Board index Košarka Košarkaški miks

Edin Avdić - U obruču i oko njega

Re: Edin Avdić - U obruču i oko njega

Postby feanorlfc » 21 Feb 2013, 20:26

Zlaja wrote:Utisak je i da mu kuca u kojoj radi ne dozvoljava da se izvini iako mislim da bi zeleo, a svi znamo cija je to kuca.

Ja znam da ta kuća posluje pod okriljem glavnog sponzora Partizana.
feanorlfc

Postby Zlaja » 21 Feb 2013, 20:32

Kad je taj ugovor potpisan?
Jel mislis na prava prenosa na kome zaradjuju?
I da li se politicka situacija u medjuvremenu u zemlji promenila?
Tad je Radujko bio dobar sa Toletom i bio glavni favorit za naslednika.
Zlaja

Postby feanorlfc » 21 Feb 2013, 20:35

Dakle, prethodna politička situacija je odgovarala Partizanu, a ova ne? Znao sam da je to razlog našeg posrtanja :biggrin: .To ti je takva argumentacija, a valjda smo ozbiljniji od toga.
feanorlfc

Postby Unexpected » 21 Feb 2013, 20:38

feanorlfc wrote:Izvinjenje za neki akt koji nije bio nameran?

Ako nekoga slučajno gurneš na ulici bez namere, da li se izviniš?
The End.
Unexpected

Postby Zlaja » 21 Feb 2013, 20:41

Zasto mu kuca brani da se izvini pa to radi prijatelj novinar?
Da li znas kakvi su se sve lapsusi nalazili na pojedinim portalima i novinama, evo npr za onog Bosanca pre par dana. O ovome niko ni rec, a ni on, niti njegova kuca...
Zlaja

Postby feanorlfc » 21 Feb 2013, 20:41

Unexpected wrote:Ako nekoga slučajno gurneš na ulici bez namere, da li se izviniš?

Ne, ja hodam ovako.
feanorlfc

Postby kojotppp » 21 Feb 2013, 22:17

pa sta ima da se izvinjava kada nije uradio nista lose? kao sto sam vec rekao, to je bila samo slucajnost i ne mogu da razume da nego moze i dalje da vidi zlu nameru. kao sto sam vec rekao, dzabe mu i milion saopstenja, uvek ce biti odredjen broj ljudi koji to nece prihvatiti. na kraju ipak mislim da je pogresio i da je trebao da iskulira sve ovo posto nikog nije uvredio i samim tim nema razloga da se pravda.
kojotppp

Postby Unexpected » 21 Feb 2013, 22:23

'ebiga, jeste uradio nešto loše, verujem, ne iz zle namere.
Šta je sa onima kod kojih bi to nešto promenilo?
The End.
Unexpected

Postby kojotppp » 21 Feb 2013, 22:28

svako ko racionalno razmislja, van navijackih okvira, kapira da nije imao zlu nameru, da je ovo smao slucajnost i tu nema sta da se objasnjava. ponavljam, nije uradio nista lose, jednostavno je tako ispalo na snimku, njegova zelja nije bila da se cuje "jebi grobare". mislim, glupo mi je da ovo objasnjavam, ovo je opste mesto kad pricamo o pristojnim ljudima, a on to svakako jeste.
kojotppp

Postby Unexpected » 21 Feb 2013, 22:32

Nemanje zle namere ne oslobađa odgovornosti. Ne slažem se da nije uradio ništa loše, uradio je, rekoh verovatno nenamerno.
Pristojni ljudi koriste reč "Izvini", jedna od odlika pristojnosti.
The End.
Unexpected

Postby ОГИ » 21 Feb 2013, 22:35

Pa izdao je saopštenje u kome kazuje da nije imao nikakvu zlu namjeru. Ne znam zašto potencirate toliko na tome "izvini". Da je mogao, mogao je, ali nije.

