by DIFovac » 01 Oct 2014, 10:56
Difke wrote:2 grupe po 18, to je 17 kola,
imamo samo 9 za plej of
predlazem po 8 da prodju u 1/8f
sad je samo pitanje po kom sistemu da se igra plej of. to sve treba utvrditi to cetvrtka vece da se ne ponasamo i menjamo pravila u toku lige kao Roman Lisac

. . .
Bice pravila cak i veceras izbacena, nisam ocekivao da ce nas biti i prije vremena maksimalnih 36 takmicara.
Crazy Soul wrote:DIFovac wrote:Posto se 5 clanova nase privatne lige nije javilo da bi znao ko su (Lukatelo, Izrbg92, DrPetkovic, imodium, brigada) oni su odstranjeni iz lige i za sada nas ima 32, sto znaci da ima jos 4 slobodna mjesta. Ukoliko se neko od ovih sto sam ih izbacio jave u medjuvremenu, bice vraceni u ligu.
A sta ako su banovani pa ne mogu da se jave ovde?

Od banovanih se javio xreceved i Baron, proslijedio sam im podatke i napravili su svoje ekipe te ubacili ih u ligu. Drugima nisam slao, a ako su vidjeli onaj post od Diktatora u fantasy temi bilo je naglaseno da imaju isti nick kao i na forumu.
U privatnoj ligi ima 38 clanova, od toga 3 clana ne znam ko su. Podatke saljem 71:70 i on ce biti poslednji clan ovog naseg takmicenja.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "