Board index Tenis Teniseri i teniserke

Novak Đoković

Re: Novak Đoković

Postby veljkos161 » 06 Jan 2022, 01:58

Pa istina,sve vreme se zalaže za pravo ne samo da odluči da li će se vakcinisati ili neće već i da to zadrži za sebe.
Trebalo je možda samo da objavi da sa entuzijazmom leti za Melburn. Pa nek svi nagađaju da li se vakcinisao ili dobio povlastice ili šta već. Umesto toga Novak je morao da potencira da je dobio dozvolu da igra bez vakcine.
Sad da li je to stvarno odigralo veliku ulogu teško je reći ali činjenica jeste da je izazvalo reakcije i da je moglo da utiče na njihove političare da preinače odluku.
Čini mi se da što se tiče samih organizatora turnira,oni bi ga rado pustili da igra.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dimitrije » 06 Jan 2022, 02:12

Što su mu onda davali uopšte vizu, što delom puštaju a delom ne? I ova prva Veljkova rečenica je po meni 100% tačna, ja njega ne vidim kao antivaksera. Još je izabrao i najgoru opciju da se ne izjašnjava. Ne znam da li sam igde čuo/pročitao neku njegovu izjavu da je protiv vakcine. Dokle god može i ima pravo da bira za sebe šta će, bez propagande, nema problema.
Dimitrije

Postby licimur » 06 Jan 2022, 08:42

Je l postoji jos neki sport na svetu u kom nemas pravo da ucestvujes ako nisi vakcinisan?

Ne pricam samo za AO nego vidim najavljuju isto i za W i za USO...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Nowitzki.ct » 06 Jan 2022, 08:55

Kosarka (Kajri Irving), fudbal (Dzosua Kimih)... to je od ovih najpopularnijih from top of my head
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby licimur » 06 Jan 2022, 09:52

Znaci u NBA i u evropskom fudbalu ako nisi vakcinisan ne mozes da igras???

Vazi, ali juce...

Pa u Zvezdi i Partizanu ko zna koliko igraca nije vakcinisano pa su najnormalnije igrali evropska takmicenja...

U NFL-u nije obavezna vakcinacija...Verujem da je tako i u NBA jer nema sanse da kod amera jedan sport ovako drugi onako...
Last edited by licimur on 06 Jan 2022, 09:54, edited 1 time in total.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby xrečeved » 06 Jan 2022, 09:54

Za fudbal ne znam, ali NBA ide od države do države. Kalifornija i Njujork ne dozvoljavaju. Kajri može igrati samo na gostujućim utakmicama. Odnosno nije do igranja koliko je do ulaska u dvoranu. Nevakcinisani ne smeju ući u MSG, npr.
xrečeved

Postby licimur » 06 Jan 2022, 09:55

xrečeved wrote:Za fudbal ne znam, ali NBA ide od države do države. Kalifornija i Njujork ne dozvoljavaju. Kajri može igrati samo na gostujućim utakmicama. Odnosno nije do igranja koliko je do ulaska u dvoranu. Nevakcinisani ne smeju ući u MSG, npr.

Sta ne dozvoljavaju, da se bude u zatvorenom je l?

Posto NFL se najnormalnije igra u NY...

A koliko znam teniski tereni na USO su na otvorenom...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby fighter » 06 Jan 2022, 10:26

Stao im je Novak na žulj pričom o propagandi i tome da dva izvora kreiraju totalitet svijeta. I sve pričice o vizama, dozvolama, potvrdama, vakcinama su obično zaluđivanje zdravorazumnog bića. Globalistima ne odgovara ništa što nije u skladu sa njihovim poimanjem novog svijeta, svijeta potčinjenih bilmeza.
fighter

Postby ИлићКапитен22 » 06 Jan 2022, 10:58

Новак Ђоковић антиглобалиста!!11

Небитно је то што пуни своје џепове(тотално заслужено) парама тих глобалиста.

Небитно је то што му ташта сјебава реке по Србији.

Небитно је то што му ћале тј он гради по заштићеним површинама на у Београду (не дај Боже да гради неки Мишковић, јебала би му се мајка ал ово је Новак па он може да ради шта пожели).

Али Новак антиглобалиста...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby fighter » 06 Jan 2022, 11:06

Šta ti dečko pišeš. :pop:
fighter

Postby ИлићКапитен22 » 06 Jan 2022, 11:09

fighter wrote:Šta ti dečko pišeš. :pop:

+1
ИлићКапитен22

Postby Cvele » 06 Jan 2022, 11:11

ИлићКапитен22 wrote:Новак Ђоковић антиглобалиста!!11

Небитно је то што пуни своје џепове(тотално заслужено) парама тих глобалиста.

Небитно је то што му ташта сјебава реке по Србији.

Небитно је то што му ћале тј он гради по заштићеним површинама на у Београду (не дај Боже да гради неки Мишковић, јебала би му се мајка ал ово је Новак па он може да ради шта пожели).

Али Новак антиглобалиста...

Pa jeste nebitno, ako gledamo isključivo njega i njegovu ličnost i duh.

On ima svoje bubice, pre svega je užasno težak čovek, ali uz svoje loše i dobre strane i ubeđenja koje neko ko je "antiglobalista" nosi sa sobom, mada ne volim te pompezne etikete, on to jeste, koliko je to moguće biti u svetu gde moraš i da zaradiš, a posebno u sportu i sistemu u koji je ušao još kao klinac i iz kojeg je teško izaći što zbog sponzora i ugovora, što zbog onih koji su ulagali u njega kao klinca, ali pre svega jer jebiga voli taj sport i želi biti najbolji u njemu, kao što jeste. Njegov put je takav da je mnogo zaradio, sigurno neće odbijati nagrade koje dobija za to što je najbolji, još pod uticajem najbliže okoline kojem je naravno sklon zbog svog specifičnog razvojnog puta koji je imao kao klinac, ali hvala Bogu, i daje on te pare i te kako.

Ono što rade tašta, otac, nije dobro, ali zaista ne mislim da on uživa u tome, već time dopušta da ga ostave na miru.
Cvele

Postby Zlaja » 06 Jan 2022, 11:23

Kako je to Novak antiglobalista sa svojim brendom i privatnim sponzorima globalističkih kompanija?

Zaista nema potrebe Novaku prišivati nešto što nije.

Novak je vrhunski sportista, verovatno top 10 u ovom veku, odličan lik, ali jednostavno neki njegovi principi i posebnosti se nisu poklopili sa trenutnom situacijom i to je to.

Da li je ta posebnost u pitanju, tvrdoglavost, greška tima ili splet okolnosti, nesposobnost nekih organizacija, vlasti ili nešto deseto, poenta je da se of njega ne pravi nešto što nije.

Niti je on borac za bolji društveni poredak, niti simbol antivaksera, niti, Robin Hud modernog doba... on je samo vrhunski, ali vrhunski sportista sa svojim stavovima.

A narod ne sme sve oko Novaka da doživljava lično ili kao svetsku zaveru
Zlaja

Postby ИлићКапитен22 » 06 Jan 2022, 11:27

Zlaja wrote:
A narod ne sme sve oko Novaka da doživljava lično ili kao svetsku zaveru

Буквално.

Тако моја кева не воли Федерера. Ја је питам што га не волиш, шта је лоше урадио. Она каже да Федерер не уме спортски да поднесе пораз, да се никад не насмеје на мрежи кад изгуби.

Такве имамо и овде на форуму.

Давно сам рекао да нема неке велике разлике између Вучићевих и Новакових ботова.

Цвело, тачно је оно што си ме питао пре неки дан.
ИлићКапитен22

Postby Sir Oliver » 06 Jan 2022, 11:30

Ne treba mesati razlicite price.

- Jedna je da li treba ili ne treba zabranjivati ucestvovanje u sportskim aktivnostima nevakcinisanima. Ja sam se vakcinisao, ali ne mogu da ne vidim da su, u mnogim zemljama, kao na primer u Holandiji, prenosioci covida najvecim delom upravo vakcinisani - pod jedan zato sto vakcina mnoge stiti samo prekratko, a pod dva jer novi oblici covida, koji pocinju da dominiraju (omikron), ne mogu da se sprece vakcinacijom. I, naravno, kao trece, ovo je prvi put u istoriji sveta da se izoluju ZDRAVI a ne BOLESNI. Ako vec to radis, imaj muda da kazes da je vakcinacija obavezna - pa tako prekrsi sopstveni Ustav - a ne da nevakcinisane pravis gradjanima drugog reda. Pogotovo, da ponovim, sto je jasno da vakcinacija danas ne sprecava sirenje covida. Da sprecava, ne bi Nadal dobio covid pre neki dan i ne bi ga preneo na ko zna koliko ljudi...

- Druga prica je Djokovicev ulazak u Australiu. Oni se sad prave ludi i kazu da se "pravila za medicinsko izuzece" odnose na igranje, a ne na ulazak u zemlju. To je, naravno, somnobulno i sasvim sigurno nije tako komunicirano igracima. Naprotiv. Novak je DOBIO vizu sa kojom je stigao, i koja mu je odlukom Border Police UKINUTA. Stagod oni sada pricali, ocigledno je da su ovo iskoristili da naprave politicke poene nakon MEDIJSKOG LINCA koji je krenuo onog trenutka kada je Novak objavio da je dobio medicinsko izuzece. Ja mislim da od Dzesi Ovensa na Olimpijadi u Berlinu ni jedan sportista nije bio okruzen ovolikom mrznjom kao Novak sada u Australiji. Ali, na zalost, tu se nista ne moze uciniti. Pre svega jer nema strukovne solidarnosti medju teniserima.

I samo jos da kazem da je Nadal, koga sam cenio, ozbiljno propustio priliku da se tesko ne izblamira... sada se vidi koliko je njega Novak isfrustrirao u poslednjih deset godina...imace tikove do kraja zivota...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke