Board index Tenis Teniseri i teniserke

Novak Đoković

Re: Novak Đoković

Postby Liv » 05 Jul 2011, 23:22

Odgledah sada klipove sa docheka, pa chovek je napravio zhurku za narod :lollol: On i Jelena uz 'Andjele' su preslatki, kao i mama i sin. Potpuno su blesavi svi. Miroslav odrzhao lekciju ostalima iz pevanja, sve u svemu sjajna zabava. :banana:
MardyFish
@DjokerNole Congrats you stud! Totally cool if you let someone else win every now and then!

:laugh:
Liv

Postby AirBall » 05 Jul 2011, 23:36

Mislim da se ovaj post koji cu sada napisati dugo kuvao u meni, ali sumnjam da postoji bolji trenutak od ovog da iskazem ono sto osecam...

Sto se Noleta Djokovica tice sumnjam da mogu reci nesto novo, sto vec nije ispricano i izanalizirano iz svih mogucih uglova... Time se jednostavno bave medijske kuce, jer je sada IN, kada se popeo na vrh teniskog sveta, da se kopa po znanim i neznanim delovima kako njegovog privatnog tako i profesionalnog zivota...

Ono sto ja mogu reci je sledece...

S obzirom da sam odrastao u kuci gde je uvek bilo viska testosterona i gde sam vec sa nekih 5 godina poceo intenzivno da pratim sportske manifestacije, deda, koga sam najvise voleo i kod koga sam odrastao, a zatim otac i stric su me uputili na ovaj poslednji bastion fair playa koji postoji u danasnjem svetu...

Taj isti sport me je spasao ulice, jer u vreme kada sam odrastao jeftinije je bilo kupiti pistolj nego patike... Taj isti sport me je sacuvao od droge, alkohola, loseg drustva i mislim da bez njega ne bih bio ista licnost...

Naravno u ovom postu nemam cilj da pricam o sebi, jer ovo nije ni vreme ni mesto za tako nesto, vec sam podstaknut polemikama gde jedna kvazi elita pokusava da nas ubedi da je Djokovic retrogradna snaga i da trebamo da ga se stidimo...

Pa gospodo draga, nece moci... Znam ja zasto on vama smeta...

Zato sto je deci bez buducnosti u ovo napacenoj zemlji dao nadu da se vredi boriti i da se mukotrpan rad u krajnjoj instanci isplati...

Danas sam setao peske od 21. bloka do Merkatora i necete verovati koliko sam dece od 5 do 15 godina sreo sa reketom u rukama... Pa to je prava epidemija u gradu...

Hvala ti Nole sto postojis, jer si im pokazao put kojim treba da idu!

Dovoljno je sto je na delu dokazao da se borba isplati i da rezultat nece izostati...

Smeta im Srdjan Djokovic... Pa covek je 300k maraka uzeo na dug od zelenasa da bi svoje dete izveo na pravi put...

Koliko bi to ljudi uradilo?

Evo ja prvi smem da priznam da nikad ne bih imao hrabrosti da uradim tako nesto...

Da li je Srle brljiv, ili nije, to je drugo pitanje i taman da jeste to nije nasa stvar... On je uradio nesto sto se na kraju pokazalo kao ispravno kada je njegovo dete u pitanju i tu je za mene ad acta...

Gospodo draga... Taman da se za 3 dana sve zaboravi, Hvala mu sto je navukao osmeh na lica dece u Srbiji...

Moja cerkica obicno ide na spavanje do 20,30... Jednostavno tako smo ih navikli... Dosla je sinoc i polusuznim ocima mi porucila da hoce da ide na Trg... Ostala je sinoc budna do 23 i nasmejana je otisla na spavanje...

To su neke stvari koje nemaju cenu i za to niko drugi nije zasluzan sem njega...

Da li je bolji bekhend, ili forhend i da li je ozbiljniji protivnik Rafa ili Fed to je zbilja sekundarne prirode...

Ono sto je bitno je da ima nade...

Za narod, za decu, za sve nas...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Keimaak » 06 Jul 2011, 00:19

To je to Airball! :bravo:
Nisi mogao a da vise pogodis u sustinu i srz!
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Maki » 06 Jul 2011, 00:23

Bravo Air,pravo u metu. :bravo: Samo bih dodala jos jednu recenicu:

AirBall wrote:
Smeta im Srdjan Djokovic... Pa covek je 300k maraka uzeo na dug od zelenasa da bi svoje dete izveo na pravi put...

