Board index Arhiva Košarka

КК Раднички 2012/2013

Re: КК Раднички 2012/2013

Postby Observer » 11 Apr 2013, 18:53

Kakav cirkus od utakmice. Da li može jedan napad da prođe da se ne šutne trojka? Bez obzira što se pogodi svaka deseta. A odbrana je tek posebna priča. :trtmilojka:
Nosce te ipsum
Observer

Postby Raoul Duke » 11 Apr 2013, 18:55

А Миљен заборављен на клупи. Колико га је Мута ове године лагао, нос ће му нарасти до месеца.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby AirBall » 11 Apr 2013, 18:57

Da je Capin odigrao 30% od onoga sto je igrao u ABA ligi vi bi lako utakmicu dobili...

Mozda je Muta napravio gresku sto nije pravio faul na Katicu, lose je Zvezda sutirala bacanja pitanje je da li bi i koliko pogodio, a vama bi ostao poslednji napad...

U svakom slucaju ni -1 nije katastrofalan rezultat, mnogo vise treba da vas brine poraz od Mege...

Mozete dobiti Zvezdu u KG...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Baron » 11 Apr 2013, 19:10

Bojan Brezovac @Breza89 3m

Muta besan na delegate koji mu nisu dali tajm - aut pred poslednji napad."Zapisnički sto spava stalno, to su odgovorna lica koja su plaćana"
Baron

Postby familija » 11 Apr 2013, 19:15

Observer wrote:Kakav cirkus od utakmice. Da li može jedan napad da prođe da se ne šutne trojka? Bez obzira što se pogodi svaka deseta. A odbrana je tek posebna priča. :trtmilojka:

Radnicki 9/37 za tri poena 9skoro jedna po minuti.. :crybaby: )
Zvezda 11/26....
Ukupno 63 pokusaja za tri poena...Kakva kosarka...Trci i pucaj..
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby AirBall » 11 Apr 2013, 21:10

Muta Nikolić: Sram vas bilo!

Ovo nije bilo pošteno. Prvo koraci Rakočeviću, pa mi ne daju tajm-aut. Ne govorim da bih umanjio Zvezdinu pobedu. Svi će da kažu igrali su fenomenalno. Ne, mi smo im dali pobedu - kaže trener Radničkog

Mnogo srdžbe je bilo u glasu Miroslava Nikolića posle tesnog poraza od Crvene zvezde.

O toku utakmice nije mnogo govorio. Direktnim rečima obratio se novinarima, poručivši im da ne zna da li će njegove reči uopšte izaći.

- Nisam siguran da li je na kraju bio naš aut, a mislim da je bio, ali to ću da pogledam na snimku. Ali, ovo nije bilo pošteno. Prvo koraci, pa mi ne daju tajm-aut. Sram vas bilo! Ne govorim da bih umanjio Zvezdinu pobedu, ali zapisnički sto je spavao, a plaćena su i odgovorana lica. I tako izgubiš jednu vrlo važnu utakmicu. Svi će da kažu Zvezda je igrala fenomenalno. Nije, mi smo im dali pobedu. Grešili smo, mnogo otvorenih trojki nismo pogodili. Poslednjih deset sekundi nismo odigrali kako smo se dogovorili. Ćapin je trebalo da doda loptu, pa neko šutne spolja pošto ne bi bio suđen faul.

Da li ste nezadovoljni što su meč sudila dvojca sudija bez mnogo iskustva?

- Ne pričam o suđenju, već o detaljima. Vodili smo pola koša, bilo je 16 sekundi, a Igor Rakočević je napravio korake. To treba zameriti Iliji Beloševiću jer je on tu gazda. On sudi Evroligu. Ja se uopšte ne bunim na suđenje, samo na kraju. I na to što mi zapisnički sto nije dao tajm-aut. I ovaj mladi sudija je dao Zvezdi loptu. Normalno je da će da joj da loptu. Pa neće meni. To je pitanje za Peđu Bojića i ove ostale. Grešimo u Srbiji, ne pravimo mlade trenere sa karakterom, ne vodonoše i da me voze kući, ali ni mlade sudije. Ova dva momaka su OK, ali treba da pravimo sudije. To više ne sme u košarci da se dešava... Izgubili smo mi i od Mega frizure zasluženo. Imali smo 28-2 trojke, oni nam postavili “neku tarabu“ u odbrani.

Upitan da li je zadoljan urađenim do sada u sezoni Nikolić je ponovo bio živopisan.

- Iza sebe smo ostavili timove koji su kroz istoriju igrali Evorligu. A Radnički nije bio ni na ratnoj mapi. Pa ja dižem košarku. Kako nisam zadovoljan, pa ušli smo na Fajnal for. A to da nam je ekipa najbolja, pa mislim da nije. Možda bih sa nekom drugom ekipom bio glat prvi. Ja pravim ekipu od 800.000 evra, a Cedevita plati jednog igrača toliko. Važno je da dovedeš pametnog igrača, a svi žele da igraju kod mene. Volim košarku, pa sam malo emotivan. Zato me neki i mrze, kažem prave stvari. Mene vređaju i moji navijači u Kargujevcu. Pitaju da li sam stručan da vodim tim, jer Radnički je Real Madrid. A bio sam dva puta prvak sveta i tri puta prvak Evrope.

http://novosti.rs/vesti/sport.295.html:429008-Muta-Nikolic-Sram-vas-bilo
AirBall

Postby daba » 11 Apr 2013, 21:18

AirBall wrote:Da je Capin odigrao 30% od onoga sto je igrao u ABA ligi vi bi lako utakmicu dobili...

