vasilij zajcev wrote:Dule je Bog, on nema mana, svako ko ih insinuira je Cokijev placenik. kako ne kapiras, to je mantra
Bolest se siri, jeretika je sve vise... Dule kaze da sve jeretike treba spaliti i krenuti u
Divahad kako
bolest ne bi uzela maha

Slusamo te Gospodaru

sve je spremno kako ste trazili...

Ona a ozbiljna side. Tekst je narucen evidentno, jer je u ovom trenutku apsolutno nepotreban. Na stranu da li je u njemu sve istina ili sve laz (to bar u nasem novinarstvu nikad nije predstavljalo problem), on nikad ne bi nastao da neko nije rekao napisi to i to.
To se isto desava i sa druge strane, ali kako sam rekao Harperu, ne reagujem na to jer me se to ne dotice, ali necu reci svi tekstovi o Partizanu su naruceni, a o Zvezdi nisu, jer bi to bilo licemerno.
Druga stvar su ovi tekstovi koji nemaju potpis, a to je kukavicki.
I primer jedan, u americkim medijima ti recimo kada se spominje Arenas nikad neces naici na insinuaciju da je to onaj koji je mlatio pistoljem u svlacionici, ili recimo da je Artest taj koji je sibao ljude po tribini. Bilo pa proslo, pise se o kosarci, o off court stvarima koji se sada desavaju. jedino kod nas (namerno) se vuku neke stvari iz proslosti, naravno onako kako kome odgovara.
Malo sam zbrzao post, zurim na strand