Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: KK Partizan 2011/12

Postby jedaj » 17 Aug 2011, 22:36

Ukoliko Vlada ponovi sebi svojstven gest da na recimo bitnoj utakmici EL zatilta,nece mu trebati da napusta klub
posto cu licno doci i zadaviti ga.Do tada naravno veliku patriotsku podrsku ima i od mene :clap: .
jedaj

Postby Choda » 18 Aug 2011, 01:19

@ Vucko prica o prosloj sezoni i kako je Vlade vodio tim je ispricana mnogo puta (sa razlicitih gledista), i nema potrebe vracati se ponovo na tu temu.

A sto se tice ove sezone, vec je sada izvesno da cemo biti mnogo jaki i da ce tim biti sastavljen mesec dana pre pocetka sezone, samim tim imace dovoljno vremena da se uigra, po meni strucnjaktm ce pokazati da je napredovao ako ne budemo zavrsavali prvu cetvrtinu sa 25+ primljenih koseva i 10 poena minusa u gostima, kao sto smo imali obicaj prosle sezone i naravno ako Bogdan bude imao minutazu u NLB.

Ostaje nam da sacekamo da pocne sezona, pa da komentarisemo trenerski razvoj Vlade Jovanovica strucnjakatm
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby vasilij zajcev » 18 Aug 2011, 08:49

simpatican je vas optimizam, ali ne znam na cemu ga samo temeljite. jednostavno, mislim da su Jovanovicevi nedostaci nenadoknadivi. kad neko toliko ne oseca utakmicu, to se ne uci. kad je neko sa toliko godina onoliki tremaros, to se ne oslobadja. takodje, taj njegov pedagoski deficit - kad neko ima mozak kao klinci koje treba da uvodi u igru, te s njima premerava kitu, tesko da ce sazreti u midl ejdz krajzisu. i na kraju tu je taj njegov cuveni autoritet - covek koji ne sme da prikenja nikome preko 22god nije covek, nego slina, a pogotovu sto ovima U22 prikenjava kad ovi stariji zaseru. bice dobro ako Pekovicu ne bude trazio autogram

trener koji ga je preporucio Vujosevicu (posto je dobio otkaz zbog ocajnih rezultata sa Partizanovim kadetima) tada je istakao dve njegove osobine - vredan i lojalan. iste one koje je i Bin Laden trazio od svog kurira i nista vise od toga. novi Partizanov PR je to uspeo da spinuje u "mlad i talentovan". jbg, kad za nesto sto te je kostalo 350k pocnes da placas 10x manje, nije zgoreg potrositi koji dinar za zamazivanje javnosti

i jos jednom, nije bilo veceg zastupnika ideje da se njemu da sansa i podrska na pocetku sezone od mene (ti postovi mi jos stoje on line na ppp). ali sam vec od njegovog prvog intervijua (koliko se frekvetno cuje sa Duletom) poceo da sumnjam u tu ideju. onda je usledio cuveni skauting plejeva. pa ono dokazano strucnjastvo sa centrima. pa pusenje na svakom tvrdjem gostovanju etc. etc

lik je slina. i to prosecna slina. malo napredniji laboratoriski hrcak bi mogao da ga zameni
vasilij zajcev

Postby 1n54jd3r » 18 Aug 2011, 09:03

dobro zajc bre, i ja sam ga pljuvao i sprdao se sa njegovim umecem, ali opet da li je moguce da na kljucno mesto u klubu postave apsulutnu neznalicu...jednostavno moraju postojati neki trenerski segmenti koje on dobro odradjuje, bez obzira na mizernu platu koju prima
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby vasilij zajcev » 18 Aug 2011, 09:07

treninzi od 4h, da

edit: i lojalan je, zaboravih
vasilij zajcev

Postby jedaj » 18 Aug 2011, 09:11

1n54jd3r wrote:dobro zajc bre, i ja sam ga pljuvao i sprdao se sa njegovim umecem, ali opet da li je moguce da na kljucno mesto u klubu postave apsulutnu neznalicu...jednostavno moraju postojati neki trenerski segmenti koje on dobro odradjuje, bez obzira na mizernu platu koju prima

Zajcev je naveo dosta velikih istina i tu mu ni pera ne mozemo odbiti,jedino sto Vlada ima to je strucni kvalitet sa
kojim se dosta velikih trenera slaze.Ali kao sto rece bojim se da kao vec uveliko formirana licnost nece biti u
mogucnosti da ispravi te vec nabrojane nedostatke.Postoje godine u kojima se odredjene stvari rade,kasnije to
lici samo na blamazu i prosipanje.Pomirimo se da imamo veoma nezrelog nercika na klupi,svima ce biti lakse.
jedaj

Postby 1n54jd3r » 18 Aug 2011, 09:13

vise sam mislio striktno kosarkasko-trenerski kvaliteti, ne neki opsti...ne verujem da bi mu PSD i Tosa poveravali 2 najskuplje igracke u istoriji kluba tek tako...mora da postoji iza zavese nesto sto mi ne znamo :D
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby FreddyHouse » 18 Aug 2011, 09:14

jedaj wrote:
1n54jd3r wrote:dobro zajc bre, i ja sam ga pljuvao i sprdao se sa njegovim umecem, ali opet da li je moguce da na kljucno mesto u klubu postave apsulutnu neznalicu...jednostavno moraju postojati neki trenerski segmenti koje on dobro odradjuje, bez obzira na mizernu platu koju prima

Zajcev je naveo dosta velikih istina i tu mu ni pera ne mozemo odbiti,jedino sto Vlada ima to je strucni kvalitet sa
kojim se dosta velikih trenera slaze.Ali kao sto rece bojim se da kao vec uveliko formirana licnost nece biti u
mogucnosti da ispravi te vec nabrojane nedostatke.Postoje godine u kojima se odredjene stvari rade,kasnije to
lici samo na blamazu i prosipanje.Pomirimo se da imamo veoma nezrelog nercika na klupi,svima ce biti lakse.

Ne treba mi to da priznamo sebi,vec PSD...
FreddyHouse

Postby jedaj » 18 Aug 2011, 09:16

FreddyHouse wrote:
jedaj wrote:

Ne treba mi to da priznamo sebi,vec PSD...

Naravno brate.........mislis da Tosa i Sasa to ne vide i da su sprcali u guzicu tolike godine tek tako.
jedaj

Postby 1n54jd3r » 18 Aug 2011, 09:17

btw, pouzdano znam da je definitivno tezak zivac i da je vise no neprijatan prema igracima (bazirano na insajd informacijama iz Ljubljane sa F4)...da ne pricam kako se arogantno ponasao prema osoblju hotela i slovencima koji su bili zaduzeni za partizan tada
1n54jd3r

Postby jedibojan » 18 Aug 2011, 09:19

1n54jd3r wrote:btw, pouzdano znam da je definitivno tezak zivac i da je vise no neprijatan prema igracima (bazirano na insajd informacijama iz Ljubljane sa F4)...da ne pricam kako se arogantno ponasao prema osoblju hotela i slovencima koji su bili zaduzeni za partizan tada

dok je Dule easy goin' lik, zbog cega ga svi i volimo :)
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby jedaj » 18 Aug 2011, 09:20

1n54jd3r wrote:btw, pouzdano znam da je definitivno tezak zivac i da je vise no neprijatan prema igracima (bazirano na insajd informacijama iz Ljubljane sa F4)...da ne pricam kako se arogantno ponasao prema osoblju hotela i slovencima koji su bili zaduzeni za partizan tada

Daaaaaaaaaa ali to mu nije smetalo da mu Dule priprema utakmicu u sobi i tada je bio veoma prijatan prema ovom
gospodinu.
jedaj

Postby Houdini » 18 Aug 2011, 09:20

Kod trenera takvog mentalnog sklopa pocetak moze biti vrlo bitan, ako vezemo neke pobede na pocetku dobice samopuozdanje i on, valjda ce krenuti sve na bolje, dok sa druge strane ako krene lose ode sve u kanal. Zbog toga je dobro sto cemo imati jak tim vec na pocetku. Ja i dalje smatram da on takticki moze da se svrsta u dobrog trenera, e sad jos da malo poradi na sebi i svojoj psihi pa da to bude total package.

Edit: Ne mogu da verujem da je on arogantan, pa odakle on crpi to, izgleda da mu samopouzdanje van terena ne predstavlja problem. Ili to radi da bi nametnuo neki satro autoritet, ako ne moze da ga nametne vec na terenu.
Last edited by Houdini on 18 Aug 2011, 09:23, edited 1 time in total.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby FreddyHouse » 18 Aug 2011, 09:21

jedaj wrote:Naravno brate.........mislis da Tosa i Sasa to ne vide i da su sprcali u guzicu tolike godine tek tako.

Nadam se da oni vide nesto sto ja zaista za sada ne vidim.Ako me Vlada demantuje ja :hatman: i pojescu sve sto sam ...
FreddyHouse

Postby vasilij zajcev » 18 Aug 2011, 09:21

@insajder: ja sam to napisao ovde dok se igrala selo-liga, a dobijeno direktno iz usta igraca... krajnje nesiguran, pa iz tog i neprijatan tip
vasilij zajcev

PreviousNext

Return to Košarkaški miks