Ja nemam reči
Vredelo je ostati neispavan sinoć. Uhvatila me neka nervoza, ne spava mi se a bilo me strah da gledam, i ajde rekoh da pogledam početak pa ako vidim da će biti gaženje da gasim. Ana je igrala tako da nisam mogla da se odlepim od TV-a do kraja
Nije čak bilo ni bitno što je izgubila 1. set, priznajem da sam prvo mislila da drugi dobija Serena 7:5 ili 7:6, a i u trećem da će se konačno probuditi, počela sam tek na 5:2 da se nadam. Ali i dok sam mislila da Ana svakako gubi bilo je uživanje gledati je, verujem da njeni navijači nikad nisu bili ponosniji

Privilegija je bila gledati ovaj meč direktno. Neću uopšte da ulazim u to koliko je Serena bila loša, bila je loša i pre dva dana i loša je dosta puta u godini pa to retko ko koristi. Ana me je najviše impresionirala stavom na terenu, videlo se da uživa i da igra poen za poen, da ne razmišlja o pobedi ili porazu (da je počela da razmišlja ko zna šta bi bilo), da je čovek ne prepozna.

Samo kad bi mogla da održi ovu mirnoću barem većinu sezone, bilo bi i većih titula od Oklanda
Ne znam šta su joj radili ovi treneri, ali izgleda da je konačno našla šta joj odgovara i nadam se da će ostati dugo s njima. Delovala je potpuno oslobođeno, verovatno i zato što nije imala pritisak favorita, ali nije ga imala ni u prethodnim mečevima sa Serenom pa nije pomoglo. Nadam se da se pritisak neće vratiti u idućem meču u kome jeste favorit.
Samo mi je bilo žao što jutros nisam imala s kim da skačem po sobi

čak sam razmišljala da dođem na forum, ali mojoj krntiji treba dobrih 15 minuta da se upali i zagreje pa sam odustala
I moram još jednom da naglasim, po meni ogromnu ulogu u ovoj pobedi ima finale Oklanda, kad je videla da može protiv svakog bez obzira na skor. Da je tada izgubila od Venus, nisam sigurna kako bi ušla u današnji meč, to može da bude temelj za nastavak sezone.
Samo neka nastavi tako i uživaćemo gledajući je, bez obzira na ishode mečeva. Ako naiđe protivnica da igra još bolje, molim lepo. Dovoljno će mi biti da je gledam kako daje sve od sebe i uživa na terenu.
Ajde, Ana!!!