by Starsica » 13 Mar 2016, 01:05
Meni je ta priča strašno nategnuta.
Prvo, potpuno mi je neverovatno da u njenom timu nema nekog zaduženog ko će da čita mail-ove. Mislim, ako ima svog frizera, mora da ima i nekoga ko se bavi time.
Drugo, teniserka kao što je ona, planetarno popularna, jedna od najpoznatijih sportistkinja na planeti (dakle, ne samo u svom sportu) nije obaveštena o tim stvarima. Jbt, pa nije to večera koju možeš da propustiš, nego stvar od koje ti zavisi karijera.
Ubeđena sam da svi sportisti koriste neka sredstva koja su dozvoljena, a koja im povećavaju učinak na terenu.
Ako se dopingovala, i treba da je opizde po ušima zbog toga. Ali ne treba od nje praviti žrtveno jagnje, posebno zbog svega što se sada dešava optužbama za ruske sportiste da se dopinguju, da im zbog toga možda neće dozvoliti da učestvuju na OI.. Mutno mi je i sumnjivo sve to.
Edit: Ja nikad nisam bila njen fan. Poštujem rezultate, ali je ne volim. Ali mi je nekako žao. Sigurna sam da postoji priča iza ovoga, jer mi je neverovatno da je ovo istina.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop