Board index Košarka Košarkaški miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Golden Warrior » 28 Jun 2025, 23:05

Koja teleca glava, seme ti se zatrlo govnaro jedna pandurska.
Golden Warrior

Postby AirBall » 28 Jun 2025, 23:05

Upotrebili su poslednji mehanizam koji imaju, a to je represija...

Nije im više ništa preostalo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby tremi08 » 28 Jun 2025, 23:06

Dexi wrote:Pogledajte vi ove cacije iz vrha mupa :krsti:

Iza je Lukovic sa KiM koji brani rezim koji je izdao KiM.
tremi08

Postby vladokv » 28 Jun 2025, 23:07

ono sto sam ja svojim ocima video ( na onom kanalu bez cenzure ) je da je bilo pojedinaca koji su napali pandure koji su mirno stajali u kordonu.

i to je bilo pre nego sto je naislo vozilo hitne pomoci.

EDIT : stim sto sam zapamtio onog nosonju u zelenoj majici koji je stajao kao ispred demonstranata i smirivao, a kasnije sam ga video na Slaviji kako sa jos nekim inspektorima privodi tipa golog iznad pojasa.

ne bih se iznenadio da je sve iscenirano i unapred pripremljeno i bas zbog toga sam razocaran sto studenti i ovaj put nisu uspeli da se ograde od ovakvih eventualnih desavanja.
Last edited by vladokv on 28 Jun 2025, 23:13, edited 1 time in total.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Hasselbaink » 28 Jun 2025, 23:11

Golden Warrior wrote:Koja teleca glava, seme ti se zatrlo govnaro jedna pandurska.

Smradovi kerovski imaju 5 vekova robije u cacilendu, imaju zvalu koji krsi sve zakone, imaju ucenjenog julovca na celu i ne smeju nista... sta ovo pseto prica, koga cuvate jbt
Last edited by Hasselbaink on 28 Jun 2025, 23:25, edited 1 time in total.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Golden Warrior » 28 Jun 2025, 23:13

Sa ovim govnarima se treba gerilski boriti... Svakog cacija kojeg znas odvalis ga od batina i cao...

Pa neka me privode klosari jedni, pola cacilenda im narko dileri i ovaj krompirko sere nesto...
Golden Warrior

Postby tremi08 » 28 Jun 2025, 23:16

Golden Warrior wrote:Sa ovim govnarima se treba gerilski boriti... Svakog cacija kojeg znas odvalis ga od batina i cao...

Pa neka me privode klosari jedni, pola cacilenda im narko dileri i ovaj krompirko sere nesto...

Treba se boriti na svaki nacin koji ne ukljucuje primenu sile. Jednostavno im onemoguciti normalan zivot, i oni izlaze, gde god izadju napraviti im pakao da ne mogu da ostanu tu, uciniti im zivot nemogucim. Namestati im seksualne afere, gej afere itd., bukvalno u svim sferama drustva im praviti haos, fizicki ne jer ih stiti ova "policija".
tremi08

Postby PERA » 28 Jun 2025, 23:25

[quote="vladokv"]ono sto sam ja svojim ocima video ( na onom kanalu bez cenzure ) je da je bilo pojedinaca koji su napali pandure koji su mirno stajali u kordonu.

EDIT : stim sto sam zapamtio onog nosonju u zelenoj majici koji je stajao kao ispred demonstranata i smirivao, a kasnije sam ga video na Slaviji kako sa jos nekim inspektorima privodi tipa golog iznad pojasa.

ne bih se iznenadio da je sve iscenirano i unapred pripremljeno i bas zbog toga sam razocaran sto studenti i ovaj put nisu uspeli da se ograde od ovakvih eventualnih desavanja.[/quote]

Dokle više da se krijemo iza studenata? Šta ti sad smeta? Prošli put su bili krivi što nije bilo nasilja, sad su krivi što su dali zeleno svetlo, ne poveli nasilje već samo dali svetlo??? Šta ri sad fali??
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Buzz » 28 Jun 2025, 23:28

Kazite mi u kojoj drzavi je stala policija uz narod, to su najveca govna koja hodaju planetom. U FR tukli kolege vatrogasce, nema tu normalnih...
Buzz

Postby ИлићКапитен22 » 28 Jun 2025, 23:29

Морају због деце.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby tremi08 » 28 Jun 2025, 23:29

Bukvalno su ovi u cacilendu gospoda za njih
tremi08

Postby S73F4N » 28 Jun 2025, 23:30

Samo sto je nasa policija najveci sljam u svetu.Slike od 15.marta su dovoljne.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby Marcus » 28 Jun 2025, 23:30

vladokv wrote:ono sto sam ja svojim ocima video ( na onom kanalu bez cenzure ) je da je bilo pojedinaca koji su napali pandure koji su mirno stajali u kordonu.

ne bih se iznenadio da je sve iscenirano i unapred pripremljeno i bas zbog toga sam razocaran sto studenti i ovaj put nisu uspeli da se ograde od ovakvih eventualnih desavanja.

Pricas o studentima, a sedeo si kuci i gledao bez cenzure… Hrabro, kao hrabra zvezda
"Cesto nam put donese vise radosti nego dostizanje samog cilja.Borba koja se trenutno vodi u Srbiji je velicanstvena i nezaboravna i kako god se zavrsi,samo ucestvovanje nas ispunjava i unosi vise smisla u moj,a verujem i u zivot mnogih drugih".
Marcus

Postby BlackOwl » 28 Jun 2025, 23:33

vladokv wrote:ono sto sam ja svojim ocima video ( na onom kanalu bez cenzure ) je da je bilo pojedinaca koji su napali pandure koji su mirno stajali u kordonu.

Ako je iscenirano onda su i studenti ucestvovali jer su povukli redare i veterane koji su pravili kordon prema policiji. Cim su se oni povukli mi smo krenuli gore ka policiji i krenuli da im skandiramo. Naravno da je eskaliralo jer je narodu pun kufer ovih sektasa. Samo jbg, vecina je ostala dole kod Idee i nista se nije postiglo sem sto smo udahnuli malo biber spreja. Vecina ljudi nece da seta bez ikakvih rezultata u nedogled.
Za smenu ovog ili treba zivojin misic da ustane iz groba i preuzme proteste ili da policija otkaze poslusnost.
Do izbora 2027 nece ostali dugmici.

Sve je bilo lepo i super samo sto cemo u ponedeljak mi da kacimo storije a oni da nastave da kradu i unistavaju.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Golden Warrior » 28 Jun 2025, 23:34

tremi08 wrote:
Golden Warrior wrote:Sa ovim govnarima se treba gerilski boriti... Svakog cacija kojeg znas odvalis ga od batina i cao...

Treba se boriti na svaki nacin koji ne ukljucuje primenu sile. Jednostavno im onemoguciti normalan zivot, i oni izlaze, gde god izadju napraviti im pakao da ne mogu da ostanu tu, uciniti im zivot nemogucim. Namestati im seksualne afere, gej afere itd., bukvalno u svim sferama drustva im praviti haos, fizicki ne jer ih stiti ova "policija".

Druze nema sta da im namestas, sve ovo sto si naveo se desava svakodnevno...

Jel Jakovljevic jos uvek na slobodi?

Sto niko ne javlja kako je neki decko pre neki dan izgubio zivoti. Serem im se u usta udbaska...
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Košarkaški miks