Milutinov Tata wrote:Igrala je Ana finale IV protiv Zvonareve 2009, kada je duvao nenormalan vetar, to joj je poslednje veliko finale.
Da, i meni je to bilo čudno kako su napisali, ali posle kontam možda misle baš na ovu kategoriju turnira kao Štutgart, mada nema previše smisla
A Jelena je izgubila mnogo finala, ali ako ćemo pravo Ana ih je igrala premalo. Od 2008. naovamo bojim se da bi bilans u finalima bio uglavnom negativan da je nekako uspevala do njih da stigne. Zapravo mislim da će morati da joj se baš poklopi žreb i odgovarajuća protivnica u finalu da bi osvojila neki veći turnir u budućnosti, pošto će sama sebi nabiti neverovatan pritisak, po običaju. Kad se setim meča protiv Medine na HC

U svakom slučaju, ja sam zadovoljna i Monterejem i Oklandom, neka osvaja bar jednu takvu titulu godišnje i fino, pošto joj glava i dalje nije za prevelike domete i ne verujem da će ikada više biti. Može da bude u najboljoj formi, neka protivnica odigra jedan onakav poen kao što je Marija zabila onaj nadalovski bh iz trka u ćošak na loptu za dupli brejk na 3:1, i sve će se poremetiti.