Olga: Nakupilo se dosta toga, samopouzdanje mi je palo Na pitanje šta se desilo od tog turnira u Moskvi i da li se uopšte nešto desilo što je uslovilo da doživi pad u igri i na VTA listi, Olga pokušava logično da objasni.
“Svi misle da se nešto desilo. Ali jednostavno u Moskvi kao da su se sve kockice poklopile u tom trenutku. Nakon toga, neki detalji su prilično negativno uticali. Pre svega, moj pogrešan odabir turnira na kojima ću igrati, potom nekoliko sitnih povreda, kao i loš žreb nekoliko puta su me koštali poraza. Neuspesi su za posledicu imali narušavanje mog samopouzdanja. Nakupilo se dosta toga. Ne mislim da se nešto tragično desilo, ali za mene je to u tom trenutku bilo strašno, nisam na to gledala kao sad, kao na splet nesrećnih okolnosti“.
Danilovićeva je u međuvremenu napravila i rez u stručnom štabu.
“Nisam više u Španiji, vratila sam se u Beograd i sada je tu moja baza za treninge. Napustila sam akademiju Aleksa Koreče, rastali smo se jer je on imao velikih obaveza. Zbog dodatnih poslova kojima se bavi nije bio u mogućnosti da putuje sa mnom na tunrire. U datom trenutku pomagao mi je koliko je mogao, ali smo ipak okončali našu saradnju. Sada treniram sa Tatjanom Ječmenicom, sa njom sam radila i pre odlaska u Španiju. Od završetka Rolan Garosa sam u Beogradu i mogu slobodno da kažem da mi promena i povratak u Srbiju prijaju“.
Olga je promenila i kondicionog trenera, o kondicionoj spremi sada brine Vlada Radonjić, koji je na ovim prostorima ostao upamćen kao dugogodišnji kondicioni trener KK Partizan.
“Otkad smo počeli da radimo zajedno nikad se bolje nisam osećala. To mi zaista mnogo znači i pomaže mi jer mi uliva veliko samopuzdanje na terenu. Vlada Radonjić je veoma strog, ali moram da priznam da sam uz njega mnogo napredovala. Pre svega, u radu sa njim uspela sam da saniram neke povrede koje sam imala i rešim probleme koji su se javili kada sam naglo izrasla. Znatno sam ojačala, osećam se stabilnije i jače i meni je jasno da mogu da izdržim veće napore“.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!