Board index Košarka Košarkaški miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby enbidzi » 16 Aug 2025, 22:57

Inzaghi wrote:Braca

I moj balkan!!
enbidzi

Postby Inzaghi » 16 Aug 2025, 23:07

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Zappa » 16 Aug 2025, 23:15

Old school wrote:Ozbiljnu uniformisanu bagru su navukli u Valjevo.
Trebalo ih je kordinisano probiti na više mesta u više većih gradova.

Malo mi smrdi ovo u Valjevu, toliko policije, a dopusteno da se uniste prostorije stranke, tuzilastva..
Slicno kao drugo veče u NS

Kao da neko namerno pusta bes naroda, da li zbog snimaka koje ce upotrebiti u kampanji ili zbog istraživanja javnosti..
Ovo mi deluje kao jedan performans za kampanju.. Zajedno sa smanjivanjem cena i ostalim pokvarenosti rezima..

Mada, drugi deo mene kaze da ne sme na izbore, jer ce narod reagovati na svaku pojavu nepravilnosti. Konacno svestan deo Srba je uzeo politiku u svoju ruku.

Istina, da narod ima politicare u opoziciji koji imaju podrsku u EU i SAD, davno bi ovaj rezim pao..

Mislim da ni najbolji politikolozi, sociolozi nemaju ideju sta ce desavati u Srbiji i sta je resenje i kada pada.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Old school » 16 Aug 2025, 23:17

Zappa wrote:

Malo mi smrdi ovo u Valjevu, toliko policije, a dopusteno da se uniste prostorije stranke, tuzilastva..

Kao da neko namerno pusta bes naroda, da li zbog snimaka koje ce upotrebiti u kampanji ili zbog istraživanja javnosti..
Ovo mi deluje kao jedan performans za kampanju.. Zajedno sa smanjivanjem cena i ostalim pokvarenosti rezima..

Mada, drugi deo mene kaze da ne sme na izbore, jer ce narod reagovati na svaku pojavu nepravilnosti. Konacno svestan deo Srba je uzeo politiku u svoju ruku.

Istina, da narod ima politicare u opoziciji koji imaju podrsku u EU i SAD, davno bi ovaj rezim pao..

Mislim da ni najbolji politikolozi, sociolozi nemaju ideju sta ce desavati u Srbiji i sta je resenje i kada pada.

...Rusije i Kine.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Cinciripini » 16 Aug 2025, 23:21

Гроф Тинторето wrote:
Mislim da Karelia nema koristi od toga sto navija za Zvezdu, ne prima platu kao ovi, pa bih rekao da si promasio fudbal sa poredjenjem.
Normalno, ti to numes da raspoznas.

A i inace mi se sere od tog straha za egzistenciju, a ono sve paraziti kojima je i bio cilj da uzimaju pare dok lade jaja po raznim institucijama.
Mi ostali koji ne radimo po drzavnim firmama valjda nemamo porodice, pa nema gladnih usta

Mislim da si se malo zaigrao, u pokušaju opravdavanja, nečega što ne može da se opravda.
Takvom logikom koja je besmilena može da se postavi pitanje, zašto navijači dolaze na stadion i podržavaju igrače i timove kada nemaju nikakve koristi? Zašto se ti nerviraš kada ti zvezda gubi i zašto navijači daju pare za ulaznice, ako nemaju nikakve koristi od toga, kao kada bi rekao čoveku zašto ideš u bioskopu i daješ pare za neki film, kada nemaš koristi od toga, je li realno da ne znaš da postoji još neka korist osim materijalne i da je upravo na to računao i vučić kada se upregao da od zvezde napravio sve ovo. Je li ti stvarno ne znaš da ljudsko biće ima potreba i za nekim drugim ispunjenjima i zadovoljstvoima osim materijalnog i da stremi da i time bude ispunjen?

Odavno nisam pročitao prizemniju i tako besmilenu konstataciju, da onaj ko podržava vučićevu zvezdu nema koristi od toga. :laugh: A to radi iz neke mistične pobude, koju je teško demistifikovati. :lollol: Više neću ići u bioskop, jer nemam nikave koristi od toga. :biggrin

Onaj što radi u državnoj firmi, možda ima kod kuće neko gladno dete koje treba naraniti, pa reći da to nije ok, a opravdati za podršku zbog neke strasti koju oseća prema sportu, bez kojeg ne može da živi.

Etički gledano, ni jedan ni drugi nisu moralni, ali ću pre uvek imati opravdanje za nekog ako to radi iz egzistencijalnog razloga, nego zbog ispunjavanja svojih strasti( od kojih nema nikakvih koristi) :biggrin:

Nisam skoro pročitao besmislenije drveno advokatisanje, inače nikada nisam radio u državnoj firmi i sere mi se od onih koji su protiv vučića, a opravdavaju ono što radi u sportu, kao i od onih koji izjednačavaju sve ovo što radi vučić, sao onima što su radili oni pre njega.

Karelia brate, javi se i objasni zašto bez ikakve lične koristi podržavaš vučićeve projekte u sportu.
Cinciripini

Postby Lester Bo » 16 Aug 2025, 23:23

Lester Bo

Postby Hendrix » 16 Aug 2025, 23:23

Nevolje u raju
Hendrix

Postby alanford98 » 16 Aug 2025, 23:47

Zappa wrote:

Možda, ali su se neki mladi momci lepo organizovali, pa su malo razvukli bagru kao na šahu pa onda udri. A bilo tu i veterana pa nisu mogli 10 na 1 kao pre neko veče kad su sačekali da narod krene kućama i onda junački napali sa leđa, kako i dolikuje bagri pandurskoj.
alanford98

Postby Milutinov Tata » 17 Aug 2025, 00:56

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Гроф Тинторето » 17 Aug 2025, 07:28

Opet sam brknuo gde treba, Cinci.
Ja nisam opravdavao Kareliju, samo sam ti rekao da si potpuno promasio poredjenje. Sto i jesi, al kao sto rekoh, ti to numes da razaznas.

Vidim da si skocio kao oparen da branis svoj stav. Gladna deca, egzistencija, kurci palci, sve sami paraziti koji ne znaju nista drugo nego na mojoj grbaci da zive. Taj sto ima gladno dete otima od mog deteta i hrani svoje. Bas mi je drago sto ti to mozes da razumes. Dok je takvih, bice nam bolje
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Edge » 17 Aug 2025, 09:31

Ovde je potpuno Borovic u pravu jer vise puta sam upoznao bas prave psihopate u uniformi.

Edge

Postby soniko » 17 Aug 2025, 09:43

Negativna selekcija je dovela do ovog..svako u svojoj sredini zna tu vrstu koja se odlucila za taj poziv.
Oko mene su to uglavnom likovi koji su losi bili u skoli, poslije skole se bavili, tj pokusavali baviti "biznisima" preprodavanjem, raznim semama, konobarisali, gledali kako da dodju do nekog novca, u nemalom broju slucajeva se bavili i sitnim kriminalom.

Kako je zivot prolazio a oni nisu uspjevali nista solidno odraditi, doci do nekog ozbiljnijeg posla, biznisa, a primice se trideseta, ostala im je policija da zavrse kurs od sest mjeseci i dobiju kakvo takvo zvanje.

E takvi su ljudi u policiji.

Kod nas je to napravilo ozbiljne probleme pa je sad vracena srednja skola mupa jer ti ne mozes praviti organe reda od ljudi koji su do 25-e godine radili sve i svasta da bi prezivjeli.

Ne znam kakva je situacija u Srbiji ali vjerujem da je slicno, a i pogledao sam jedan klip u kojem beki covjek objasnjava kako su ti organi reda dobili neke stanove po jako povoljnim uslovima.
Pa oni ce da urade sve da to opravdaju i zadrze.

Ozbiljan problem je to i tek ce da bude, jer ovaj sistem se ne moze popraviti vec srusiti do temelja i opet graditi ako se zaista zeli napredak.
soniko

Postby bwa » 17 Aug 2025, 09:46

Kakva je to dzukela, kod nas brani Petra Lazović koji je vodio policijsko-mafijaski tim za prebijanje i ubijanje suparnika a čuješ sta prica sad. Pa druže, znam da su pare lijepe ali ih valjda imaš dovoljno do sad da ne moraš da braniš sljam i policijski ološ. Inače izjava mu je potpuno tačna.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Nikola » 17 Aug 2025, 10:34

soniko wrote:Ivica je svjestan da plese svoj poslednji ples.
Mislio je da je mnogo pametan, da ce moci sa svojih 10% da konstantno bude nezaobilazan faktor ali jbg i on je svjestan da je linija predjena i da nema povratka.

Iskreno se nadam.
Uticaj SPS-a treba da bude sveden na statisticku gresku posle ovoga.

Cini mi se da ih pored svega i dalje vise mrzim nego Vucica
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Old school » 17 Aug 2025, 10:55

bwa wrote:Kakva je to dzukela, kod nas brani Petra Lazović koji je vodio policijsko-mafijaski tim za prebijanje i ubijanje suparnika a čuješ sta prica sad. Pa druže, znam da su pare lijepe ali ih valjda imaš dovoljno do sad da ne moraš da braniš sljam i policijski ološ. Inače izjava mu je potpuno tačna.

Ja njega i sl. advokate zovem "mafijaški konsiljere".
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

PreviousNext

Return to Košarkaški miks