Board index Tenis Teniski miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Zappa » 08 Jun 2025, 23:34

jupol wrote:ovih 3686 iz Kosjerica neka se potruju i pocrkaju svi od sumpora, opozicija da pusi kurac, a studenti su ocigledno glupi ko kurac kad su dozvolili da ih neko ovako izjebe kao sanske koze...

Lako je nama preko tastature biti pametni i bacati uvrede..
13 godina je stvarano ovo zlo i bas cemo preko noci da srušimo..
Kreni samo od svog FK Partizana i koliko nemoćno delujete..

Razumem te i mene bes, razocarenje uhvati, ali pad je krenuo...
Olos iz cele Srbije je pokrenuo da bi pobedio u opstini od 10 000 ljudi i ponasanje na konferenciji govori sve..
Zappa

Postby Ziks96 » 08 Jun 2025, 23:34

Cim krene da se prica o zalbama gotovo je to
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Cinciripini » 08 Jun 2025, 23:34

Ali opozicioni aktivisti, koji 13 godina na mogu da animiraju masu, sada spočitavaju studentima nešto, kada su ti isti studenti mobilisali one koji za takvu opoziciju ne bi nikada glasali. Bitno je uzeti 3 posto i živeti bolje nego pre.
Cinciripini

Postby Ziks96 » 08 Jun 2025, 23:43

Smrdljivi kerovi direktno rade protiv svog naroda i pred svim kamerama omogucavaju direktno izvrsenje krivicnih djela.

Jebu nas nepismeni moroni koji nisu sposobni ni da pokradu kako treba u pogresnu firmu poslali materijal.

Ziks96

Postby PERA » 08 Jun 2025, 23:54

Hvala studentima ali nažalost nismo ih dostojni. Jebem ti ja i zemlju i narod gde babe i dede, očevi, majke i rodbina više vole vučića od svoje dece, unučadi, kumova i glasaju protiv svoje dece. Gde ti isti roditelji, babe, dede dozvoljavaj bagri da im biju decu, da ih nazivaju ustašama, nacistima, stranim plaćenicima. Da bog da ih rak pojeo i živi se raspadali svi pa da su mi iz oka ispali.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Dexi » 08 Jun 2025, 23:56

Ko zna sta se tu desavalo,nekako mi sve smrdi.

Od euforije,pobede,preko crte i 3 sata cekanja da Oskar odsvira jos jenom kraj, odjednom se proglasava pobeda SNS-a. :krsti:

Ko zna sta se tu radilo u toku ta 3 sata.

Ja sam uprkos svemu prezadovoljan.U mestima gde je imao ogromnu vecinu,morao je da upregne sva sredstva,logistiku,da bi nastelovao nekako neku pobedu.

Ova njegova nazovi pobeda je jedna pirova pobeda,i jasno je da je sirom Srbije probudjena nada.

Studentima su ovi izbori posluzili kao dobar test,za neke mnogo vaznije izbore ,i sto se tice organizacije ,a i da vide sta ih sve ceka na mnogo vecem nivou.
Dexi

Postby Ziks96 » 08 Jun 2025, 23:58

Studenti objavili da se izborna volja mora odbraniti. Ne smije se popustat odje ni makac. Opasno ce da padne moral ljudima ako se ne uzme makar jedna pobjeda.

Spoiler: pokaži
Vidim mnogi studenti se pozivaju na Crtu, bas ne znam sta da mislim ali smrdi Crta dosta jako.
Ziks96

Postby jupol » 09 Jun 2025, 00:05

Zappa wrote:
jupol wrote:ovih 3686 iz Kosjerica neka se potruju i pocrkaju svi od sumpora, opozicija da pusi kurac, a studenti su ocigledno glupi ko kurac kad su dozvolili da ih neko ovako izjebe kao sanske koze...

Lako je nama preko tastature biti pametni i bacati uvrede..
13 godina je stvarano ovo zlo i bas cemo preko noci da srušimo..
Kreni samo od svog FK Partizana i koliko nemoćno delujete..

Razumem te i mene bes, razocarenje uhvati, ali pad je krenuo...
Olos iz cele Srbije je pokrenuo da bi pobedio u opstini od 10 000 ljudi i ponasanje na konferenciji govori sve..

Ja nisam pametan preko tastature nego sam zaposlen na fakultetu koji je u strajku i na kojem ljudi ne dobijaju platu vec nekoliko meseci. Srecom pa je to dobrostojeci fakultet, ali je i kao takav pre bankrotom jer se dovija kako moze da isplati kakva takva sredstva zaposlenima. Na drugim fakultetima, na primer Filozofskom, imas bracne parove profesora sa decom koji su primili platu u zbiru nekoliko hiljada, jer su bili ljudi i podrzali studente.

Imas gomilu prosvetnih radnika kojima ugovori na odredjeno nisu produzeni jer su podrzali djake. Mojoj cerki je otpustena profesorka, samohrana majka.

Da ne pricamo o gomili studenata, dakle mladih ljudi 18-25, koji su izgubili godinu, gazeni, tuceni, zastrasivani, izbacivani sa fakulteta.

Niko od njih se nije pitao "a sta ja imam od toga", nego su zrtvovali i sebe a neki i svoje porodice za buducnost ove drzave i naroda.

