je i napisao nesto slicno. sve u svemu preskakanje, a ako bih morao - pre bih gadjao hendi Izrael na 1pol, medjutim povlacim rucnu jer je rec o otvarajucem mecu

Turska - Finska
u tursku reprezentaciju nikada verovao nisam i zaista ne treba ponavljati ono sto je ocigledno to jest da nikada nisu uradili nista spec van svog terena... sa druge strane bi opet bio veliki skandal da ih Finska pobedi, te cist 1 na Turke po kvoti od 1,25 mi najvise izgleda kao jedno lepo čašćenje od strane kladionica za dubliranje ili tripliranje, a da ne boli glava

Gruzija - Poljska
meni ovo lici skoro pa na nekakav kosarkaski derbi tj hocu da kazem na egal kvote jer pobednik i nije toliko siguran... Poljsku su svakako kladze svrstale u favorita, jer imaju dosta kvalitetniju klupsku kosarku od Gruzina, medjutim Kokoskov je fino skockao Gruzine i odigrali su kvalifikacije iznad mojih ocekivanja, gde su uspeli da pobede i u Bosni i u Letoniji. ako uzmemo u obzir da je rec o otvarajucem mecu i da bi trebalo da se igra ne jednu do dve lopte onda mu hendi od 5,5 na Gruziju dodje kao logican izbor jer pokriva i pobedu, a i mini poraz

Latvia - BiH
čitao sam sta su drugi pisali, ali je po meni def ovaj mec pravi derbi od ova 4... u prethodnom mecu bih mozda i favorizovao Poljake samo zbog klupske kosarke, medjutim, ovde nikako ne bih favorizovao BiH samo zbog Mirze. uostalom, niko od nas ne zna s kolikim ce zarom igrati za repku. setimo se npr Pekovica i CG... štaviše, Letonija ima mnogo vecu kosarkasku tradiciju, a takodje su se ove repke vec sastale u kvalifikacijama... score je 1-1, a kos razlika je na strani Letonije i ako me secanje dobro sluzi, Bertansa i nisu puno forsirali, te mu dodje kao da ne fali. Za moje standarde je ovo potpuno neizvestan mec i koristio bih jedino pravilo Value Beta. za neupucene to znaci da kada vec verujem da su sanse pola-pola onda bolje da gadjam jacu kvotu sto je u ovom slucaju Letonija od 2,3... takodje mislim da ovoliku kvotu ne treba braniti mizernim hendom od 2,5

Rezime - Turci ce u neki vozic, a dvoumim se izmedju hendi na Gruziju ili jedan cist value bet na Letonce... s obzirom da su otvarajci mecevi, vrlo moguce da singliram oba, pa da onda u skladu s rezultatima vidim kako i koliko u harednim terminima
GENCO

Postby GENCO » 04 Sep 2013, 05:15

termin 17 45

Belgija - Ukrajina
jos jedna kosarkaska egzotika... zahvaljujuci Ostendeu i Šarloa, Belgija se polako ucrtala na kosarkasku mapu, premda im u timovima prednjace crnci, medjutim i ukrajinska liga je vec duze vreme u poletu, sto je napokon krunisao Budjiveljnik. dosta nasih strucnjaka putem medija vec neko vreme ukazuje na jacinu te lige, a i VTB je uradio svoje. trenutno mislim da je Belgija na nekom svom maximumu i da im vreme prolazi, dok Ukrajina tek krece, pa mi ova kvota od 1,55 na Ukrajince dodje bas fino za pravljenje vozica sa onim Turcima iz prethodnog posta

Švedska - Grčka
pobednik poznat, a shodno svemu rečenom u meču Izraela i GBR, ovde čak mislim da je 20 razlike mozda cak i previse... čisto sumnjam da ce Grci previse forsirati, ali verujem da cu naci dosta bolje i pouzdanije kvote, pa da ne srljam s hendijem na Švedjane, iako mi iskustvo kaze da je to zicer

Španija - Hrvatska
Hrvate zaista nikada ne treba otpisivati i precrtavati, a i Španci su takodje pokazali u poslednje vreme da dosta ležerno igraju meceve u grupi i da pravi zalet tek hvataju sa početkom eliminacionih meceva... pa opet mislim da bi poraz Španije bio iznenadjenje, te mi se skroz svidja kvota od 1,2 da napravim finalni voz u vidu tripla - Španija, Turska, Ukrajina koji ukupno donosi kvotu preko 2,3

Makedonija - CG
čudi me da o ovom mecu nije dosta vise pisano... što se Makedonaca tice izvesno je da imaju samo prvu petorku, kao i da su imali odlicnu timsku hemiju pre dve god na EP. tada im se sklopise kockice, imali su dobru formu, medjutim vec sledeci njihov rezultat na kvalifikacijama za OI je skandalozan. mslim da je prosli EP bio njihov najveci domet, a takodje mislim da svi znaju da kada neutralises Mekejleba, neutralisao si Makedoniju. hendi od 4,5 na CG mi dodje kao poprilicno siguran izbor... pogotovo sto sustinski imaju dosta podjednakih igraca, skoro pa bez pravih i preteranih zvezdi, te mislim da mogu rotacijom da dobro premore konkretno Mekejleba, a i generalno Makedonce cija je petorka u godinama, kao i što itekako imaju cime da zaustave Antica. nadam se da Gečevski nece odlepiti s obzirom da je jedva i otisao tamo, te da su Vucevic uz iskusnog Blagotu i Dasica, sasvim dovoljni za suprotstavljanje u reketu

Rezime - definitivno hendi na CG, kao i sto Ukrajinci i Španci u triple voz sa Turcima
GENCO

PreviousNext

Return to Podrum