Drugu ćeš pesmu da pevaš kad Novak osvoji. Biće posle usvojeno brojanje Vimbija dva puta u odnosu na druge slemove, pazi šta ti kažem

. Mislim da ću tad da odem da se upišem u knjigu žalosti na temi Balkan goat na drugom forumu

.
Ja sam najgore preživela finale USO-a 07. Novak je tad takođe imao monstruoznu formu, a prokockao je tri vezane sezt lopte u prvom setu, niz šansi u drugom, itd. Danima sam se budila sa tom slikom pred očima. Onda sledi Madrid 09, gde sam bežala od tv-a ko od đavola, samo da se ne pojavi neki isečak, info ili retrospektiva o tome.
Ako Njujork 07 i mogu da otpišem na neiskustvo i gledajući iz ove perspektive, vrlo je moguće da bi Federer izvukao taj meč i da je Novak uzeo prvi set, a moguće i drugi, Madrid i ovo SF RG-a su najizglednije propuštene šanse. Pošto je Madrid ove godine apsolviran i ravnoteža vraćena, nadam se da isto bude i sa nekim RG-om u naredne dve godine.
Ja se i dalje sećam nekih odličnih Novakovih izdanja na travi , da li će on ove godine biti na nivou da dobije Federera i Nadala na njoj, videćemo. Očekujem Federera u našem delu žreba i, naravno, očekujem da se Nadal srećno dovuče u finale, što mu neće biti prvi put. Kakve smo sreće, verovatno će i osvojiti

.
Maki, baš mi je drago da si sa nama i nadam se da će svi koji nas traže, pronaći i način da nas nađu

.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.