Board index Tenis Teniseri i teniserke

Ana Ivanovic

Re: Ana Ivanovic

Postby Gama » 22 Mar 2014, 20:40

Ana Ivanovic ‏@AnaIvanovic 1h
Really enjoyed in my match today against Flavia @SonyOpenTennis Fans were amazing and I look forward to see you all on Monday again. Ajde :)

Hvala svima na podrsci. Danas je bio mec za uzivanje :). Sada odmor i oporavak! @KonticKontara25 #zlatko pic.twitter.com/o7SihDCBjG
Image

Ana Ivanovic ‏@AnaIvanovic 19h
@KonticKontara25 danas nam je divan dan našem Konti rodjendan!!! :))) ne izgledas ni dan starije od 30 ;) pic.twitter.com/I62VpI2X9R

Image
Gama

Postby Gama » 22 Mar 2014, 22:31

Pennetta, who won by far her biggest WTA title at Indian Wells, which was also a Premier Mandatory, came out strong - she broke in the first game and eventually led 3-1 - but the No.12-seeded Ivanovic roared back from there, winning 11 of the next 15 games to beat the No.20-seeded Italian, 64 63.

Ivanovic has now won all five of the pair's career meetings - four of the five in straight sets.

"Flavia has been playing some really good tennis lately. She's really on top of her form," Ivanovic said afterwards. "I expected a tough match today, and I'm really happy the way I played, especially at the end of the first set and in the beginning of the second set. I'm really happy to get this victory today."

After winning Auckland and reaching the Australian Open quarterfinals to start the year, Ivanovic had cooled off a little bit over her last few tournaments - but she seems to be hitting peak form again.

"Australia was such a great trip for me, but I didn't really stop after that. I didn't get a break, I was a little bit injured, I didn't have time to go home - just a few things going on, and I think I needed a break.

"It's all about big picture though, and I'm feeling really good about my game right now."

Next for Ivanovic is No.8 seed Petra Kvitova. Ivanovic leads Kvitova in their head-to-head, 4-2, though Kvitova has won two of the last three.
http://www.wtatennis.com/news/article/3 ... gc92X.dpuf

Ivanovic improved to 5-1 this year against top-20 players.
Gama

Postby alcesta » 25 Mar 2014, 00:20

Srpska teniserka Ana Ivanović navela je da su uzroci eliminacije sa turnira u Majamiju njena loša igra i dobar nastup Petre Kvitove.

Ivanovićeva je završila takmičenje u osmini finala, prvi set je rešila u svoju korist rezultatom 6:3, ali je sledeća dva izgubila sa „nulom“.

"Počela je da igra zaista jako dobro i stvarala je pritisak na meni...Izgubila sam osećaj, nisam znala gde će da završi loptica, ni moja ni njena. Onda sam malo počela u svemu tome da paničim“, objasnila je Ivanovićeva.

„Ona je počela mnogo dobro da igra i duboke lopte i da napada moj servis i stalno sam osećala pritisak. Ubacila je veliki procenat prvog servisa. Bilo je malo i sa jedne i sa druge strane", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je rekla da je čak i u drugom i trećem setu osetila u nekoliko navrata da je mogla da preokrene meč, ali da nije uspela.

"Bilo je momenata koji su mogli da promene meč, ali nekako nije išlo u moju korist. Malo sam pala i neke lopte za koje sam imala osećaj nisam iskoristila. Ona je sve vreme dobro igrala i stvarala pritisak i nisam mogla da uđem u ritam. To je nešto na čemu treba da radim".

Pre eliminacije Ivanovićeva je pokazivala jako dobru igru, ali je istakla da ima još mnogo stvari na kojima treba da radi sa svojim timom.

"Za neke treba vremena da se slegnu. Prva stvar na kojoj treba da radimo je da držim nivo igre iz meča u meč, fali mi taj kontinuitet. Ali, i to je sastavni deo sporta, ima jako mnogo mečeva. Malo je već i stigao umor...Nisam ni dugo bila kod kuće i toga sam se uželela. U svakom slučaju, bilo je jako mnogo pozitivnih stvari, ali i mnogo onih na kojima treba da radimo i, naravno, još mnogo turnira".

Do kraja sezone glavni cilj joj je koncentracija na grend slemove, ali i druge stvari.

"Dugoročni cilj jeste grend slem, ali svaki dan imamo male ciljeve na kojima želimo da radimo da bih popravila igru. Kada igram dobro, to je na veoma visokom nivou, samo to moram da radim malo češće", zaključila je Ivanovićeva.

Bolje da ne komentarišem, ništa što mi pada na pamet nije za fan temu. :crybaby:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Ognjen Mandić » 25 Mar 2014, 01:46

Smijem li da te citiram?

alcesta wrote:Nije ti ovo za fan temu, samo da ljudima dižeš pritisak :biggrin:

:biggrin:
Ognjen Mandić

Postby šećerlema » 25 Mar 2014, 09:30

Meni je ovo mnogo tužno, o tome koliko je glupo i neozbiljno to što radi, ako išta radi, da ne govorim.
šećerlema

Postby Gama » 29 Mar 2014, 00:37

Ana Ivanovic ya está en México. No te la pierdas en unos minutos en una entrevista en vivo en Primero Noticias.
Image

Ana Ivanovic #BehindtheScenes
Image

Abierto de Tenis MonterreyPublished on 28/03/2014

See you soon @anaivanovic!!
Image
Gama

Postby Gama » 01 Apr 2014, 11:54

Ana Ivanovic ‏@AnaIvanovic 7h
Dragi twiterasi,zbog uznemiravanja i narusavanja moje privatnosti,odlucila sam da isključim Twitter nalog. Hvala svima! #ajde #TeamIvanovic

Wozniacki, Ivanovic Try Wheelchair Tennis In Monterrey

Ana Ivanovic and Caroline Wozniacki did their part Sunday to promote this week’s Monterrey Open in Mexico. The two participated in a mini exhibition in San Pedro de Pinta for fans, accompanied by wheelchair tennis athletes Lizbeth Soto and Carlos Muro. The WTA stars even tried out their tennis skills on wheelchairs!

ImageImageImageImage

PP - Ana i Donna
http://instagram.com/p/mMKjcTxEqB/
http://instagram.com/p/mMKarmw_ST/
http://instagram.com/p/mMTmI2xEl-/
Gama

Postby alcesta » 01 Apr 2014, 15:14

Ana Ivanovic ‏@AnaIvanovic 7h
Dragi twiterasi,zbog uznemiravanja i narusavanja moje privatnosti,odlucila sam da isključim Twitter nalog. Hvala svima! #ajde #TeamIvanovic
:crybaby:
Tja, očigledno je to sastavni deo društvenih mreža. Odmah se setim Rebeke Marino. :crybaby:
Jedino da se nadamo da je 1. april u pitanju... sad se setih one prvoaprilske vesti da će Safin da se ženi u rijalitiju :lollol:
alcesta

Postby Gama » 02 Apr 2014, 13:33

alcesta wrote:Tja, očigledno je to sastavni deo društvenih mreža. Odmah se setim Rebeke Marino. :crybaby:
Jedino da se nadamo da je 1. april u pitanju...

I jeste bila sala, a nije mi uopste palo na pamet. I ja se setih Rebeke i razmisljam ili je neka zesca uvreda pala ili je Ana mnogo svilena.

Vidim da je na misice pobedila Ursulu u tri seta. Na spanskom se obratila publici :okk:
Protiv Wozniak ko zna kako ce da prodje.

Ana Ivanovic ‏@AnaIvanovic 5h
What a match tonight :) thank you all for support! And good morning Europe. No more April's fools jokes

nemanja kontic ‏@KonticKontara25 5h
"@AnaIvanovicBR: Warrior. Fighter... @AnaIvanovic ❤️"thanks Ana... big champion!!! #zlatko #monterrey #serbia

ImageImageImageImageImage
Gama

Postby Gama » 04 Apr 2014, 23:40

http://instagram.com/p/mTw1Y6xEgX/

Image

Ana Ivanovic ✔ @AnaIvanovic
Very happy to be in my first quarterfinal here @Abierto_MTY .Thank you for all the support and for nice present I got pic.twitter.com/KVIl8UnQLz
Image

Posle pobede nad Aleksandrom Voznijak u Montereju

“Kuk je bolje nego što je bio – išla sam na razne terapije i sada ću morati još da se oporavljam, ali zadovoljna sam kako napreduje“, rekla je Ivanovićeva i potom je analizirala meč.

“Bilo je pomalo čudno, uvek je neobično kada igrate sa nekim prvi put, a nisam mnogo znala o njoj. Dobro je servirala, ubacivala je dosta prvih servisa i srećna sam što sam uspela da prođem u dva seta“, kaže Ana.

Za plasman u polufinale Ivanovićeva će igrati sa Magdalenom Ribarikovom, trenutno 38. teniserkom sveta. Njihov meč na programu je u večernjem terminu, a jedini dosadašnji okršaj dobila je Ana, 2009. godine u Torontu.

“Ovde prvi put igram u četvrtfinalu i veoma sam uzbuđena. Uvek je lepo igrati uveče, pred punim tribinama“.
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=04&nav_id=832704
Gama

Postby alcesta » 06 Apr 2014, 13:41

Ana Ivanovic ‏@AnaIvanovic 9h
“@JaksicJovana: @AnaIvanovic I guess I see you tomorrow! #girlsonfire pobednik placa veceru

Image
:srce:
alcesta

Postby Gama » 07 Apr 2014, 11:16

13. titula, 2. ove sezone

U finalu Montereja je pobedila Jovanu Jaksic 62 61
Image
ImageImageImage
Gama

Postby Ognjen Mandić » 07 Apr 2014, 12:14

Gama wrote:13. titula, 2. ove sezone[/img]

Jedna trivijalnost: Osvajajući obje ove godine odrigrala po 105 gemova. :laugh:

Nego, u trci za Singapur Ana prestigla Jelenu pa je sada ona osma, JJ deveta, bilo bi zanimljivo da je kraj godine. :roll:
Ognjen Mandić

Postby alcesta » 07 Apr 2014, 12:44

Ognjen Mandić wrote:Jedna trivijalnost: Osvajajući obje ove godine odrigrala po 105 gemova. :laugh:
Ko se samo seti da to broji :krsti:
Platila je večeru po dogovoru :D
Image
Image
alcesta

Postby Gama » 07 Apr 2014, 22:18

Anin intervju iz 1997 godine

Image
Gama

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke