Oni koji ne vide u cemu je ovde u stvari njegov poraz,a pobeda studenata i ostalih gradjana onda jbg.(uprkos kradji i porazu).
Ajde prvo da pokusam da uradim retrospektivu neku.Oko 21 h lideri opozicije u Kosjericu objavljuju pobedu,nesto kasnije isto radi i opozicija u Zajecaru.Za to vreme u SNS muk,na rezimskim medijima niko ne prica o kradji i laznoj pobedi opozicije
Dok narod slavi negde oko 21:30 crta izlazi sa rezultatima ds je ipak Oskar pobedio

Istog momenta se volsebno prekida prenos iz Kosjerica.
Oko 23 h Oskar izlazi i potvrdjuje crtine rezultate ,i objavljuje pobedu u Zajecaru.Nesto posle Oskara izlazi crta i govori da je SNS pobedio i u Zajecaru ,uz nepostovanje volje gradjana i brojne nepravilnosti.
Dal su oni tom izjavom skriveno rekli da su izbori pokradeni u Zajecaru ne znam(meni tako deluje).
Sqd ko je sve ucestvovao u politickom inzenjeringu i kradji,dal su crta i delovi opozicije saucesnici zaista ne znam.
Ono sto svako pametan vidi,i sto i Oskar shvata ,pa ne raspisuje izbore niti ih vise pominje,to je da bi na nivou drzave doziveo poraz uprkos svim marifetlucima,kupljenim glasovima ,i ostalim kradjama.
Kad je on u dve sredine gde je na prethodnim izborima krao i kupovao za apsolutnu vecinu,sada pokrao da bi jedva pobedio,mislim da je svakom jasno kako bi prosao u velikim gradovima gde je prethodnih godina tesno pobedjivao uz kradju.
Zamislite samo rezultate u Bg,NS,Nisu,Kragujevcu,Kraljevu,Cacku sa 10-15% vise izaslih glasaca kao sto je to bio slucaj u ova dva mesta.
Jos jednom studentima svaka cast na aktivizmu,bajkerima i ostalima koji su bili svo vreme u ova dva grada.Ljudi razvalili ste ga totalno
E sad videti kako nenadleznu instituciju naterati da raspise izbore i kako dovesti do promena koje narod sada je vec jasno itekako zeli.Vidimo svi sa kakvom osobom imamo posla i na sta je sve spreman zbog ostanka na vlasti.
Ovi izbori su bili odlican test za njih,da vide sta ih ceka i odlicno su ga polozili
Treba samo nastaviti da se dinsta i dalje .