i1t, hvala puno

.
Hvala i Tegiju i Jovanovicu. Nadam se da pitanja nije shvatio zlonamerno

.
Samo par recenica...
1.,2.,3.NBA i dalje ne prati jer nema vremena,nije imao ni dok je bio pomocnik a ne sada kada je prvi trener pa mora da odgleda bar 8-10 utakmica nedeljno (2-3 od svakog naseg protivnika pa poslednje 2 nase sa tim protivnikom),da pripremi 2 treninga dnevno i vodi iste

,priprema putovanja...pauza izmedju sezona je jedino vreme kada moze da posveti gledanju NBA ali i tada,vec 3 godine,ima obaveze prema reprezentaciji...inace navija za Lejkerse(zbog sina

) i Fila Dzeksona
Jbg, nisam trener, niti sam strucan, ali me mnogo nervira kada neko ne prati NBA ligu. Kako Zeljko Obradovic ima vremena? Jbt, to bi bilo kao da Stanojevic ne gleda SP, ili Ligu Sampiona, jer mora da priprema utakmice. Nedostatak vremena nije opravdanje. Ajde da je trener starog kova, pa da ga razumem. Ali on je bre mlad, mora da bude inovativan, da prati sta se desava, ne samo u svom dvoristu, nego u citavom svetu.
5.kaze da bi kasapin i Ozi Sek bili odusevljeni tvojim predlogom ali da se u Partizanu tacno zna sta je cija uloga,tako je bilo i kod Dule a bice i ubuduce
Ovo je klasican primer cistokrvne tvrdoglavosti. Igra se prilagodjava igracima, a ne oni njoj. Katic je u Hemofarmu preko pick & popa nama davao po 15 poena. A mi ga uopste ne koristimo. Zbog koje uloge? Da bismo odstupili od cega? Pa zato i ne znamo da razbijemo zonu, jer nas post igrac ne sme kos da pogleda.
6.igru gradimo prema igracima koje imamo u timu a ne prema protivniku tj pokusavamo da dobijemo nasom igrom i prednostima koje imamo(ako sam dobro skapirala ali nesto je slicno i Mastro objasnjavao na temu zasto smo forsirali centre protiv Radnickog u Pioniru)
A ovo je floskula. A da jeste, jedan je primer i pick & pop, koji ne koristimo, iako imamo igrace za to. Imali smo Vranesa i Marica, oni nemaju sut spolja. A Dzavai i Rasko imaju. Prilicno neubedljivo. Pogotovo kada pogledamo modernu kosarku, igru reprezentacije Srbije, Barselone, Panatinaikosa. Ne mogu da se setim nijedne ekipe koja izbegava sut sa centrima, iako ga poseduju.
Hvala mu jos jednom na odgovorima, nadam se da ce gostovati za dva meseca, pa cu ga zvati kada bude bio kod Tegija.

The mind is everything. What you think you become.