I prodao sa Dijanom svo zlato iz kuce u to vreme.Ja sam to znala jos pre 5-6 god(odnosno cula od veoma pouzdanog coveka) a veceras sam dobila i potvrdu gledajuci ovaj film.
Oni su sve stavili na kocku da bi Nole bio ovo sto jeste.Tom Srdjanu mozemo da zamerimo svasta nesto ali ove stvari su za ogromno postovanje. :blue: :blue:
Sa druge strane mi nikad nije bilo jasno kako mogu ljudi da ga mrze zbog oca. :dunno: Moze li neko od nas da bira roditelje?Ovo pricam jer sam razne gluposti od polusveta procitala ovih dana da me je prosto bilo sramota gde ja zivim i sakim ja delim voljeni klub(onaj ko je video,zna o cemu pricam). :blush: :banghead:

Gledam sad ove klipove sa sajta ATP-a i sve ove titule sto je Nole osvojio :blue: i mislim da mi je tek sad potpuno jasno sta je on napravio :blue: Gledajuci sve to opet su mi krenule suze.Bravo decace, ti si nas ponos! :blue:

P.S. I moram da pohvalim ATP za sve ovo sto su odradili,svaka cast! :thumbup:
Maki

Postby cecans » 06 Jul 2011, 08:52

:bravo: Air, :goodpost:
cecans

Postby Gama » 06 Jul 2011, 09:13

Air :+1:
Djokovic becomes the first player to win finals from Nadal on every surface in a single season.

Nole je zadnje 2-3 godine imao samo jednu misiju - kako pobediti Nadala na sljaci. Mislim da je jednom rekao, da je presao na HEAD jer ce tim reketom izvlaciti vise spina. I videli smo kako se u pocetku mucio ali je za :blue: jer je posle samo 5 meseci od promene reketa, dosao do mec lopte protiv Nadala na sljaci (Madrid 2009). Shvatio je tada Rafa definitivno, da mu preti velika opasnost od Noleta, da mora da radi jos vise i osvoji sto vise dok se ovaj nas ne dozove pameti.

I on dobro zna, zasto i kako je osvojio ovogodisnji RG, zato je i poceo da place kad je imao mec lopte - svojevrsni poklon koji je prigrabio kao da je poslednji. Na svu srecu, sve se Noletu vratilo dvostruko na W. Hvala Bogu da je tako i bilo.

Nole, jos jednom veliki, veliki :blue:
Gama

Postby Div » 06 Jul 2011, 09:49

AirBall wrote:Mislim da se ovaj post koji cu sada napisati dugo kuvao u meni, ali sumnjam da postoji bolji trenutak od ovog da iskazem ono sto osecam...

...

Moja cerkica obicno ide na spavanje do 20,30... Jednostavno tako smo ih navikli... Dosla je sinoc i polusuznim ocima mi porucila da hoce da ide na Trg... Ostala je sinoc budna do 23 i nasmejana je otisla na spavanje...

....

Ono sto je bitno je da ima nade...

Za narod, za decu, za sve nas...

Bravo.
Tuga je što neki žele baš tu nadu da ubiju. E, ne treba im dozvoliti.
Div

Postby Dejan » 06 Jul 2011, 16:12

...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Diktator » 06 Jul 2011, 17:43

Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby jabukamen » 06 Jul 2011, 18:01

Moja dva centa, mogao sam i mnogo duze.

Novak Djokovic jeste (posle ovog vikenda cu dodati rec vrlo) verovatno najbolji sportista kog je Srbija ikad imala, koji nam je doneo radost u nedelju, eventualno ponedeljak i pozitivan primer u moru negativnih.

Novak Djokovic nije mesija, onaj koji vraca osmehe napacenim roditeljima i deci bez nade, njegov uspeh nije doprineo da se ja osecam vrednijim jer je to uradio on, a ne mi (mrzim grupisanje tipa mi Srbi, grobari, Zemunci, dopuni po zelji smo naj, a kad nekog pitas a sta si licno ti dobijes muk), njegov trijumf nije pobeda ponizene Srbije nad zlim zapadom, niti osveta tupavoj komicarki, to sto je on pobedio nam nece doneti bolji tretman u svetu jer je on sportista koji super radi kao sto su to i Kenijski atleticari, argentinski fudbaleri i rumunske gimnasticarke, drzavne institucije su te koje nam trebaju da rade super da bi popravili polozaj u svetu.

