Board index Košarka Košarkaški miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Niksicanin » 07 Jun 2025, 08:29

Намјерно је Психо нашо онога Павловића из РС да би сегрегацију изазвао. Неће се он на КиМ зауставити, него ће и РС продати.
Niksicanin

Postby Cvele » 07 Jun 2025, 08:31

Ziks96 wrote:
Cvele wrote:Jel vam neprijatno da koristite reč "ćaci" u svakodnevnom govoru?

Meni ne opisuje fino tu skupinu ljudi, nekako je blago i veselo.

Kao neki dobri lokalni lik koji ne izbija iz kladže. E, sedim sa Ćacijem, dođi.
Cvele

Postby Ziks96 » 07 Jun 2025, 08:38

Predlozio bih ja kako da ih zovemo nego cu nedostajat ljudima na lajvu nocas :lollol:
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Zappa » 07 Jun 2025, 08:41

Ziks96 wrote:
Cvele wrote:Jel vam neprijatno da koristite reč "ćaci" u svakodnevnom govoru?

Meni ne opisuje fino tu skupinu ljudi, nekako je blago i veselo.

Slažem se.. Ne svidja mi se taj humor sa društvenih mreza.
Slicno kao i ona prica o parizeru ili ovo sto je izjavila Ana Brnabic..
Kao da blagonaklono gledamo na ovo zlo, kao da umanjujemo sa tim humorom, pasiviziramo se..
Kao da u dubini stvaraju sliku da je Ana Brnabic simpaticna..
Prica se o parizeru, dok nam uništavaju buducnost.. Milioni Srba u kreditu, prezivljavaju od prvog do prvog i tema je parizer..

Hahahaa, Cacilend, hahaha vidi Cacije, Milos iz Doboja, haha..

A dani prolaze, a mi nista ne cinimo da to zlo oteramo, ne reagujemo..

Mislim da nisam nijednom upotrebio tu rec, jer me nervira.. :biggrin: .. Kazem olos ili slicno jer to i jesu..
Zappa

Postby Karelia slims » 07 Jun 2025, 08:44

ljudima je tako lakše

nemaju muda da promene stvari i onda im lakše kad ismevaju druge
Кад се џем на палачинку врати
Karelia slims

Postby DeniBer » 07 Jun 2025, 08:45

Zappa wrote:Lazaann
To je sluzbina, rezimska zamka u koju je upala i opoziciona Srbija..

Sledeći zadatak Aleksandra Vucica ili njegovog naslednika je gasenje Republike Srpske i stvaranje centralizovane BIH..

U Srbiji se pravi atmosfera da narod to lako proguta.
I zato u prvi plan Milos iz Doboja, Vlado Mandic, Baja Mali Knindza, onaj celavi iz Višegrada , Dodik, glasaci iz Republike Srpske i slican ološ..
Potrebno je stvoriti prezir prema narodu iz Republike Srpske, ali ne rade to otvoreno kao tzv.Druga Srbije proglašavajuci genocid u Srebrenici, jer bi na taj nacin izgubili glasove i podrsku ljudi iz Krajine, RS, nego to cine na pokvareniji nacin, ali mnogo dublji i opasniji, stvaraju generacijsku mrznju..

Stvaraju prezir prema jedinoj srpskoj pobedi u ratovima..
Ovo je pocetak, prati sledece poteze..

Neces u medijima u BG i rezimskim glasilma procitati price o herojskim pobedama vojske RS, o zlocinima nad Srbima, o banjaluckim bebama, o zilavosti da opstanemo pored muslimama, Hrvata, međunarodne zajednice, nego o olosu iz Doboja, Visegrada...
Nema saradnje izmedju Srbije i Sprske, nego samo stranacka saradnja SnSD i SNS, koja stvara podele

Apsolutno. Ide ista matrica kao sa Kosovom i Metohijom samo mora malo suptilnije. Kako na R. Srpsku primeniti "oni probisveta dole nam pljačkaju budžet, duple plate, ne plaća porez bla bla bla".

Ista priča bila i za Crnu Goru, a kad (ako) završi R. Srpsku već je najavio da ne da Vojvodinu.
DeniBer

Postby Utopista » 07 Jun 2025, 09:20

Puna su usta patriotizma svima, a ne mogu da podele kante narodu po selima, i organizuju dva puta mesečno da prodju i pokupe... Toliko o ljubavi i brizi prema drzavi.
Utopista

Postby Banka15 » 07 Jun 2025, 09:26

Woodoo wrote:Taman htedoh da postavim, da li ce sad abrzo da odreaguju kao za limenku u tursijinoj glavi.

Evo celog snimka:

Sad sam pogledao klip, ovo se desilo pre nego sto je ona slina otisla u studenjak. Njima je stvarno jedina strategija da sta god studenti/ljudi protiv vlasti urade, oni samo to prekopiraju, ovaj momak je dobio batine, ajde da posaljemo Pavlovica da i on dobije batine. Sa te strane su verovatno i nezadovoljni sto se zavrsilo na limenci piva i na par udaraca dok su Pavlovic i drugari bezali, verovatno su se nadali da ce mu neko razbiti glavu da bi spin bio efektivniji.
Banka15

Postby jupol » 07 Jun 2025, 09:48

soniko wrote:Hoce li biti kakve reakcije na ovaj kukasti krst, ljudi moji, ja sebi doci ne mogu...

ne bi me cudilo niti bi mi smetalo da bude neki novi Blajburg jednom, jer to su manje vise isti ljudi i njihovi potomci koji zlostavljaju ovu drzavu i narod vec vise od 30 godina... ne tim intenzitetom kao Hitler i njegovi podanici, ali 30 godina je ipak 30 godina...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby odabranisoj » 07 Jun 2025, 09:51

5-6 studenata je i dalje u pritvoru zbog cacija. Ceka se saslusanje
odabranisoj

Postby PERA » 07 Jun 2025, 09:54

jupol wrote:
soniko wrote:Hoce li biti kakve reakcije na ovaj kukasti krst, ljudi moji, ja sebi doci ne mogu...

ne bi me cudilo niti bi mi smetalo da bude neki novi Blajburg jednom, jer to su manje vise isti ljudi i njihovi potomci koji zlostavljaju ovu drzavu i narod vec vise od 30 godina... ne tim intenzitetom kao Hitler i njegovi podanici, ali 30 godina je ipak 30 godina...

Ja po nekad uhvatim sebe da nemam nikakvu, ali nikakvu empatije prema ovoj bagri, čak šta više samo čista mržnja i bes. Bolje da ne pišem ovde šta bih i kako radio.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Buzz » 07 Jun 2025, 09:55

Ide se na foru produzenja pritvora bez ikakvog osnovu, kako bi osumnjiceni poklekli i pristali na priznanje, predmet zatvoren, cist i nije moguce ikada vise po istom postupati.
Buzz

Postby PERA » 07 Jun 2025, 10:06

Buzz wrote:Ide se na foru produzenja pritvora bez ikakvog osnovu, kako bi osumnjiceni poklekli i pristali na priznanje, predmet zatvoren, cist i nije moguce ikada vise po istom postupati.

Kao i sa ovim momkom koji je dobio godinu dana kućnog pritvora po najkraćem postupku ikad čini mi se.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Ćoba » 07 Jun 2025, 10:39

Niksicanin wrote:Намјерно је Психо нашо онога Павловића из РС да би сегрегацију изазвао. Неће се он на КиМ зауставити, него ће и РС продати.

Naravno da ništa nije slučajno, čitava brigada bot mašina na društevnim mrežama je u tom narativu. Generalizacija jednog naroda zbog loših pojedinaca kroz istoriju nikad ništa dobro nije donjelo.

I šta je razlika između Vučićeve svite i ovih koji šire mržnju, po meni ne velika i jedni i drugi su ekstremni. Opet manjina nameće narativ većini, opet se sve ponavlja.

S tim što on ne može ništa prodati jer nije njegovo ali mržnja se pažljivo uzgaja. Krajni cilj je da se stvori situacija kao između tvoje Crne Gore i Srbije.

Mene to boli i žao mi je ali kao pojedinac svakako ne mogu ništa da promijenim, valjda bude bolje i neke stvari se smire kad ovaj ode…
Ćoba

Postby V.M. Varga » 07 Jun 2025, 10:57

I građani RS nose krivicu, ni jedna ozbiljniji protest, nikakve blokade po RS vezane za ova dešavanja i borbu koja se dešava u "matici". Nikakva borba protiv SNS ili partnera u kriminalu Dodika. Već pasivno posmatranje i hiljadu "Ali".

Mora se i RS probuditi i iskazati poštovanje. Više ljudi se skupilo u Zagrebu da pošalje podršku našim studentima...
V.M. Varga

PreviousNext

Return to Košarkaški miks