Nema govora da bih skretao pažnju na atmosferu u dvorani i tako omalovažavao ljude u dvorani i pred TV ekranima koji bodre svoj tim, da sam na vrijeme čuo šta se pjeva.
Edin
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby kojotppp » 21 Feb 2013, 22:36

da, kad za to ima razloga, a ja mislim da nema. na kraju krajeva, mogao je i to da napise, ali ne mislim da bi promenilo mnogo. imam milion drugova koji navijaju za partizan i nikome ovo nije smetalo, svi su ukapirali da je bila greska. ako si dobronameran onda nemas potrebe i da trazis izvinjenja za nesto sto je ovako ocigledno. sta, naneo ti je dusevnu bol?
kojotppp

Postby feanorlfc » 21 Feb 2013, 22:39

U tom njegovom negiranju namere vređanja implicitno je sadržano i izvinjenje. Na to sam ciljao u jednom od vojih postova, ali ljudi vole da izvlače iz konteksta.
feanorlfc

Postby kami » 21 Feb 2013, 22:40

rebelT2i wrote:
kami wrote:Ocigledno je covek to izjavio u kontekstu 'Pogledajte koja atmosfera'. Sve ako komentator treba da razmislja o tome sta ce koja huliganska i navijacka grupa da pomisli, i da crta svoj kontekst svakome.

Naravno da treba da vodi računa. Nastupa i javnost ga sluša. Da se divi atmosferi, ne vodeći računa o čemu se pjeva i kome se pjeva je za kafanu u svome društvu. Ne na Areni (RTS, b92, Sport klubu...svejedno). Svaki njegov javni nastup (kao i drugih) je pod lupom javnosti. Dva puta se mjeri svaki potez. Toga mora biti svjestan i on i svi drugi. Kratko i jasno.

Nema tu nicega kratkog i jasnog kada je u pitanju ovakav 'evropski nacina navijanja'.

To sto je pevano nije ni priblizno najodvratnije sto se culo na nasim stadionima i halama svih ovih godina. Mislim, zaista je i smesno i besmisleno da se oko ove gluposti ovoliko digla buka, a ranije niko nije smeo da pisne kada su se pevale sovinisticke gluposti, kada se pretilo smrcu novinarima, i politicarima. Poenta evropskog nacina navijanja je da se pevaju svakakve gadosti i odvratne stvari. Poenta evropskog nacina navijanja je da se puste huligani na stadion i u halu, i jos da ih uz sve to mnogi nazivaju 'vatrenim navijacima'. On je covek sportski novinar koji je navikao da decenijama slusa ovo, i da se to naziva 'vatrena atmosfera''. Ovde je u pitanju obicno klubastvo i potpuna besmislica.

Neka te huligane drzava u potpunosti izbaci sa stadiona, neka se vise ne cuju pesme organizovanih navijackih grupa, pa tek onda mozemo da pljujemo Edina ako afirmativno opise neko ogavno navijanje. Sve dok ovde postoje organizovane navijacke grupe koje organizovano pevaju svakakve gluposti, besmisleno je uopste Edina optuzivati za bilo sta. Jos na kraju ispada da je on vise pljuvan od onih koji su to pevali, jer je njima sve oprosteno posto se od njih i ocekuje da pevaju svakakve gluposti, to im je uloga, a neki od njih su za to i placeni. Besmislica, zaista.

Ovako ispada da je na kraju jedna huliganska grupa uvredjenja zbog toga sto je druga huliganska grupa pevala; a inace ta prva huliganska grupa peva to isto, samo neki komentator nije posebno istako to pevanje. Ovo je smehotresno.
Last edited by kami on 21 Feb 2013, 22:48, edited 2 times in total.
kami

Postby Unexpected » 21 Feb 2013, 22:42

Ma kakvu duševnu bol. Razočarao me je, i ništa više od toga.

Kako nema razloga? Za'ebao se, izvinite dragi gledaoci za'ebao sam se. Šta je tu toliko teško?

Ovu temu sam inače ja otvorio. Jedan od razloga je bio što sam smatrao da je osveženje na ovim prostorima što se tiče košarke. Moram priznati da ga posle ovoga malo drugačije gledam, nema veze to sa KKP, KKCZT, ni sa utakmicom, već isključivo sa ovim o čemu polemišemo.
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Košarkaški miks