V.M. Varga wrote:To što je donirao milionere, to što je najbolji teniser, ne znači da za njega ne treba da važe ista pravila kao i za svaku osobu.
To što smo mi navikli na to provlačenje, što smo navikli na to "Znaš li ti ko sam ja". Na korišćenje veza i vezica, pa makar i za običnu uslugu. Da se traže rupe u zakonima. Da se prevari sistem. Ne znači da je to normalno, a kod nas je postalo baš abnormalno od raspada bivše države.
Svako treba da ima ista prava i iste uslove. A ne neki da budu ravnopravniji.
Tako Australijanac ne može da baci smeće bez odobrenja aplikacije, da se spoje sa porodicom na drugom kraju države i sad treba da gleda strance na koje ne važe pravila? A što je najgore ne bi ni važila da se nije bahato obratio na IG i svima natrljao to.
Kolega, promašio si temu. To ko je i šta je može samo da mu bude plus, ali ni to nije tema ovde. Ovde je po sredi sledeće:
1) Država dozvoljava izuzetke za nevakcinisane, ako su ispunjeni uslovi
2) Čovek poslao dokumentaciju, dobio izuzetak (pregledano od strane 2 nezavisne komisije), dobio vizu (znači ured za strance sve isto pregledao i reko da je sve i redu)
3) On objavi na Insti da je dobio izuzetak
4) Kreće popizditis u Australiji pošto ljude drže kao zamorčad
5) Političari u panici pošto su izbori za 3 meseca i kreću da šilje patku
6) Na istu vizu i isti izuzetak ušla u decembru češka teniserka koju su danas uhapsili iako je već uveliko igrala pripremni turnir.
Znači radi se o potpunoj brljotini vlade Australije koja ne zna gde udara.