Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby StefNS » 27 Sep 2012, 10:43

I on je endemska vrsta i DUle je uspeo sličnu stvar sa CSKA, pošto ne prolazak osnovne grupe sa CSKA je slično kao ne ulazak u EL sa Donjeckom :nisamodavle:
StefNS

Postby kecman » 27 Sep 2012, 10:44

StefNS wrote:I on je endemska vrsta i DUle je uspeo sličnu stvar sa CSKA, pošto ne prolazak osnovne grupe sa CSKA je slično kao ne ulazak u EL sa Donjeckom :nisamodavle:

Endemska vrsta uspeva barem negde...
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby StefNS » 27 Sep 2012, 10:44

Pa uspela ovde, 5 trofeja u dve sezone, malo li je? :copa1: :copa1: :copa1: :copa1: :copa1:

Videćemo da li će Dule to ponoviti :triprsta:
StefNS

Postby AirBall » 27 Sep 2012, 10:47

Ne postoji trener u Evropi koji je nakon prve utakmice bukvalno unistio citavu sezonu svoje ekipe poput Jovanovica... Njima je EL bila sve, pojacali su se maksimalno sa igracima koji su bili nedostupni i za klubove sa desetomilionskim budzetima i ta epizoda se zavrsila kao corak...

Jovanovic je u Partizanu iza sebe imao Danilovica, Tosu, Grobare i citav sistem koji je radio za njega, ovde je bio okrenut sam sebi i pokazao je da nista ne zna...

Sa Fisherom, Perkinsom, Songailom, Ivanovom izgubiti od onih dunstera ne moze bas svako...

Sledi mu trenerska karijera jednog Darka Rusa u najboljem slucaju, a mozda ni to...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kecman » 27 Sep 2012, 10:50

Ja Vladi od trofeja "priznajem" samo F4 u Ljubljani i domaćicu prošle godine.. Ovo ostalo bi osvojili i bez trenera sa onakvim igračkim kadrom..
Ono što je ostavio iza sebe u klubu dovoljno govori o uspehu njegovog mandata...
kecman

Postby VMJunior » 27 Sep 2012, 10:53

kecman wrote:Ja Vladi od trofeja "priznajem" samo F4 u Ljubljani i domaćicu prošle godine.. Ovo ostalo bi osvojili i bez trenera sa onakvim igračkim kadrom..
Ono što je ostavio iza sebe u klubu dovoljno govori o uspehu njegovog mandata...

Ja mu cak ni to ne priznajem.Koja bre Olimpija,raspadaju se vec posle 15 dana od pocetka sezone ,vec u januaru oni gledaju kako ce da se skrpe do kraja sezone.
Apsolutno nikakvu ulogu on nije imao u tim rezultatima.
Sve je bilo splet okolnosti.
VMJunior

Postby Houdini » 27 Sep 2012, 10:58

Alonzo wrote:Takav smo narod, mrzimo sve oko sebe...a u ogledalo pojedini ne smeju ni da pogledaju...

brate moj, ja sam juce stvarno navijao za Donjeck (napisah to i u EL live) zbog VJ. ali ono je juce sramotno izdanje sa ekipom gde igraju Fisher, Songaila, Perkins, Radenovic. hvala njemu za trofeje, ali to bi otprilike bilo to. ne bih voleo vise nikad da ga vidim u Partizanu.

sto se Duleta i CSKA tice, koliko god nekima Dule bio trn u oku i koliko god likovali sto je dobio otkaz. taj rezultat je bio splet nesrecnih okolnosti i nestrpljenja celnika CSKA. ja sam ubedjen da nije bilo te proklete NBA turneje druga bi se prica pricala. na svu srecu bilo je, pa je on opet sada u nasem Partizanu.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby kecman » 27 Sep 2012, 11:02

Da se razumemo, i ja sam juče navijao za Donjeck zbog Vlade.. Ne mrzim ga ja, daleko od toga, ali smatram da je najbolje za obe strane što su nam se putevi razišli..
kecman

Postby VMJunior » 27 Sep 2012, 11:05

Hudini,svaki rezultat je splet okolnosti. :biggrin:
Cinjenica je da se Dule bas,bas obrukao u CSKA i da je verovatno najlosiji trener u poslednjih dosta godina koji je radio u tom klubu.
Otprilike nesto kao Viljas Boas u Celsiju.Otprilike.
U Portu Bog-Otac, a medju navijacima Celsija status promasaja nada promasajima.Ne znam bas kako navijaci CSKA gledaju na Duleta,bas me zanima...Ja verujem da su posle ispadanja iz EL zeleli govnjivom motkom da ga oteraju.

