Pit Bull wrote:Za mene ce Lenard ostati mnogo mnogo veci igrac od Hardena ako ovaj ne uzme titulu, na kraju samo to se pamti. Nije Harden igrao za neki Memfis pa da kazemo nemoguce je bilo, nego za top3 ekipu lige konstantno i nikako ne uspeva ni do finala da dodje. Do koga li je onda da mi je znati...
Starks wrote:Drži se ti domaće košarke, NBA je za tebe još uvijek viša matematika![]()
Izjednačiti Kevina Durenta, Kleja Tompsona i Krisa Pola sa rezervistom i epizodistom (odličnim, ali ipak epizodistom) Iguodalom može samo totalna neznalica.
Bolkonski wrote:Iako smatram da je Durant bolji igrac od LeBrona
Kreanga wrote:Hajde Starks baci top 10 igraca.Da vidimo u kojoj konkurenciji Lenard ne pripada tu.
Starks wrote:Džejms, Durent, Kari, Harden nesumnjivo veći igrači po uticaju, a u diskusiji su Grifin, Vestbruk, Pol, Vejd, Adetokunbo i naravno Lenard. Subjektivno, on je 7. igrač decenije.
balzamen wrote:Koga je to Lenard ucinio boljim svojim prisustvom u Torontu? Pola ekipe igra bolje sad nego prosle godine.
Ako uzimate Lenardovu titulu kao neki reper, pogledajte kakve timove je on izbacio (do finala su sve smesne ekipe) a na Zapadu ga je bas taj Kari ocistio, bez znojenja.
Au, Dirk i Brajant mogu lagano pre Lenarda da ulete jer su njihove titule neuporedivo veci podvig, ne moraju ni igrati ostatak decenije
wiper wrote:Pit Bull wrote:Za mene ce Lenard ostati mnogo mnogo veci igrac od Hardena ako ovaj ne uzme titulu, na kraju samo to se pamti. Nije Harden igrao za neki Memfis pa da kazemo nemoguce je bilo, nego za top3 ekipu lige konstantno i nikako ne uspeva ni do finala da dodje. Do koga li je onda da mi je znati...
top3![]()
![]()
![]()
A šta misliš, zašto je Hjuston u "top3" konstantno? Mora da je zbog Takera, Arize, Hausa, Enisa i superstara Kapele..
Dobro kaže Starks, drži se domaće košarke, bez uvrede
balzamen wrote:Da se broje samo titule ne bi ljudi ni gledali Melouna i Stoktona jbg.
Sani wrote:
Game 3 - 29pts (10/13) 2 ukradene, 2 blokade
Game 4 - 20pts (7/12) 14 skokova, 3 ukradene, 3 blokade
Game 5 - 22pts (7/10) 10 skokova, 1 ukradena, 1 blokada
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests