Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby Bodi Bond » 01 Jul 2012, 10:38

Pričam samo na osnovu onoga što je napisao, a to je preterano za Duleta, ispade da je svetac. :P
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Caretta Caretta » 01 Jul 2012, 10:38

Bodi Bond wrote:Za ovo se znalo još pre par dana. Naravno, nepotpisano. Ista kuhinja je naručila i tekst za Karija i tekst za Duleta, zna se koja.

Koji tekst za Karija? Izgleda da sam nešto propustio :unsure:
Caretta Caretta

Postby AirBall » 01 Jul 2012, 10:50

Inace po Pressu jedan od grehova Duleta su stavili parafraziram ''Zamerio se Grobarima, jer je podrzao Dragana Djurica''

Nije sto su zlonamerni, jos su i glupi...

Jel ima ovde neki Grobar da ne voli Duleta i da mu je nesto zamerio, slobodno nek se javi... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Felipao » 01 Jul 2012, 10:51

AirBall wrote:Inace po Pressu jedan od grehova Duleta su stavili parafraziram ''Zamerio se Grobarima, jer je podrzao Dragana Djurica''

Jel ima ovde neki Grobar da ne voli Duleta i da mu je nesto zamerio, slobodno nek se javi... :D

Ovde nema ali ima nas svakakvih...Na drugim mestima ispiracina radi 200 na sat.
Felipao

Postby DON » 01 Jul 2012, 10:52

Bodi Bond wrote:Pričam samo na osnovu onoga što je napisao, a to je preterano za Duleta, ispade da je svetac. :P

Vidis, to je nesto sto nikada neces nauciti od Tegija i ekipe sa kojom se druzis :tambura:

Da ti pojasnim - Cvetkovic nije navijac Partizana. Ili mozda jeste... Malo ko to zna... Sustina - covek prevashodno prati odbojku i vaterpolo, ali kad god je potrebno napisati ozbiljan tekst i analizu fudbala ili kosarke - Ivan to radi u Politici. Nadam se da shvatas koju to tezinu nosi. Covek je enciklopedija, neverovatno posvecen i predan novinar. On ne zna za to da je Dule napusavao one koji su mu cestitali ili da Pesic voli paru vise nego vodu. Zna verovatno, ali nikada o tome ne prica, ne tracari i to ne provlaci kroz tekstove. On samo realno analzizira situaciju. A situacija u KK Partizan i oko Duleta Vujosevica je upravo onakva kako ju je i opisao. Dule Vujosevic je kosarkaski svetac KK Partizan. Mozda ti se to ne svidja jer imas averziju zbog nekih saznanja, ali to ga ni malo ne moze umanjiti, jer teren i rezultati su sve rekli i reci ce. Kafanske price mogu macku o rep da se okace kada je u pitanju ozbiljno novinarstvo i analiza.

Pogledaj sta je sve osvojio, pogledaj igrace koje je napravio, pogledaj sta je doneo srpskoj/jugoslovenskoj kosarci - nosac KK Partizana!

Malo vise citaj Sotru, Cveleta i ekipu, analiziraj njihove tekstove frizidercino :biggrin:

Air -> Ovde ih verovatno nema, mozda mali procenat, ali idi i procitaj sta pisu na drugim forumima. Onim anti-djura, da ne reklamiram. Citam i komentare na sajtu zurnala, ne znam da li ih isti ti ljudi salju - ono je dno dna!
DON

Postby VMJunior » 01 Jul 2012, 11:08

Kupio sam Press i sve sto pise o Duletu je istina...Niti je nista novo napisano, niti nesto spektakularno i iznenadjujuce, jedino smeta sto sto se pise o njegovim manama,losijim osobinama uglavnom, mada se ne nipodastava njegov kvalitet kao trenera.

Ja pomislio da pise ko zna sta,kad ono sve sto znamo i sto je tacno.
VMJunior

Postby vasilij zajcev » 01 Jul 2012, 11:21

Dule je Bog, on nema mana, svako ko ih insinuira je Cokijev placenik. kako ne kapiras, to je mantra
vasilij zajcev

Postby Houdini » 01 Jul 2012, 11:38

vasilij zajcev wrote:Dule je Bog, on nema mana, svako ko ih insinuira je Cokijev placenik. kako ne kapiras, to je mantra

Bolest se siri, jeretika je sve vise... Dule kaze da sve jeretike treba spaliti i krenuti u Divahad kako bolest ne bi uzela maha :pop: Slusamo te Gospodaru Image

sve je spremno kako ste trazili...
Image

Ona a ozbiljna side. Tekst je narucen evidentno, jer je u ovom trenutku apsolutno nepotreban. Na stranu da li je u njemu sve istina ili sve laz (to bar u nasem novinarstvu nikad nije predstavljalo problem), on nikad ne bi nastao da neko nije rekao napisi to i to.

To se isto desava i sa druge strane, ali kako sam rekao Harperu, ne reagujem na to jer me se to ne dotice, ali necu reci svi tekstovi o Partizanu su naruceni, a o Zvezdi nisu, jer bi to bilo licemerno.

Druga stvar su ovi tekstovi koji nemaju potpis, a to je kukavicki.

