Board index Košarka Košarkaški miks

"SOS Koš" i "Zona Press" - Vladan Tegeltija

Re: Pitanja za Vladana Tegeltiju i njegove goste

Postby AirBall » 20 May 2011, 13:24

ima 1 tim wrote:jel sam ja dobro razumela Tegija da u slucaju da cetvrtoplasirana ekipa uzme titulu onda treceplasirani placa 150k :unsure: ?

To je sasvim normalno, jer je konacan rezultat onaj koji se ostvari na kraju sezone... Mada po toj teoriji i tim koji je zavrsio na 2. mestu regularan deo sezone moze placati WC, ako kojim slucajem finale igraju treceplasirani i cetvrtoplasirani tim...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ima 1 tim » 20 May 2011, 13:31

nisam bila sigurna da li se gleda raspored ekipa pre plej ofa ili na kraju

znaci,samo mi smo sigurni da ne moramo da platimo tih 150k,makar (pu,pu,pu...) ispali u polufinalu

to onda ide u prilog Kotrljkovoj teoriji zavere :D Muta ako uzme titulu ne mora da placa za wc cak i ako startuje sa cetvrtog mesta...tacnije, u slucaju ulaska u finale ne placa nista
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby AirBall » 20 May 2011, 13:32

Pa uvek se konacan rezultat odredjivao na kraju sezone, ovo je samo borba za sto bolje play off pozicije i prednost domaceg terena u razigravanju...

Jer u suprotnom cetvoroplasirani tim cak i da postane sampion zemlje bi placao WC sto uopste nije logicno...
AirBall

Postby vicharhcp » 20 May 2011, 13:58

Ne razumem. Kako će se posle odigravanja play off'-a znati ko je treći a ko četvrti, kada se ne igra razigravanje za treće mesto? :dunno:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby AirBall » 20 May 2011, 14:01

vicharhcp wrote:Ne razumem. Kako će se posle odigravanja play off'-a znati ko je treći a ko četvrti, kada se ne igra razigravanje za treće mesto? :dunno:

Sasvim jednostavno... Samo je finale merilo ko je zavrsio na kom mestu, a treca ekipa koja ne placa WC je bolje plasirani tim iz regularnog dela sezone...
AirBall

Postby Jovan » 20 May 2011, 14:16

ima 1 tim wrote:jel sam ja dobro razumela Tegija da u slucaju da cetvrtoplasirana ekipa uzme titulu onda treceplasirani placa 150k :unsure: ?

Sad sam gledao reprizu, to je rekao.
Jovan

Postby Beonegro » 20 May 2011, 14:44

AirBall wrote:

To je sasvim normalno, jer je konacan rezultat onaj koji se ostvari na kraju sezone... Mada po toj teoriji i tim koji je zavrsio na 2. mestu regularan deo sezone moze placati WC, ako kojim slucajem finale igraju treceplasirani i cetvrtoplasirani tim...

Ne bre, nemoj da unosiš dodatnu pomamu :nene: Pobjednik u finalu plej-ofa je šampion, a iza njega ide redosled iz regularne sezone, s tim da, ako šampion nije prvoplasirani iz regularne sezone, svi koji su bili ispred njega pomijeraju se za jedno mjesto unazad. Na primjer, ako Zvezda bude prvak u plej ofu, a u istom startuje sa četvrtog mjesta, KKP je u konačnom poretku drugi, HF treći a RKG četvrti. Samo u tom slučaju može da se desi da trećeplasirani na kraju lige plaća pozivnicu. Ako bi prvak bio HF, to bi pomjerilo samo nas na drugo mjesto, dalje raspored na tabeli ostaje nepromijenjen u odnosu na kraj lige.
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

Postby AirBall » 20 May 2011, 15:03

Beonegro wrote:
AirBall wrote:

Ne bre, nemoj da unosiš dodatnu pomamu :nene: Pobjednik u finalu plej-ofa je šampion, a iza njega ide redosled iz regularne sezone, s tim da, ako šampion nije prvoplasirani iz regularne sezone, svi koji su bili ispred njega pomijeraju se za jedno mjesto unazad. Na primjer, ako Zvezda bude prvak u plej ofu, a u istom startuje sa četvrtog mjesta, KKP je u konačnom poretku drugi, HF treći a RKG četvrti. Samo u tom slučaju može da se desi da trećeplasirani na kraju lige plaća pozivnicu. Ako bi prvak bio HF, to bi pomjerilo samo nas na drugo mjesto, dalje raspored na tabeli ostaje nepromijenjen u odnosu na kraj lige.

Ne mislim da si u pravu... Npr ukoliko Radnicki kao 4. bude sampion, a FMP, kao 3. vicesampion ja zbilja ne vidim kako moze Hemofarm biti ispred njih ukoliko su zavrsili na 2. mestu u regularnom delu sezone...

Mislim da finalista mora da ima prioritet...
AirBall

Postby vicharhcp » 20 May 2011, 15:07

Partizan će biti šampion, a ostali neka se poređaju kako im volja :D
vicharhcp

Postby kotrljko » 20 May 2011, 16:15

ima 1 tim wrote:to onda ide u prilog Kotrljkovoj teoriji zavere :D

sve ide u prilog teoriji,ali je ipak muta podcenio strucnjaka :fies:
kotrljko

Postby vicharhcp » 22 May 2011, 00:27

U ponedeljak gost kod Tegija Nebojsa Covic!
vicharhcp

Postby CrniGuja » 22 May 2011, 08:40

Tegi, kada ce ti gost biti Bosko Djokic?

:P
CrniGuja

Postby Paki » 22 May 2011, 11:38

Pitanja za Tegija:
1.Da li planira da pozove u emisiju Edina sa arene?
2.Da li planira da promeni uvodnu špicu zone press imajući u vidu da su se u poslednjih nekoliko godina dešavale mnoge pozitivne stvari po srpsku košarku?

Pitanje za Čovića
Zašto nabija cene karata kad igra protiv Partizana i Czv?Da li mu je u interesu da dođe što manje ljudi?
Paki

Postby Unexpected » 22 May 2011, 12:03

Pitanja za Čovića:

1. Da li misli da Partizan treba da dobije A licencu, tj. da li misli da je istu zaslužio?
2. Da li i dalje misli da Junior nije sapleo Raška?
3. Da li učinak od 6/8 smatra uspehom?
4. Da li mu nedostaje Dule?
5. Kakav sistem bodovanja je smislio za narednu sezonu, naravno sve u interesu srpske košarke?
The End.
Unexpected

Postby MorningGlory » 22 May 2011, 13:11

Da li je istina da ce njegov drugi klub Radnicki Basket preseliti u Nis ?
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

PreviousNext

Return to Košarkaški miks