Mada je ovo tema o Jovanovic,izvinjavam se.
VMJunior

Postby StefNS » 27 Sep 2012, 11:08

kecman wrote:Ono što je ostavio iza sebe u klubu dovoljno govori o uspehu njegovog mandata...

Reprezentativca Lučića, NBA potencijal Bertansa, Anđušića, Milosavljevića, Čakarevića, Bogdanovića. Sram ga bilooo!
StefNS

Postby Houdini » 27 Sep 2012, 11:14

VMJunior wrote:Hudini,svaki rezultat je splet okolnosti. :biggrin:

slazem se, kao sto je splet ultra srecnih okolnosti da je VJ osvojio 5 trofeja jer je imao jake rostere i ocajnu konkurenciju :biggrin: ali na duzi period se vidi ko je dobar, a ko los trener. da je recimo VJ ostao pa u ovoj konkurenciji i sa ovakvim rosterom osvojio ABA ligu, skinuo bi mu kapu.

VMJunior wrote:Otprilike nesto kao Viljas Boas u Celsiju.Otprilike.
U Portu Bog-Otac, a medju navijacima Celsija status promasaja nada promasajima.

ne bih ja bas poredio njih dvojicu. Villas-Boas je imao tim gladan za rezultatima, dobio je sve sto je mogao da pozeli. pripreme su bile onakve kakve je zeleo.

sa druge strane Dule je dobio istrosen tim bez vecih ambicija igraca koji su osvojili sve sto su mogli. onda su se na to desile i povrede. nateran je da ide u USA na pripreme pred pocetak sezone, a garantujem da ne bi pristao da je mogao da bira. sve u svemu sve sto je moglo da krene naopako krenulo je, opet na nasu srecu jer sada ne bi bio sa nama.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Houdini » 27 Sep 2012, 11:18

StefNS wrote:Reprezentativca Lučića

svaka mu cast na tome.

StefNS wrote:NBA potencijal Bertansa

to da se zahvalimo finansijama Olimpije. jer VJ ima veze sa Bertansom i draftom, taman koliko i ja sa prestankom strajka sudija u NFL-u

StefNS wrote:Anđušića

dao mu je solidnu priliku i tu je dobro uradio.

StefNS wrote:Milosavljevića

onog sto je ubijao kod Mute, dosao na spisak reprezentacije pa ga sada nigde nema?

StefNS wrote:Čakarevića

onog sto je ubijao kod Mute, dosao na spisak reprezentacije pa ga sada nigde nema?

StefNS wrote:Bogdanovica

:laugh:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Diktator » 27 Sep 2012, 11:21

Alonzo wrote::facepalm:

Uzeo je vise trofeja za dve godine nego pojedini treneri za citavu karijeru, ali ne...njemu se i uspeh i neuspeh ne oprastaju...

Takav smo narod, mrzimo sve oko sebe...a u ogledalo pojedini ne smeju ni da pogledaju...

kakve veze ima narod sa tim sto VJ ne zna da postavi dva krstena napada sa onim igracima koje ima u rosteru? :dunno:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby rebelT2i » 27 Sep 2012, 11:25

StefNS wrote:
kecman wrote:Ono što je ostavio iza sebe u klubu dovoljno govori o uspehu njegovog mandata...

Reprezentativca Lučića, NBA potencijal Bertansa, Anđušića, Milosavljevića, Čakarevića, Bogdanovića. Sram ga bilooo!

:tap:

Naročito je zaslužan za Bertansa i Bogdanovića. DMB i Čakarević su pali u komu za vrijeme njegovog mandata i ne može ih ni Dule probuditi. Anđušić je igrao na kašičicu. Silom prilika je dobio šansu u Rimu i VJ da ga poljubi u dupe za onu partiju i preokret čiji je on tvorac.

Lučića da mu i priznamo. Al' malo bi bilo tri Lučića da ispegla štetu koju je nanio.

A njegovo znanjetm se i sinoć vidjelo. Daleko mu lijepa (trenerska) kuća.
Last edited by rebelT2i on 27 Sep 2012, 11:26, edited 1 time in total.
Nemam potpis.
rebelT2i

Postby VMJunior » 27 Sep 2012, 11:25

Hudini,obozavam i ja Duleta ali 3 pobede u grupi,1-6 u prvih 7 utakmica,-30 u Valensiji,to samo imaju timovi koji zalutaju u EL kao Prokom ili mi Atelje 212 sezonama.Da se ne lazemo :biggrin:
VMJunior

PreviousNext

Return to Košarkaški miks