I primer jedan, u americkim medijima ti recimo kada se spominje Arenas nikad neces naici na insinuaciju da je to onaj koji je mlatio pistoljem u svlacionici, ili recimo da je Artest taj koji je sibao ljude po tribini. Bilo pa proslo, pise se o kosarci, o off court stvarima koji se sada desavaju. jedino kod nas (namerno) se vuku neke stvari iz proslosti, naravno onako kako kome odgovara.

Malo sam zbrzao post, zurim na strand :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Vlada09 » 01 Jul 2012, 11:41

Houdini wrote:
DON VUČKO wrote:Odlican tekst profesora Cvetkovica - za one koji ne znaju, jedan od najboljih novinara u Srbiji.

Da zaboravih da dodam, odlican tekst. Jbg Politika i dalje ima neku tezinu.

Nego gde je bio onaj tekst "debeli Dukljanin"?

U Pravdi,ako se ne varam.
Izaberi upravu koja ce ti svake godine prodati najboljeg igraca!FKP
Everybody wants change,but nobody wants to change!
"Power corrupts.Absolute-absolutely"
Vlada09

Postby kezman » 01 Jul 2012, 11:56

Dule je daleko bolji trener nego covek ...

Bez obzira mene zanima kakav je trener i hvala mu do neba za svaku radost koju mi je pruzio kao trener Partizana i koju ce tek da pruzi ...

Ustalom jel rece Danilovic na RTS prosle nedleje da je Dule komplikovan zadrt veoma cesto tvrdoglav i za sebe rece da je malo komplikovan covek :laugh:

Uzivam da gledam Duletovu borbu sa medijima ima u tome neceg viteskog sa obe ostrane a pobedjuje naravno uvek Dule :manikir:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Moebius » 01 Jul 2012, 13:07

Felipao wrote:
AirBall wrote:Inace po Pressu jedan od grehova Duleta su stavili parafraziram ''Zamerio se Grobarima, jer je podrzao Dragana Djurica''

Ovde nema ali ima nas svakakvih...Na drugim mestima ispiracina radi 200 na sat.

Ima ih i ovde, itekako, posebno onih koji prepisuju sa 'šipka' foruma na kojima je svako ko se nije otvoreno suprotstavio Mutavom gmaz, đubre, plaćenik, govnar... 'loš čovek'.

Što se tiče floskule 'debeli Dukljanin', ja sam barem to prvi put pročitao na onom forumu sa kojeg je nukleus Avangarde i nastao, i to od jednog 'uvaženog' člana koji je tamo sada 'glavni'.

Ali svako ima pravo da piše i misli šta hoće. Zato forumi i postoje.
Moebius

Postby VMJunior » 01 Jul 2012, 13:31

Moebius wrote:Ima ih i ovde, itekako, posebno onih koji prepisuju sa 'šipka' foruma na kojima je svako ko se nije otvoreno suprotstavio Mutavom gmaz, đubre, plaćenik, govnar... 'loš čovek'.

Da se mi dogovorimo i sve to zajedno uvijemo u mučki provokatorTM! :biggrin:
VMJunior

Postby Han Solo » 01 Jul 2012, 13:46

Caretta Caretta wrote:
Bodi Bond wrote:Za ovo se znalo još pre par dana. Naravno, nepotpisano. Ista kuhinja je naručila i tekst za Karija i tekst za Duleta, zna se koja.

Koji tekst za Karija? Izgleda da sam nešto propustio :unsure:

Ako su Đilasove novine, ne bi me čudilo da je tekst za Karija izašao nakon što je pokrenuo arbitražu jer mu kasni plata.
Han Solo

Postby Moebius » 01 Jul 2012, 13:48

VMJunior wrote:
Moebius wrote:Ima ih i ovde, itekako, posebno onih koji prepisuju sa 'šipka' foruma na kojima je svako ko se nije otvoreno suprotstavio Mutavom gmaz, đubre, plaćenik, govnar... 'loš čovek'.

Da se mi dogovorimo i sve to zajedno uvijemo u mučki provokatorTM! :biggrin:

Image

- Opet ti, mali! Prvo si me zajebavo za težinu, a sada hoćeš da uneseš nemirtm i među forumske redove?

Image
Moebius

Postby Caretta Caretta » 01 Jul 2012, 13:50

Omiljena floskula "košarkaških stručnjaka" je da je Dule sjajan za rad sa mladim igračima, ali tobože nije vrhunski u radu sa seniorskim ekipama.
Uvek mi pozli kada čujem takve budalaštine. Dule naravno sjajno radi sa mladima, ali je sa seniorskim timom Partizana osvojio 21 trofej, plasirao se na dva F4 Evrolige, proglašen za trenera godine u Italiji dok je radio u Breši...
Druga uobičajena floskula je da je Dule daleko bolji trener nego čovek. Postavio bih pitanje svakome ko to misli, da mi objasni kako je zaključio da je Dule loš čovek? Svako ima pravo na mišljenje, ali mislim da je ovakav stav prilično površan i zasnovan samo na opštim mestima, bez poznavanja činjenica.
Caretta Caretta

PreviousNext

Return to Košarkaški miks