Evo da krenem polako sa objasnjavanjem; ideju sam dobio na MTF-u, igrica se zove
Suicide tennis.. Koncept je ovakav:
1.Svakog dana pre pocetka meceva izaberete jednog igraca za kojeg smatrate da ce ici dalje
2.Ukoliko pogodite da ce pobediti, idete dalje, ukoliko promasite, eliminisani ste(suicide

)-dakle, mozda ucestvujete samo jednog dana

3.Jednog igraca mozete izabrati samo jednom na turniru, dakle nemojte odmah favorite stavljati na pocetku jer ako dodjete do zavrsnice turnira, nece vam preostati veliki izbor igraca
Bodovni saldo(ako krenemo sutra recimo)
Losing Pick on Day 1: 25
Losing Pick on Day 2: 45
Losing Pick on Day 3: 90
Losing Pick on Day 4: 180
Losing Pick on Day 5: 250
Losing Pick on Day 6: 360
Losing Pick on Day 7(tog dana su polufinala u Majamiju i to je poslednji dan nase igrice): 600
Winning the title: 1000
Ja cu u prvom postu u eventualnoj temi azurirati vase tipove, odnosno igrace koje ste "potrosili"
Mislim da nije komplikovano, a deluje mi zanimljivo, kazem samo je potrebno svakog dana pre pocetka meceva da se odlucite za jednog igraca ciji vam je trijumf najizgledniji, ali kojeg kasnije necete moci da koristite.. U zavisnosti kojeg dana promasite vas tip i ispadnete, toliko dobijate bodova, ali ovo je samo proba, pa cemo da vidimo kako ce sve ovo izgledati.
Sta kazete?
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..
H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...