Do ujutru ce se primati predlozi za Air Ball,posle toga svi predlozi idu na glasanje.U toku sutrasnjeg dana idemo na sledeci termin.Bice moguca i naknadna promena vec izabranih termina u slucaju pojave novih,boljih predloga za vec izabrane.. Recimo,ja vec vidim dominaciju Harpera na ovoj temi..ali jbga,pao je bzveze..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka. 19.04.2015. Bol je privremen,ponos je vecan. OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Ljudi,pokusavamo da napravimo nesto avangardno.Svi predlozi su dobrodosli,ali nemojte sa pitanjima zasto ovo,zasto ono. Dalje,nemojte davati predloge samo da bi bili zanimljivi,malo se potrudite,mozda vas za 10 godina spomenu na Vujakliji sto je manje bitno..bitno je da napravimo taj recnik,posebno zbog frizidera sa NBA..da se oni pitaju i dalje bi imali turnoverse a ne greske,traveling a ne korake,itd..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka. 19.04.2015. Bol je privremen,ponos je vecan. OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Ja mislim da je balon jos najbolje po meni ..... Musli iz ugla baca balon ... Gagic sa kapice i bacio je vazduhoplov ... Tepic baca raketu zamlja-vazduh ili vazduh-vazduh?
Sacekacemo jos neko vreme za glasanje,cekamo predloge od nekih nasih drugara iz sveta sportskog novinarstva,kosarkaskih sudija,kosarkaskih radnika uopste..
edit:
za ove koji nemaju predlog za Air Ball ,mogu poceti sa davanjem predloga za Alley oop
A
Alley Oop Napadačka akcija u kojoj igrač dodaje loptu saigraču u blizini obruča koji je hvata u letu i završava poenima, najčešće zakucavanjem. Ovo za posledicu ima erupciju oduševljenja u hali. Retko se može sresti na terenčetu ispred zgrade.