Board index Košarka Košarkaški miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Sezione » 26 Jun 2025, 20:04

Jeste, prodali se misa vacic i milica zavetnica i zato sedimo kuci

Je l si pokusao nesto da organizujes? Na mnogo manjem nivou nego studenti?

Nisi. Nisam ni ja. Nemamo pravo da zucnemo i ne, nije sada bitno, pozicioniranje ce se naravno odigrati posle, kao sto se uvek i odigra posle. Nebojsa Covic se najbolje pozicionirao petog oktobra pa je posle samo 3 godine bio bitan faktor kao semafor u gta
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby balkanski spijun » 26 Jun 2025, 20:07

Fratelo wrote:Sedimo kuci jer lik 12 godina samo radi na tome da ne postoji normalna patriotska opcija koja zastupa sve suprotno od onoga sto on sprovodi javno i tajno.

Znam ja da je vecina ljudi na protestu meni bliska, problem je manjina koja se ubaci ispred te vecine i onda 10% ljudi vodi neku politiku svoju a ostalih 90% ih sledi.

Sto kaze Kreanga, pozicioniranje kada padne sa vlasti, tu se ne slazem, jer je sada bitno ko gde stoji i kakav se narativ gura.

Ne razumem.

Jel ti ides pre svega zbog sebe ili zbog drugih.Ako je ovo drugo,onda nemoj .Pusti se filozofije.Dosli smo do tacke bez povratka,a ti sad meris ko je ko,kakav je.
balkanski spijun

Postby AirBall » 26 Jun 2025, 20:39

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby jupol » 26 Jun 2025, 21:11

Fratelo wrote:Znam ja da je vecina ljudi na protestu meni bliska, problem je manjina koja se ubaci ispred te vecine i onda 10% ljudi vodi neku politiku svoju a ostalih 90% ih sledi.

vecina ljudi celog zivota ne nadje ni supruznika koji im odgovara 90%, a ti neces na ulicu sa demonstrantima koji ti odgovaraju 90% :biggrin:

koliki procenat ljudi sa kojima svakodnevno komuniciras ti je blizak?
Last edited by jupol on 26 Jun 2025, 21:13, edited 1 time in total.
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Kreanga » 26 Jun 2025, 21:12

V.M. Varga wrote:Ne bira Olja ko će da govori, već plenumi. Studenti biraju one koji će imati javne nastupe. Da se desi neko da ode na javni nastup bez dozvole plenuma i van okvira onoga šta se priča, leteo bi iz istog. Kao što se već dešavalo.

Na taj način se bore protiv stvaranja kulta ličnosti i samopromocije iz vlastitih redova.

Pozvala je nekog sa DUNP-a, jasno je kakav ce narativ imati. Kao sto sam i rekao, nebitna devojka kao pojedinac kao i bilo ko da je dosao.
Kreanga

Postby jupol » 26 Jun 2025, 21:15

manjine su vazne da ti Vuciceva stoka poput Zukorlica ne bi uzimala glasove u manjinskim sredinama
jupol

Postby Kreanga » 26 Jun 2025, 21:15

Ljudi, sto se tice cele polemike, sve staje u jedno.
Koliko vam je stalo da skinemo sns i vrhovnika sa vlasti ?
Tu sve pocinje i sa tim se zavrsava.
Od palamudjenja korist ima samo samo on.
Kreanga

Postby jupol » 26 Jun 2025, 21:21

ljudi teraju neki narativ da bi, kad jednom padne Vucic pa posle ne bude sjajno i bajno, mogli da kazu eto jesam vam rekao... kao da smo mi iz Diznilenda dosli pa verujemo da ce sve biti do jaja kad padne Vucic... ne skidam ja Vucica da bi meni bilo bolje, nego da bi njemu i njegovom olosu bilo gore...
jupol

