DelijaMomak wrote:Objavili su puna imena i slike onih ljudskih olupina i smradova što su pokušali da ubiju one klince u Valjevu. Po faci se svakom vidi da je najobičniji iskompleksirani ker
Bogun wrote:DelijaMomak wrote:Objavili su puna imena i slike onih ljudskih olupina i smradova što su pokušali da ubiju one klince u Valjevu. Po faci se svakom vidi da je najobičniji iskompleksirani ker
Oni ako posle smene vlasti, policijske uniforme ne zamene zatvorskim, džaba smo krečili.
Mitro wrote:Vesko Milić je oz Prijepolja, pola policije je odatle. Sve ih pozapošljavao.
Bogun wrote:DelijaMomak wrote:Objavili su puna imena i slike onih ljudskih olupina i smradova što su pokušali da ubiju one klince u Valjevu. Po faci se svakom vidi da je najobičniji iskompleksirani ker
Oni ako posle smene vlasti, policijske uniforme ne zamene zatvorskim, džaba smo krečili.
fighter wrote:Old school
Ja ne mogu tvrdit za druge gradove
Mogu za Bijeljinu
mi smo ti tzv opozicioni grad
S tim da ja nikad glasao ni za jednu stranku
Niti cu
Sto se tice mafijasa nemam ti tu sta dokumentovati, to je javna tajna
Sve mafijaske grupe u RS su pod direktnom kontrolom klanova iz Srbije.Reketiranja, prebijanja, ubistva.
Samim time i uticaj.
Glavni dileri po Bijeljini su Obrenovac i Bg
Nisam u tim krugovima, dobar drug mi je u jednoj maloj stranci i bukvalno mi prica pred zadnje izbore da pri kalkulaciji imaju sto ljudi iz Srbije koji ce foci i glasat za sto maraka i da ce im to zavrsiti neki momci iz Bg...E sad onda skontaj st arade velike stranke. Ovo je stranka cenzus.
Isto je i sa ljudima Cg
Masovno se iz HN,BD,KO i Tv dolazi na glasanje u Tb i BI
I tako je 30 godina. Vec ti glasovi svim aodgovaraju pa se stranke i ne bune
Bunio se Vukan pa kad su mu predocili da je vise ljudi iz Budve glasalo u Trebinju nego na njegovom bm ucutao se,a ucutao se jer je imao liniju za BD glasove
Cijeli jedan kvart u BD
Tako da jebiga toga ima i treba osuditi ali na osnovu toga pravit podjele je bas bezveze i uvrijedjujuce za mnoge ljude i sjedne i druge strane
Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 2 guests