Tako da mi savrseno puca kurac za sve te ucenjene, jadne i siromasne koji glasaju za frizider, dabogda u tom frizideru cuvali samo lekove. Olos raspali prodani, seme im se zatrlo dabogda pa da moja deca konacno imaju normalnu drzavu bez tog taloga koji nazivamo ljudima... Cuj zaplaseni, cime si zaplasen stoko bezrepa? Zaplasen si time da ti neka normalna vlast nece poklanjati ono sto nisi zasluzio? Pa crkni picka ti materina... Nicim oni nisu zaplaseni, samo su govna koja gledaju svoje dupe i ni za sta drugo ih nije briga... Zaklali bi i tebe i mene kada bi im Vucic to trazio za neke pare. Je l' treba ja da imam razumevanje za to?
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby PERA » 09 Jun 2025, 00:08

Gde su veliki borci protiv režima, kesić, ivanović, bećkovićka da se jave, kažu nešto, osude krađu?
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Foteljas » 09 Jun 2025, 00:09

Neka opozicija konacno izadje sa svojim zapisnicima i celokupnim preliminarnim rezultatima (ako ih uopste i imaju), da se vidi gde je ta famozna razlika o kojoj govore?!

Oni rezultati sa twitova na pocetku oko 21h jesu tacni, ali su hirurski precizno objavljivani iskljucivo rezultati gde je opozicija pobedila.
A u tom Kosjericu istovremeno postoje biracka mesta gde je SNS po zapisnicima plastio i po 66-75% glasova.

Sve u svemu, sa jedne strane vidi se da su rezimlije ipak uzdrmane, ali sa druge ako ni 84% izaslih nije dovoljno da budu pobedjeni, onda je jos daleko kraj tunela. Morace se jos poraditi na organizaciji, animiranju ljudi i proboju informativne blokade i straha, a pitanje je koliko je to objektivno vise i moguce.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Ziks96 » 09 Jun 2025, 00:12

Da li je moguce da je opozicija proglasila pobjedu jer je vidjela da ce da bude ekstremno blizu pa da preduhitre zvalu?

Evo u ZA smekerski policija ne da da se udje u skupstinu dok nekolicina ljudi pregledava materijal. :lollol:
Ziks96

Postby Foteljas » 09 Jun 2025, 00:17

Izgleda da su se usprdeli na osnovu rezultata sa onih 5-6 birackih mesta na kojima su zaista dobili i onda su racunali da sa tim trendom sigurno dobijaju. Nije da se hvalim, ali lepo sam rekao kada se pojavila vest:

Foteljas wrote:Pod pretpostavkom da je ovo tacno, ili je na nekim drugim BM SNS dobio 80-90% glasova, ili su zapisnici u medjuvremenu falsifikovani.

Sad, da li je zaista moguce da neko u jednom selu ima 44%, a u susednom 69-75%, to vec ne bih znao, nisam iz tog kraja.
U samoj varosici je opozicija dobila sa oko 60% glasova.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Ziks96 » 09 Jun 2025, 00:21

Vjerovatno su obje stvari tacne samo se nadam da nisu toliko naivno pucali sebi u nogu. Svakako podrzavam ako su htjeli da preduhitre zvalu!

Ima li promil sanse da se nesto uradi zalbama sjutra, preksjutra?
Ziks96

Postby Cinciripini » 09 Jun 2025, 00:24

soniko wrote:I da uzme obe opstine, opet je izgubio jer se opasno ljulja, sve vise mu truda treba za promile tamo gdje je lagano uzimao vlast.
On je sve slabiji i slabiji.

Sustina je da se odrzi tenzija, svakim ovakvim performansom mu pada rejting i kod nas i u inostranstvu.

Ljudi koji ozbiljno sagledavaju situaciji vrlo dobro znaju sta je poruka ovog tijesnog navlacenja u situaciji kad je sve resurse upotrebio da osvoji vlast.

Upravo tako, količina potrošenog resursa režima na ovoliko malom primeru glasanja u jednoj ruralnoj sredini, koja po pririodi je bliža vlasti, a dobijen je realno egal, pokazuje samo koliko je on postao ranjiv i koliko on na makro planu ima problem da ostvari pobedu, on koji celu svoju karijeru što reče Cvijetin zasniva na propagandi, odnosno stalno je u izbornoj kampanji, ništa drugo i ne radi. To je primetio i onaj licemer Vuletić, da pozicije vučiću nisu iste sada kao i pre početka 'protesta studenata, Vuletić koji sve ovo što sada radi vučić opravdava, a koji je devedesetih kao novinar radio indeksa to isto spočitavao Miloševiću, jedan od one preletačke žute ološi, koij pokazuje prirodu vučićeve vlasti i na čemu se ona zasniva.

Ovo je grudva, koja će se pretvoriti u lavinu i zato bilo kakav defetizam nema utemeljejne kada postoji ovakva energija, proces koji je pokrenut i jednostavno je nazaustavljiv.
Cinciripini

Postby Buzz » 09 Jun 2025, 00:31

Ziks96 wrote:Vjerovatno su obje stvari tacne samo se nadam da nisu toliko naivno pucali sebi u nogu. Svakako podrzavam ako su htjeli da preduhitre zvalu!

Ima li promil sanse da se nesto uradi zalbama sjutra, preksjutra?

Ima sanse da se zbog vece nepravilnosti obori BM, ili da se trazi otvaranje dzakova i ponovno brojanje sumnjivog zapisnika.
Buzz

PreviousNext

Return to Teniski miks