Postby White Mamba » 26 Jun 2025, 21:23

Ne meni jedna stvar nije jasna nikako. Jel nam nije dovoljno lose? Deceniju ipo nam lik sere po lobanjama, bukv sere, sad vise nego ikad, hapsi, bije, sve koji misle drugacije, sta jos treba da uradi? Da nas lovi po atarima? Mislite da ce da mu bude problem? Pa nece. Kad je dosta jebogabog.
Fraki ti sto se grupisu mogu da se smene covece. Smenjeni su jednom, prvi put kad su pukli. Ovaj ne moze da se smeni i nije ni prozapadno ni istocno orijentisan, on je lud. Kako to nije prioritet? Da se takav covek skloni
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Hasselbaink » 26 Jun 2025, 21:30

jupol wrote:ljudi teraju neki narativ da bi, kad jednom padne Vucic pa posle ne bude sjajno i bajno, mogli da kazu eto jesam vam rekao... kao da smo mi iz Diznilenda dosli pa verujemo da ce sve biti do jaja kad padne Vucic... ne skidam ja Vucica da bi meni bilo bolje, nego da bi njemu i njegovom olosu bilo gore...

Dikic ih je od 52 min sjajno opisao
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Cinciripini » 26 Jun 2025, 21:48

Kakva besmislena rasprava, sa još besmislenijim narativom, ljudi izgleda nisu shvatili, ili ne žele da shvate da sadašnji studentski bunt nije nikakav ideološki skup ljudi, već alarmantni vapaj mladih ljudi za borbu protiv propasti zemlje u kojoj živimo. Kome nije jasno da sa ovima na vlasti nema neizvesnoti i da je borba upravo za tu neizvesnost, da možeš nećemu da se nadaš, ne treba ni da bude deo ovoga, nego kao Koprivica, Ković, Antonić neka budu protiv Dinka, kao da je on suštinski problem Srbije i kao da zbog njega ova zemlja klizi u sunovrat.

Studentski pokret je jedan antirežimski neideološki skup ljudi, koji se bori da bi smo posle pada ove veleizdajničke vlasti imali izbor, svako ko tome daje neki drugačiji značaj, ili je neinformisan, ili zlonameran. ko hoće da dođe u subotu, neka dođe, tzv lažni desničari će naći razlog da ne dođu, kao što su i našli razlog da ne podrže Lompara u pokretanju optužnice za veleizdaju sadašnjeg predsednika. Ja sam u subotu kao i do sada uz mladost ove zemlje, koji su se pokazali kao jedino svetlo u ovoj tami koja nas sve više obavija.
Cinciripini

Postby Woodoo » 26 Jun 2025, 22:46

Hasselbaink wrote:Dikic ih je od 52 min sjajno opisao

Šteta što forum nema "lepljivu" opciju za svaku temu ponaosob, da se vidi na svakoj strani pa da nijedan filozof ne zaobiđe ovaj opis.
Woodoo

Postby Hezonja » 26 Jun 2025, 23:04

U Smederevskoj palanci je juce preminula sedmomesecna beba zbog nemara jedne lekarke, inace supruge istaknutog clana SNS-a.
Hezonja

Postby Fred Perry » 26 Jun 2025, 23:55

Ljudi bre nemojte da pridajete pažnju botovima i ovim likovima željnim pažnje što ko tinejdžerke u pmsu dolaze da histerišu i da nam objasne kako oni ne idu, koga boli kurac što neko neće da ide.

Ljudi koji nisu u ovoj borbi na bilo koji način ne mora to da bude protest legitimno je da je nekome nezgodno da ode na protest, bilo je milion drugih akcija od onih da uzmeš i očistiš svoj kraj do toga podržiš uhapšene do humanitarnih bazara za uhapšene, za braću kojima je potreban pomoć, blokade itd... su isto što i botovi, saučesnici.

To što neko ne glasa za SNS ga ne amnestira od ovoga, svako ko pljuje klince koji su podneli najveću žrtvu i koji se bore mesecima a ne radi ništa je isto što i svaki od tih SNS govnara.

Zato takve kulirati neka pričaju sami sa sobom , samo pozitiva i vidimo se u subotu da obeležimo Vidovdan.
Fred Perry

Postby Deran991 » 27 Jun 2025, 05:08

Ljudi šta se tačno desilo sa slučajem male bebe Nine Rakić koja je preminula u Smederevskoj Palanci? Vidim po Fejsbuk komentarima krivi se bolnica, a posebno jedna doktorka i organizuju se protesti povodom ovoga, a svi mediji ćute.
Deran991

PreviousNext

Return to Košarkaški miks