Mozda je Muta napravio gresku sto nije pravio faul na Katicu, lose je Zvezda sutirala bacanja pitanje je da li bi i koliko pogodio, a vama bi ostao poslednji napad...

U svakom slucaju ni -1 nije katastrofalan rezultat, mnogo vise treba da vas brine poraz od Mege...

Mozete dobiti Zvezdu u KG...

njima vecras capin nista nije odigrao a kod nas rakoc tako da smo tu egal
daba

Postby andres86 » 11 Apr 2013, 21:19

AirBall wrote:

Da li ste nezadovoljni što su meč sudila dvojca sudija bez mnogo iskustva?

- Ne pričam o suđenju, već o detaljima. Vodili smo pola koša, bilo je 16 sekundi, a Igor Rakočević je napravio korake. To treba zameriti Iliji Beloševiću jer je on tu gazda. On sudi Evroligu. Ja se uopšte ne bunim na suđenje, samo na kraju. I na to što mi zapisnički sto nije dao tajm-aut. I ovaj mladi sudija je dao Zvezdi loptu. Normalno je da će da joj da loptu. Pa neće meni. To je pitanje za Peđu Bojića i ove ostale. Grešimo u Srbiji, ne pravimo mlade trenere sa karakterom, ne vodonoše i da me voze kući, ali ni mlade sudije. Ova dva momaka su OK, ali treba da pravimo sudije. To više ne sme u košarci da se dešava... Izgubili smo mi i od Mega frizure zasluženo. Imali smo 28-2 trojke, oni nam postavili “neku tarabu“ u odbrani.

http://novosti.rs/vesti/sport.295.html:429008-Muta-Nikolic-Sram-vas-bilo

Mega frizure? :laugh:
Be a voice, not an echo
andres86

Postby AirBall » 11 Apr 2013, 21:20

daba wrote:njima vecras capin nista nije odigrao a kod nas rakoc tako da smo tu egal

Rakocevic nije odigrao na svom nivou, ali nije srljao na nacin na koji je to radio Capin... Koliko se samo puta zaleteo 1 na 3 poput poslednje akcije na mecu, pa koliko puta je sutnuo nerezonski u ranoj fazi napada i slicno...
AirBall

Postby Блок_64 » 11 Apr 2013, 21:24

Кога уствари мута криви за пораз.Записнички сто или судију нисам разумео.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Zlaja » 11 Apr 2013, 21:29

Zapisnicki, valjda i pomocnik ima pravo da trazi TO. To nisam znao.
Zlaja

Postby daba » 11 Apr 2013, 21:31

AirBall wrote:
daba wrote:njima vecras capin nista nije odigrao a kod nas rakoc tako da smo tu egal

Rakocevic nije odigrao na svom nivou, ali nije srljao na nacin na koji je to radio Capin... Koliko se samo puta zaleteo 1 na 3 poput poslednje akcije na mecu, pa koliko puta je sutnuo nerezonski u ranoj fazi napada i slicno...

Vidi Air Capin je maltene celu sezonu odigrao na vrhunskom nivou da li zaista mislis da je mogao celu sezonu da odigra tako.
ne postoji takav igrac a capin je iscedjen kao limun od strane mute.
daba

Postby AirBall » 11 Apr 2013, 21:32

daba wrote:Vidi Air Capin je maltene celu sezonu odigrao na vrhunskom nivou da li zaista mislis da je mogao celu sezonu da odigra tako.

Mislim da se ne razumemo... Nigde ja ne tvrdim da on moze da odigra na istom nivou citavu sezonu, cak sam se i slozio da nakon povrede nije isti igrac, ali ja ne govorim o formi, vec o tome da izuzetno srlja bez obzira sto ga ne ide i bukvalno je vukao svoju ekipu u poraz...

Rakocevic nije ni blizu toliko silovao...

Capin je imao 2/15 iz igre, a Igor 2/9...

Cak 6 promasaja manje, velika je to razlika...
AirBall

Postby daba » 11 Apr 2013, 21:37

AirBall wrote:
daba wrote:Vidi Air Capin je maltene celu sezonu odigrao na vrhunskom nivou da li zaista mislis da je mogao celu sezonu da odigra tako.

Mislim da se ne razumemo... Nigde ja ne tvrdim da on moze da odigra na istom nivou citavu sezonu, cak sam se i slozio da nakon povrede nije isti igrac, ali ja ne govorim o formi, vec o tome da izuzetno srlja bez obzira sto ga ne ide i bukvalno je vukao svoju ekipu u poraz...

Rakocevic nije ni blizu toliko silovao...

Capin je imao 2/15 iz igre, a Igor 2/9...

Cak 6 promasaja manje, velika je to razlika...

Rakoc jeste vecras silovao pa ga je vv vadio iz igre ako nisi gledao utakmicu.
jeste u par situacija dobijao batine ali bilo je situacija gde je bukvalno silovao i gubio lopte uz krivak.
daba

Postby Блок_64 » 11 Apr 2013, 21:40

Zlaja wrote:Zapisnicki, valjda i pomocnik ima pravo da trazi TO. To nisam znao.

Да али записничко сто није звездин,сви записничари,мериоци времена и делегати су људи који немају везе са клубом домаћином.

Да,тајм може да тражи тренер или помоћни тренер.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

PreviousNext

Return to Košarka