Treba ga ispostovati, nemam nista protiv sto ce sportski tv kanal davati 20 dana bez prekida njegove meceve, da ga prate gde je vozio bajs i sta mu rade kuca i rodjak iz KG prihvatam, neka daju imena svojoj deci ako zele, ali davati imena skolama, ulicama, porediti ga sa najvecim naucnicima i ljudima koji su dali zivot za nesto, stavljati mu lik na novcanice, govoriti kako volis svoje dete, ali ne kao Novaka i masu drugih stvari kojih trenutno ne mogu da se setim, a koje sam cuo u poslednja tri dana, a koje su izmedju smesnih i strasnih bih voleo da prestane sto pre.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Bodi Bond » 06 Jul 2011, 18:05

Novaku i njegovoj porodici nema ko šta da zameri, ali kreatorima naše sudbine (medijskim moćnicima i političarima) i te kako ima. Postalo je jako degutantno koliko smaraju sa tenisom, ovo posle Vimbija je razumljivo, ali pre toga... Žele da nam predstave tenis kao nacionalni sport broj 1, što on nikako nije. To je uspeh samo i jedino nekoliko porodica, na čelu sa porodicom Đoković.

Evo danas videh da su klinci ispred zgrade preko košarkaškog terena iscrtali teniski. :girlcry: Postoje neke vrednosti u ovom društvu koje bi trebale da se neguju, koje su donosile radosti u najtežim vremenima. Svakako treba negovati i tenis, kada smo zaslugom pojedinaca došli tu gde smo, ali ne smeju se zaspostavljati košarka, odbojka, vaterpolo.

Ne, naši političari uz pomoć medija izrabljuju trenutni uspeh jednog dečka po sistemu daj narodu hleba i igara.

Kako može klincu koji se naloži na tenis, recimo, da utiče na život kad adođe kod roditelja i kaže ja bih to trenirao, a oni nemaju novca da mu plate.

Bitno je da su Boba i Armenulić obezbedili novi mandat, a to što ništa ne rade da dobijemo nove šampione nikom ništa. I tako u svakom sportu.

Iako ne podnosim Božidara Maljkovića, moram se složiti sada sa njim, sa onim što je rekao, da se Novak distancira od političara, da ne dozvoli da ga uvuku u sve to, smradovi.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby 71:70 » 06 Jul 2011, 20:31

Danas sam se, citajuci neke teme, na nekim forumima, po prvi put u zivotu osecao osramoceno sto sam srbin i sto u mojoj zemlji zive ljudi ciji je smisao zivota ponistiti i poniziti sve sto dolazi odavde zato sto je tako in u njihovim civilizovanim glavama.

Bravo za post air, a oni koji to ne shvataju, ili ne zele da shvate, neka ih,nema im pomoci! :pop:
71:70

Postby alcesta » 06 Jul 2011, 23:45

I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Milutinov Tata » 07 Jul 2011, 00:53

Zanimljiv zivotni pogled na sportske (teniske) stvari. Nothing is impossible :smile: .

You will become Novak Djokovic in your life.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby M.S. » 07 Jul 2011, 03:23

Uf koliko je materijala za čitanje nastalo, teško da ću da postignem. Hvala bogu da sam izolovana od sveta i kanala koji promovišu potpunu histeriju i identifikuju naciju sa Novakom koji je izuzetan po svetskim, ne samo srpskim aršinima i jedan je u milion. S druge strane, hvala bogu da jadničci koji zbog ćudi prosečnih i neostvarenih koji vrše tako prozaičnu nacionalnu i ličnu identifikaciju, mrze ovog izuzetnog sportistu.

edit: kao posledicu nesanice, iščitah neke od postova, uglavnom na preskok jer nemam koncentraciju. elem, moram samo da ispravim Liv i napomenem da sam ja predvidela osvajanje Vimbija 1.05.2011. :so: . nije mi bilo teško da pronađem na tamo nekoj goat temi :D :

Osvojiće Novak Vimbi, pomerila sam letovanje zbog toga. Titula balkan goat-a je sigurna, bez brige i panike

Ne moram da pominjem ko je onda rekao da ima milion posto više šansi da uzme RG :D .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke