Board index Tenis Teniseri i teniserke

Ana Ivanovic

Re: Ana Ivanovic

Postby Liv » 04 Jul 2013, 21:11

Mozda Ana ide logikom da je nju umala u timu kad je najvece uspehe postizala. Kad ne znas vise sta ces, vrati se starom.
Liv

Postby NadjaM » 04 Jul 2013, 21:19

Cini mi se da je Jecmenica bila posle osvajanja RG(mozda i godinu posle) i da je za vreme dok joj je ona bila kondicioni trener smrsala i prestala da putuje sa mamom.
NadjaM

Postby alcesta » 05 Jul 2013, 01:19

Zar joj nije Lojanica bila kondicioni trener?
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby NadjaM » 05 Jul 2013, 08:22

alcesta wrote:Zar joj nije Lojanica bila kondicioni trener?

Jao jeste :tap:

Ja sve vreme pricam o Lojanici a ne o Jecmenici.Pomesala sam prezimena :biggrin: (boze sta mi bi,verovatno sam sinoc bila umorna,a i prezimena su mi nekako slicna)
NadjaM

Postby Delester » 05 Jul 2013, 09:39

da, sa lojanicom je radila, jecmenica nije nista bolja
ne kazem ja da je ona los trener, ali za tu ligu nije svakako
a sto je najjace, jecmenica ce da radi za uso sa njom, a ana trazi rikarda sanceza za stalnog trenera
vojimjaoca :lol:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby alcesta » 05 Jul 2013, 12:58

Ana Ivanovic has now approached Sergei Demekhine the former coach of Vera Zvonareva as a coaching replacement. Sanchez staying with verdasco
:lollol:

Ana Ivanovic is also asking Marijana Mladenovic a leading Sports Psychologist to travel with her for the rest of the year. MASSIVE MOVE
Čula nas je :uzbud:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 05 Jul 2013, 13:01

Setila se
Gama

Postby NadjaM » 05 Jul 2013, 13:11

mora da je dogorelo do nokata :krsti:
NadjaM

Postby Hezonja » 10 Jul 2013, 20:38

Ana Ivanović je potvrdila da će ove godine ponovo učestvovati na turniru “Kup Kremlja” koji će biti održan u Moskvi od 12. do 20. oktobra.

Trenutno 17. na WTA listi kaže da joj je uvek zadovoljstvo da igra u ruskoj prestonici.

“Organizatori turnira mi uvek prirede lep doček, a ja po pravilu pružam dobre partije u Moskvi. Posebno je to bio slučaj prošle godine i zato se radujem ponovnom dolasku”, izjavila je Ivanovićeva.
Hezonja

Postby Ana_fan » 12 Jul 2013, 02:09

Pozz svima :biggrin:

Nov sam ovde, strastveni fan Ane Ivanović... :beyond:

Nadam se da ćemo se lepo družiti :cool:
Ana i Jelena <3

SRBIJA bre!!!
Ana_fan

Postby Hezonja » 12 Jul 2013, 07:48

Ana_fan wrote:Pozz svima :biggrin:

Nov sam ovde, strastveni fan Ane Ivanović... :beyond:

Nadam se da ćemo se lepo družiti :cool:

Dobrodosao :)

Uzivaj :)
Hezonja

Postby Nowitzki.ct » 13 Jul 2013, 11:31

Izašla je Anina oprema za US Open. Kao i uvjek, ako ne najljepša, a ono u Top 3 turinra zasigurno:

Image

Image

Image

Image

Ej čoveče, ona sija ! - Pa vodi je u mrak da ti sija brate :biggrin:
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Gama » 13 Jul 2013, 11:37

Dobrodosao Ana_fan!

Za 2 godine rada (od jula 2011) sa Sirsom Ana je osvojila 1 titulu (Bali '12) i igrala 1 QF (USO '12)
Odnos pobeda i poreza u tom periodu je bio 76-41

Image

Lepa haljinica, ista kao za W samo crvena. Jos samo da je proseta neko kolo vise bilo bi dobro.
Gama

Postby Gama » 13 Jul 2013, 21:29

Ana se u Španiji priprema za američku turneju

Naša teniserka je odabrala srpske trenere za bolje rezultate i sada vežba sa tandemom Nemanja Kontić - Zlatko Novković.

SRPSKI trio za bolje rezultate! Nekada najbolja teniserka sveta, a danas broj 17 na VTA listi, Ana Ivanović pokušaće da se vrati u sam svetski vrh uz tandem - Nemanja Kontić, sparing partner i Zlatko Novković, kondicioni trener. Biće to prvi put posle dosta vremena da veći deo ili njen ceo stručni štab čine ljudi sa ovih prostora.

Somborac Kontić je bivši Dejvis kup reprezentativac Crne Gore, 32 su mu godine, ali nije imao većih uspeha tokom profesionalne karijere, a poslednjih par sezona je uglavnom igrao fjučerse. Ipak, kao partner za sparing odlično se uklopio u Anin način rada i dobro funkcionišu kao tandem na terenu.

Važna karika u pripremama za američku turneju na tvrdoj podlozi je i Zlatko Novković, naš vrhunski fitnes stručnjak, sa kojim Ivanovićeva uspešno sarađuje od novembra 2012. Reč je o profesoru sporta i fizičkog vaspitanja koji se školovao u Barseloni, i koji ima sjajnu reputaciju među brojnim sportistima u našoj zemlji.

- Ana veoma vredno trenira za turnire u Severnoj Americi, radeći sa Kontićem i Novkovićem. Trenutno su u Španiji, ali postoji mogućnost da nešto ranije otputuju u SAD, u Kaliforniju - rekao je Gavin Versi, direktor DH menadžmenta, koji vodi brigu o karijeri Ivanovićeve, dodavši da će se naša teniserka nakratko priključiti i „Adidasovom“ razvojnom programu u kom je već bila.

Na drugoj strani, moglo se čuti da bi usputna stanica ka Americi sledeće nedelje na nekoliko dana mogao da bude i Beograd, odnosno klub u Košutnjaku koji ima odlične uslove i skoro identičnu podlogu kao turniri preko Atlantika.

Tek, bivša šampionka Rolan Garosa nalazi se na spisku prijavljenih igračica za VTA Karlsbad (zajedno sa Jankovićevom i Jovanovskom), koji počinje 27. jula, a gde nije igrala u 2012. Biće to dobra prilika za privikavanje na beton, uoči izazova koji joj slede. Najveći od njih očekuje je na Ju-Es openu, gde je prošle sezone stigla do četvrtfinala, pa brani 500 poena, dok je u Moskvi, prošlog oktobra, igrala polufinale (200). Šanse će joj, pak, pre svega biti u Montrealu (ispala u 2. rundi), odnosno Tokiju i Pekingu.
Gama

Postby Gama » 31 Jul 2013, 11:19

Rolex photo shoot by Norman Jean Roy :okk:

Behind-the-scenes photos of Ana, taken during a shoot for Rolex, are now in the Galleries section.
http://www.anaivanovic.com/galleries/rolex-behind-scenes-2012

Ana Ivanovic
5 hours ago
I am very excited to be playing in Toronto at the @RogersCup (https://www.facebook.com/TheRogersCup) next week. I enjoyed one of the most memorable moments of my career there, back in 2006, so this tournament is very special to me
Gama

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke