Ziks96 wrote:Povratih posle pola prve recenice. Ovo moze da napise samo covjek bez imalo ljudskosti i empatije.
Ja saljem apel pomenutim forumasima da apsolutno nista ne odgovaraju.
Ма једе говна. Провоцира.
Ziks96 wrote:Povratih posle pola prve recenice. Ovo moze da napise samo covjek bez imalo ljudskosti i empatije.
Ja saljem apel pomenutim forumasima da apsolutno nista ne odgovaraju.
Karelia slims wrote:kuku, evo u dnevniku iskorišćavaju 16 poginulih radnika rts-a za vreme bombardovanja da bi se borili protiv studenata
prvi put ne možemo da prenosimo odavanje počasti jer su nas zli nezakoniti studenti nezakonito blokirali
Koridor wrote:Ja kao veliki poštovalac lika i djela predsjednika Aleksandra Vučića i ništa manje zagovornik teze da ne postoje dobri profesori imam tri pitanja za uvaženu gospodu forumaše koja ga malo manje vole nego ja: Inzaghia, Sezionea,Kreangu,Stefanmmma, Cuburca, Rona Swansona a poučen višegodišnjim njihovim stavovima kako o nasilju, tako i o običajima i religiji.
1. Da li smatrate da je u skladu sa vjerskim načelima i vrijednostima bakljada studenata na Košutnjaku za Vaskrs? Da li su ti studenti predstavnici krezube Baja Mala Knindza Vjeternik Dobanvoci skole i zla koje su prekodrinci donijeli u Vojvodinu?
2. Da li smatrate da je kultuno vaditi ćungalungu na javnom mjestu i da li podržavate one koji u masi napadaju pripadnice nježnijeg pola koje obavljaju svoj posao?
3. Ako je gospoda nagodna može odgovoriti i na treće pitanje, da li je sloboda govora i kretanja zakonsko pravo svakog pojedinca i da li su oni koji uskracuju te slobode krsioci zakona?
Ostali nema potrebe da odgovaraju.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests