inace, u mojoj ekipi, pored u ranijim postovima spomenutog bivseg klinca KKP/Cz/Fmp, igra i klinac centar od 210cm, u sastavu je BKK Radnicki ove sezone, al dobija crkavicu od minutaze pored ovih iskusnijih
Withnail wrote:moj kum a kapiten ekipe, tacnije vlasnik koliko se cima da placa, prevoziigrao je prethodne dve sezone za Borcu, u cetvrtoj i trecoj, ove su resili da guraju mladje pa samo ode na trening, ne igra utakmice (ortak iz kraja jos igra iako polako zalazi u god) mi je rekao da je i neki iz Riversa dosao ovu sezonu za Borcu da igra...e sad, da li je to bilo dok su jos formirali ekipu ili je usao u sastav?
inace, u mojoj ekipi, pored u ranijim postovima spomenutog bivseg klinca KKP/Cz/Fmp, igra i klinac centar od 210cm, u sastavu je BKK Radnicki ove sezone, al dobija crkavicu od minutaze pored ovih iskusnijih
Withnail wrote:Da, Zeljko.
Rece za tog tvog da ima dobar sut.
Vidim da ste igrali sa Jo Mamom, tj sad Pro. Nisu im dosli svi? Deluju mi slabiji nego vamo kad su igrali. Vidim i da ovaj jedan njihov igra za vas, nisam znao da je 95god nije mi tako izgledao pre 2,3god, dobra atletica
Withnail wrote:pa to je i nama bio cilj, na pocetku da ovog malog 94god isforsiramo...sastavili smo bas jaku ekipu pre 3 god, tj prva postava odlicna, posle prve utakmice kad smo se pojavili svi rekli uu ima da oderete sve...mali dao 40p nije promasio, ali je dosta sebican, i krenula da se buni vecina, pa odose dva odlicna visoka, jedan spoljni u Usa i raspad...od tad smo promenili gomilu igraca, nekad delujemo odlicno, nekad raspad. mi smo lagano dobijali prethodna dva pobednika Borce, Harcester i Dobar znak u tim njihovim sezonama, a u plej ofu izgubimo od dosta slabijihredovno bila svadjanja, jbga sve ego glave
![]()
mali je mogao da napravi ozbiljniju karijeru, mislim da igra negde napolju za pare, mogao je i kls (posto dere ove iz druge npr) ali je ego manijak, neozbiljan, isao je na probe u dobre klubove ali nije hteo da radi, nije hteo da se strpi, hteo je odmah sve.
on bez ikakvog treniranja dodje pijan, naduvan i saspe 40p, kuca iz igre, atleta je moze i odbranu da igra odlicnu...mada se mnogima iz Borce ne svidja pa ga nisu hteli u ekipu
sad je vec slabiji nego sto je bio
sad forsiramo ovog malog centra 98god, 210cm
moracu da pogledam Borcu ove sezone da vidim kakvi su, prosle su imali ok ekipu, mogli su i vise, al trener los i slabije timski organizovani
Withnail wrote:isti ovaj sto je i sad, Zvane...koliko vidim od starijih nosilaca iz prosle ostali Boske (a i on je klinac 96), Slaven (93,4) i Dare (85)...tu je i Parke...ostali su klinci ili novi koji su dosli
DM 12 wrote:Jel ima neko da igra u Karaburmi iz one ekipe što stalno pegla na koševima 4 na 4?
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 19 guests