Bolkonski wrote:Oklahomi fali jedan igrac ekstra klase na trojci ili petici, pa da se pobiju sa svima.
Pol je majstor kosarke, po meni, najbolji PG na svetu u protekloj deceniji, Alexander dostize neocekivani nivo, ne verujem da se neko nadao da se moze razviti i napredovati u ovakvog igraca, Galo je stari majstor i rutiner.
Da su uzeli, npr. Djimija, sibali bi se za prsten.
Bolkonski wrote:Oklahomi fali jedan igrac ekstra klase na trojci ili petici, pa da se pobiju sa svima.
Pol je majstor kosarke, po meni, najbolji PG na svetu u protekloj deceniji, Alexander dostize neocekivani nivo, ne verujem da se neko nadao da se moze razviti i napredovati u ovakvog igraca, Galo je stari majstor i rutiner.
Sani wrote:Bolkonski wrote:Oklahomi fali jedan igrac ekstra klase na trojci ili petici, pa da se pobiju sa svima.
Tuzna je ta kosarka ako je PG najbolji plej na svetu u protekloj deceniji a da nema jednu odigranu utakmicu u finalu, o tituli da ne pricamo.
Bolkonski wrote:CP je prvo genijalan mozak, onda je vrhunski defanzivac, odlican asistent, perfektan iz pika, uvek ima trostruku pretnju, kvalitetan suter. Covek bukvalno ima sve. Na OI i SP je dominirao evropske reprezentacije, Stef se raspao na SP u Turskoj.
Da ne pricamo sto Stef bez Duranta nikada ne bi uzeo titulu. One godine su imali bolesnu srecu da se Lebronu povrede Lav i Irving, pa i tada su muku mucili sa Delavedovom. Na neki nacin im se vratilo protiv Toronta.
Najveca prevara od tima.
Sani wrote:Pricamo o cinjenicama - Curry je bez ikakve dileme veci igrac od Chrisa Paula.
Starks wrote:Sani wrote:Pricamo o cinjenicama - Curry je bez ikakve dileme veci igrac od Chrisa Paula.
Titule i neviđena šuterska dimenzija na stranu (zbog čega je volumenski bolji strijelac ali ne i po broju rješenja koja ima na toj strani parketa), u kojem to još segmentu Kari ima prednost u odnosu na Pola?
Users browsing this forum: Claude [Bot], Compatible [Bot], Semrush [Bot] and 0 guests